Jump to content

Kdo čím jezdí

Lukáš

Recommended Posts

Zdravím!

Měl bych dotaz na MPV.. VW Touran 2.0 v naftě DSG nebo Citroen Grand C4 Spacetourer taky dvoulitr v naftě a automatu? Koncernový auta znám, ale nemáte někdo zkušenost s tím Citroenem? Nájezd za rok cca 60 tis.km

Díky za radu.

V 7. 11. 2021 v 8:02, vwtyp11 napsal:

Dotaz tady byl někdo kdo uměl pneu.

me ted tvrdí, ze pirelli 265/35 r18 N4, se už nedělají, ale ja bych je moc chtel:)

a v servisu mi rekli, ze nekde lezi ve skladu s DOT 2018

nevzpomenete si na toho clena? 
mozna mel nick s bobby sixkillerem.

dik

Popravdě kupovat si na auto tři roky staré pneu není dobrý nápad.

Pravidlo 4 vymyslel někdo, kdo tomu rozumí a funguje to.:-)

před 7 hodinami, Thomas napsal:

Zdravím!

Měl bych dotaz na MPV.. VW Touran 2.0 v naftě DSG nebo Citroen Grand C4 Spacetourer taky dvoulitr v naftě a automatu? Koncernový auta znám, ale nemáte někdo zkušenost s tím Citroenem? Nájezd za rok cca 60 tis.km

Díky za radu.

C4 grand spacetourer 2,0 eat8 mám od velikonoc. Najeto skoro 30. Auto a agregát bez výhrad. Akorát pri mojí výšce skoro 190 cm jsem trochu podcenil délku předních sedáků. Na delší cestu to chce vyzkoušet. Předtím jsem měl i40 a to bylo jiný posezení. Touran vycházel o kilo víc a nebyl mi sympatickej, takže jsem ani neřešil. Mrkni ještě po BMW 2 gran tourer, sice se něj čeká, ale pokud nepotřebuješ tři velký sedačky vzadu, může to být varianta

Thomas : ja stal pred podobnym dilematem pri vyberu auta pro drahou a vyresil jsem to timhle S-maxem. A zatim tedy maximalni spokojenost. Na jizdu bavi i me a prostor je jeste o level vys nez Touran. Ale bral jsem benzin, pro pojizdky po meste.

Tak jen pro inspiraci. Nova generace S-maxu je za me taky v poho. Pokud ale mas jasno ze chces vybrat z tehle dvou, taky hlasuju pro Citroën. 

20210919_151845_1.jpg

Tak ode dneska mame taky novej ,,mama car'' :) Kluci i pritelkyne nadseny, ja si s tim dneska strihnul cele odpo a taky jsem hodne mile prekvapenej, ten malej moturek taha moc pekne a podvozek je super. Asi si to obcas pujcim, az nasnezi :)

Nebude to mit po 10ti letech s petivalcovou atmo v V70 jednoduchy, protoze Volvo je super, ale myslim, ze to da:)

DSCF0593.JPG

DSCF0596.JPG

DSCF0599.JPG

před 1 hodinou, TLD napsal:

Proto bylo v70😂. Ja prijel s kleci na psa a rekl prodejci, kdyz se vejde, beru. A veslo se... A na stehovani mam LC😂. Ted jsme s autama 100% Japan🙂

Slusny, gratulace! Vo tom sem taky kdysi premejslel, ale dopadlo to jinak.

Ja zas malem jel ted pro 80 nebo pro staryho hiluxe, nastesti me nekdo predbehl.. :D