Jump to content

Kdo čím jezdí

Lukáš

Recommended Posts

před 2 hodinami, Kamil.K napsal:

...je.

Taky jsem Xceeda doporučoval ženě, ale chtěla trochu větší kufr (a vyšší auto), takže má Sportage.

A když navážu na exBurna, tak Kia dělá slušná auta - jízdní vlastnosti slušné, kvalita provedení slušná, ovládací prvky - tlačítka (nejdůležitější a nejčastější funkce) + displej, záruka nadstandardní (sám jsem přešel - tedy s 2. autem v rodině, které míň jezdí - na Ceeda z F Focusu)...

jo jo, sportage (tu novou) jsme taky zvažovali spolu s Tusconem, ale Tuscon zklamal jízdou - ta 1,6 T je taková mdlá a interiér nic moc. Sportage na živo zas moc velká a stejná 1,6T jako v Tusconu - my jsme milovníci malých vozů a i s 2 dětma je pro nás XCEED naprosto akorát. 4x4 jsem nechtěl a ten lehce zvýšenej podvozek je na polňačku akorát - jinam se to auto nedostane. 

První jízda do Kroměříže a zpět za 5,3l/100km - na 118KW 4 válec benzín spokojenost. 

Edited by exBURN

exBURN: Sportage máme 2 roky, takže je to ta minulá generace, ta nová působí dost "asijsky" a vnitřek nemáme tak předisplejovaný😉.

Jinak Hyundaje ač. jsou s Kiou na stejném techn. základě se mi tak nelíbí, navíc Kie jsou vždy odladěny jaksi podvozkově přesnější (zase H bývá komfortnější), interiéry Kie se mi taky líbí víc....

Jo

edit : to je příběh jak do televize, s těmi českými soudy...
Takže ti vrátili kupní cenu a máš k tomu ccs za milión? Jinak si to neumím vysvětlit...