palom Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 Este uprava zadneho bumper-a a s vynimkou drobnosti renovacia kompletna, takze este par tyzdnov mozem vyuzivat ako daily car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marapis Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 před 7 hodinami, palom napsal: Este uprava zadneho bumper-a a s vynimkou drobnosti renovacia kompletna, takze este par tyzdnov mozem vyuzivat ako daily car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varjag Posted September 29, 2023 Report Share Posted September 29, 2023 Krásný Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykan Posted September 29, 2023 Report Share Posted September 29, 2023 Kam jezdite v Praze na samoobsluznou mycku? Hledam, jestli existuje nejaka s pH neutralni chemii, ale zatim jsem nic nenasel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xjr1 Posted September 30, 2023 Report Share Posted September 30, 2023 Jestli to nemáš přes celý město, doporucim myčku v Unhošti, jezdím tam ze Smíchova. Funguje to tam skvěle, je tam i příjemná obsluha. Za hezkého slunečného počasí není třeba auto sušit, těch par kilaku na dálnici po cestě zpátky to udělá za tebe;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted September 30, 2023 Report Share Posted September 30, 2023 Výlety s taťkou jsou sranda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted October 1, 2023 Report Share Posted October 1, 2023 V 28. 9. 2023 v 15:39, palom napsal: Este uprava zadneho bumper-a a s vynimkou drobnosti renovacia kompletna, takze este par tyzdnov mozem vyuzivat ako daily car. Na daily je to super stylovka, tleskám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Ahoj, resim pneu na zimu na sportovni kupatko, rwd. Do snehu a sracek ho tahat nebudu, max speed me taky nezajima, spis svezeni po okreskach. Mate nekdo nejake doporuceni? dik moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 2 hours ago, TLD said: Ahoj, resim pneu na zimu na sportovni kupatko, rwd. Do snehu a sracek ho tahat nebudu, max speed me taky nezajima, spis svezeni po okreskach. Mate nekdo nejake doporuceni? dik moc. Já měl na RS3 Conti TS850 (super!) a velmi dobrý zkušenosti (s jiným autem) jsem zažil s Bridge Blizzak LM05 (nebo tak nějak, už je to pár let zpátky). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTomTom Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 V tomhle případě bych ti s trochou nadsázky poradil...nech to klidně na letních. Ale i suchý a promrzlý asfalt dokáže překvapit, takže sáhni po čemkoliv, co bude na zimu a nebude to stát majlant. Stejně ti ty zimáky asi dřív ztvrdnou než je olítáš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Diky kluci. Na ty contiky a bridgedtone kouknu. Favorit zatim byl pilot alpin 5. 3xTom,jasny a i by asi byla vetsi sranda ,ale vis jak to je s adhezi v zime a pak kdyby neco tak se nechci dohadovat s pojistovnou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Ty Bridgestone Blizzak LM005 mam na dvou autech a velka spokojenost. Maji jedno z nejlepsich hodnoceni na sucho a mokro (odvod vody), coz je na nase zimy ideal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 LM005, podobne ako Andy, na dvoch autach a zatial nemam dovod na staznosti. Myslim, ze Lexus ich dava ako standard na zimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluman Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Ja, ked sa dalo, som vzdy bral aktualnu generaciu Conti WinterSport a vzdy spokojnost, ale to bolo na daily auta, Conti ako najuniverzalnejsie zimne na bezne jazdenie. Zlu skusenost som mal s Pilot Alpin 2 (sucho super, ale zradili na snehu), ale teraz mam na sportovom grand-kupatku najnovsie PA5 a spokojnost. Dobre je pozriet aj co odporuca resp. certifikuje pre dany model vyrobca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ingi88 Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Kolegové, vidím, že se řeší pneu tak se přidám s dotazem - rád bych na Kodiaqa 4x4 pořídil celoročky, nejspíš Michelin CrossClimate 2, rozměr 235/45/20 - nemáte někdo prosím zkušenost? Provoz tak 60% okresky / město, 30% dálnice, v těch zbylých 10% se podívám někam, kde je sníh, jednou za rok alpy Myslím, že to k tomu autu sedí jako prdel na hrnec a nechce se mi pořizovat druhá sada alu kol a pneu... Kdyby to nebyla úplná blbost, nemáte někdo prosím možnost nějaké lepší ceny? Díky, fajn den Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Diky vsem. Asi to budou Blizzaky. Jsou i za fajn penize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 54 minutes ago, ingi88 said: Kolegové, vidím, že se řeší pneu tak se přidám s dotazem - rád bych na Kodiaqa 4x4 pořídil celoročky, nejspíš Michelin CrossClimate 2, rozměr 235/45/20 - nemáte někdo prosím zkušenost? Provoz tak 60% okresky / město, 30% dálnice, v těch zbylých 10% se podívám někam, kde je sníh, jednou za rok alpy Myslím, že to k tomu autu sedí jako prdel na hrnec a nechce se mi pořizovat druhá sada alu kol a pneu... Kdyby to nebyla úplná blbost, nemáte někdo prosím možnost nějaké lepší ceny? Díky, fajn den Mal som cross-climate+ ale na ovela mensom aute a len s prednym pohonom, takze moc relevantna info to pre teba nie je. Ale mozem povedat, ze v lete boli horsie ako letne a zime videli sneh len ked som stihol ist vyskusat rucku na parkovisko V lete boli proste meksie a bolo to pri dynamickej jazde citit. Pozeral si Continental AllSeasonContact 2? Novinka sezony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 1 hour ago, ingi88 said: Kolegové, vidím, že se řeší pneu tak se přidám s dotazem - rád bych na Kodiaqa 4x4 pořídil celoročky, nejspíš Michelin CrossClimate 2, rozměr 235/45/20 - nemáte někdo prosím zkušenost? Provoz tak 60% okresky / město, 30% dálnice, v těch zbylých 10% se podívám někam, kde je sníh, jednou za rok alpy Myslím, že to k tomu autu sedí jako prdel na hrnec a nechce se mi pořizovat druhá sada alu kol a pneu... Kdyby to nebyla úplná blbost, nemáte někdo prosím možnost nějaké lepší ceny? Díky, fajn den Já můžu doporučit GoodYear Vector 4seasons. Máma je měla na CRV, dva roky po Vysočině, okolí a dálnicích za všech možnejch podmínek a fakt dobrý! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dali Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 V 30. 9. 2023 v 22:10, mAra_ napsal: Výlety s taťkou jsou sranda... No, konečně pojízdný. Jak se problém vyřešil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamo Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Když už je tady ta diskuze k zimním pneu tak bych se s dovolením přidal. Mám na Type-R letní 265/30 R19. Na zimu mi takový rozměr připadá jako nesmysl a to abstrahuji od ceny a dostupnosti. Jediný oficiální alternativní rozměr je 235/40 R18, což je perfektní rozměr pro pneu, ale šířka a ET disku je stejná jako na klasický Civic, takže kola budou o 1,5cm více utopená do podběhů oproti letním 19 (které by klidně snesly 1cm podložky a v US dávají běžně o 1,5cm ven). Takže teď řeším, jestli je lepší riskovat ET jiné než předepsané, nebo podložky. Ani jedna možnost se mi nelíbí, ale jako s žebřiňákem jezdit nehodlám. Dealer mi slíbil info až budou nějaké jiné homologované rozměry, ale zima se blíží a pochybuji, že to bude otázka dní... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts