Jump to content

Kdo čím jezdí

Lukáš
 Share

Recommended Posts

Hrdlo jsem našla, ale spotřebu ne - bohužel, mně ta palubka neukazuje ani tachometr a nastavit se to nedá, už jsme to tady probírali. Ukazuje mi vpravo rychlost a vlevo název přehrávané písničky (a dá se to vyměnit za název rozhlasové stanice nebo otáčky nebo myslím předpověď počasí a menstruační kalendář....). 
Já to prostě doleju, co to půjde. V pondělí si v práci vyzvednu kanystr a hotovo. Někde jsem četla, že se to nemá dolívat průběžně, že to poškozuje motor, a taky že se to má vždycky dolít do 100% - tak aspoň jedno z toho splním. 

Fcul kukam Vaculika kde vravi, ze do Okty 2.0 tdi r.v. 2017 sa ma naliat min 4.5l ale nie do plna. Menej totizto cidlo nerozozna a ak das viacej tak ho utopis a zase je zle. Na novsich alebo sj inych motoroch je to mozno podobne...

od 12:20.

Před hodinou, TLD napsal:

Adamo, jasna vec. Kde ses tam flakal ? Taky sem tam neco projel, jak autem tak na moto a je to tam moc krasny.

Jeli jsme od Zgornje Jezersko směrem Logarska Dolina a Slovenj Gradec, pak směr Maribor. I něco po vinicích ve Svečině jsme pojezdili. Třeba odbočit do úzké odbočky ve svahu o 150° na šotolině... byl jsem rád, že jsme měli krátkou 90 😅

Jeli jsme podle této knížky, trasy 7-11.  

https://www.mdmot.de/en/onlineshop/product/view/4/6.html

Jako byly to takové celkem easy trasy, nakonec jsme vždycky potkali nějaké Polo, což bylo trochu demotivující 😀 Ale byla to sranda a je tam krásně, takže se výlet povedl.

IMG_3759.JPG

Adamo, znam. Krasa . V Z. Jezersku je uzasnej camp/pension, ma to rodina co tam zije 100ky let, stara babka Ti donese pivko a pak Te regulerne zapoji do pracovniho procesu, krmis kone, prasata apod :). Smerem na Logarskou, nekde nad Solcavou me kdysi upadla R1150R, sotolina byla moc hluboka :).

Slo je hodne pekny a hodne peknyho jezdeni, a ofiko, jak na hranicich s IT, tak s HR. Skoda, ze se tam nesmi kempit na divocaka a dost to hlidaj....

Pokud neznas, tak koukni sem... Spousta cest a hodne se da i autem.

https://transeurotrail.org/

shaggy: to je myslím, též nesmysl... neodečítá to sice po km, ale "předběžný" dojezd to ukazuje... 6500 km, 4000 km... 
On tam vravi 2 veci. Ak dolejes malo tak ultrazvukove cidlo to nezachyti.
A ak nalejes doplna, tak ho doslovne zatopis a zase nevie kde je hladina a tak mas opat cca 1000km dojazd lebo si mysli ze mas pod minimom.
Ako vravi: ludia su prilis mudri (alebo hlúpi?) na to, aby citali manual...

Adamo, znam. Krasa . V Z. Jezersku je uzasnej camp/pension, ma to rodina co tam zije 100ky let, stara babka Ti donese pivko a pak Te regulerne zapoji do pracovniho procesu, krmis kone, prasata apod . Smerem na Logarskou, nekde nad Solcavou me kdysi upadla R1150R, sotolina byla moc hluboka .
Slo je hodne pekny a hodne peknyho jezdeni, a ofiko, jak na hranicich s IT, tak s HR. Skoda, ze se tam nesmi kempit na divocaka a dost to hlidaj....
Pokud neznas, tak koukni sem... Spousta cest a hodne se da i autem.
https://transeurotrail.org/

Tak v tom pensionu jsme bydleli :) diky za odkaz, neznam, mrknu. Vubec me prekvapilo kolik se da v SLO
projet mimo cesty leglane. Az jsem z toho mel nekdy blby pocit kam vsude tim luxusnim kocarem v kuzi na pohodu jedem ;)

V 2. 11. 2021 v 13:54, shaggy napsal:

Fcul kukam Vaculika kde vravi, ze do Okty 2.0 tdi r.v. 2017 sa ma naliat min 4.5l ale nie do plna. Menej totizto cidlo nerozozna a ak das viacej tak ho utopis a zase je zle. Na novsich alebo sj inych motoroch je to mozno podobne...

od 12:20.

Já mám úplně nový Golf 2.0. Ale každopádně mi to v aplikaci dosud pořád ukazovalo >2.600, ujela jsem 1.000 km a ukazuje >2.400km. Přepočítavají to nějak kursem eura. Tak ještě otočím to Brno, v pátek jedu na přezutí, tak je poprosím o dolití. 

před 2 hodinami, kloubik napsal:

Když se tu nedávno řešily ty campery, tak tohle by byla nádhera. SEMA concept. Na YouTube je i pár kraťoučkych videi jak to vznikalo. Jinak víc fotek včetně interiéru viz link.

https://newatlas.com/automotive/toyota-tacozilla-4x4-camper-truck/

423eef16ad436d2a2709242d12d3717d.jpg

0373c8d02d2c4121c0d45e3efc591547.jpg

ona to tam Toyka nasazela ve velkem stylu, jedna lepsi nez druha:

https://www.auto.cz/toyota-predstavila-nove-koncepty-stylovych-pick-upu-pro-dobrodruhy-141440

před 40 minutami, TLD napsal:

Dokusan, krasny, nej generace Disca !

Dopo toulani a cesta ze skoly... Skoda, ze sem doma nenasel burt/klobasu, dneska by to sedlo...

DSCF0125.JPG

Diky. Taky to máš to pěkný. Já na buřty  zapomněl stejně jako ty :)