Jump to content

Kdo čím jezdí

Lukáš
 Share

Recommended Posts

Novou M3 jsem řídil minulej tejden a i když Bullit není vůbec blbý auto, tak tohle je úplně jinej sport. Neváhal bych ani chvíli. Btw Bullita mají 3 známí v okolí a Mustang obecně dnes fakt není nic, co by bylo těžké vidět.. Má ho dokonce i jeden dědek ve vsi, odkud pochází manželka..už několikrát jsem ho s nim potkal na hřbitově :)

To nikdo nepopírá. Nicméně kolegova argumentace je přinejmenším chabá. Že je M3 po všech stránkách lepší auto snad chápe každej s víc jak dvěma mozkovejma buňkama. Nicméně si dej kamaráde ruku na srdce a řekni mi kolik lidí znáš s Bullitem a kolik lidí s M3. U mě teda na celý čáře pravažuje bramborák. ¯\_(ツ)_/¯ 

před 6 hodinami, dawe009 napsal:

Novou M3 jsem řídil minulej tejden a i když Bullit není vůbec blbý auto, tak tohle je úplně jinej sport. Neváhal bych ani chvíli. Btw Bullita mají 3 známí v okolí a Mustang obecně dnes fakt není nic, co by bylo těžké vidět.. Má ho dokonce i jeden dědek ve vsi, odkud pochází manželka..už několikrát jsem ho s nim potkal na hřbitově :)

Diky, konecne nekdo nezaujatej. 

Jestli ses, Joysticku, z Bullitta tak hotovej, tak se stav s penezma, je to funglovka, muzes v nem jeste dnes odjet. 
Jinak neres prosim moje pohnutky a nemluv mi do toho, za jake auto pripadne vymenim, kdyz se to zrovna neshoduje s tvym uzasnym svetonazorem 👍

Potřeboval bych poradit. Která motorizace je lepší z hlediska spolehlivosti a jaký nájezd je rozumný pro tento motor při koupi. 

Motor od Audi - 3.0 TDI quattro 180 KW

N57 od BMW - 3.0 xDrive 190 KW

Edited by rolas

před 4 hodinami, Xtra01 napsal:

... je to funglovka, muzes v nem jeste dnes odjet ....

A tos ho vyhral v kartach, nebo si tak spatne vybiral, ze poustis do sveta takovou funglovku ? 

před 4 hodinami, Xtra01 napsal:

Diky, konecne nekdo nezaujatej. 

Jestli ses, Joysticku, z Bullitta tak hotovej, tak se stav s penezma, je to funglovka, muzes v nem jeste dnes odjet. 
Jinak neres prosim moje pohnutky a nemluv mi do toho, za jake auto pripadne vymenim, kdyz se to zrovna neshoduje s tvym uzasnym svetonazorem 👍

Ocko ti kupil auticko a tebe sa nepaci?

před 34 minutami, rolas napsal:

Potřeboval bych poradit. Která motorizace je lepší z hlediska spolehlivosti a jaký nájezd je rozumný pro tento motor při koupi. 

Ten koncerní trílitr je překvapivě supr motor. bejvalka to měla v S5 a byť chrochtáci nemusim, tak u tohodle sem musel uznat, že je to agregát dobrej. Spolehlivost dle servisu a zacházení, ale oba ty motory vydrží celkem dost. K N57 by Ti řek víc náčelník @sibirnaya

před 33 minutami, rolas napsal:

3.0 TDI 180 kW má už jednodušší rozvody, 2 řetězy místo 4 dříve. Obecně spolehlivý motor, největší problém se jmenuje EGR. 

N57 je brán jako méně spolehlivý oproti M57, hlavně proto, že má rozvody z bláta a při jejich výměně musí motor ven z auta, což stojí dost peněz - 50-70 tis. Ale na BMW je tady mnoho větších odborníků. 

před 7 hodinami, dawe009 napsal:

3.0 TDI 180 kW má už jednodušší rozvody, 2 řetězy místo 4 dříve. Obecně spolehlivý motor, největší problém se jmenuje EGR. 

N57 je brán jako méně spolehlivý oproti M57, hlavně proto, že má rozvody z bláta a při jejich výměně musí motor ven z auta, což stojí dost peněz - 50-70 tis. Ale na BMW je tady mnoho větších odborníků. 

U Audi nemusí motor ven? Myslel jsem , že ano.

před 5 minutami, pavel23 napsal:

U Audi nemusí motor ven? Myslel jsem , že ano.

Taky ven. Ale rozvody většinou vydrží v pohodě 250-300 tis. a výměna je za půlku oproti BMW. U N57 začínají řetězy rachotit často už okolo 100 tis km.