miliusportos Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Ta tmavá to samozřejmě maskuje ale je to tamA kodiaq si stejně nekoupím, má falešnou zadní lampu přes celej kufrTo tam neměli dávat radši nic, když jim už nezůstalo ani na pořádné led světlo..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Takovej Espace ten novej Kodi, no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miliusportos Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Zas to má výhodu, každej si v tom autě najde kousek toho svéhoAle třeba to nebude taková matlanina na živo.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamo Posted October 6, 2023 Report Share Posted October 6, 2023 V 4. 10. 2023 v 13:42, TLD napsal: Adamo. Parada. A koukam,ze te po koupi auta pro radost napala stejna vec jako me - Alpy. Pekne si to sepsal. Tak at dela jen a jen radost Díky. Alpy stojí za to a rozhodně doporučuji. Jak jsi spokojený s BRZ? Pro mě to byl také favorit, ale nějak jsem nemohl překousnout, že je to menší a méně výkonný motor než jsem měl v Caymanu. V 4. 10. 2023 v 15:59, Petr11 napsal: a srovnání s caymanem?zajímalo by me hlavně rozdíly v denním ježděním.přemýšlím o něčem...ale jezdím 80%město a na odreagování zatím pořád cbr 600. Srovnat Cayman (2010) a Type-R jako daily je těžké. Záleží na co se člověk dívá. Civic je nové auto, takže perfektně funguje handsfree, carplay, adaptivní tempomat, má lehčí spojku, automatické meziplyny, takže není problém ani poskakovat v zácpách a obecně jezdit plynule bez větší námahy. I když je Type-R jenom 4 místný, tak je to pořád o 2 víc, než cayman. Negativa vidím zatím absence vyhřívání sedaček, což mi tedy připadá u auta za ty peníze fakt přešlap. Pak hliníková řadička umí pěkně studit. Mám ale nachystanou rukavičku A pak ta malá nádrž je fakt otrava. Reálný dojezd je oproti caymanu o 200-250km méně. Obojí jezdí na 98+. Cayman je ale cayman. Prostě sporťák (dnes už bych řekl oldshool sporťák) a ten feel nenahradí žádné technologie. U motoru cítíš jemné vibrace na volnoběh, zvuk je od výfuku a ne nějaký neurčitý skoro umělý podle zvoleného režimu. Žádné jízdní režimy a blbosti. Jenom volant, řadička a pedály. Auto s duší. Civic je prostě jenom technicky bezchybný skvěle naladěný stroj. A jak se říká, lidi člověk miluje pro jejich chyby a ne pro to, co umí Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted October 6, 2023 Report Share Posted October 6, 2023 Cau. No, to me povidej :). Moc. Resp ja vedel co a proc kupuju,takze sem hodne spokojenej. Mame to jako treti auto,takze velikost netrapi. Bral sem to misto moto,abych si ty vejlety mohl uzit vzdy s nekym z rodiny. Kufr je Ok v ramci tridy a da se zvetsit sklopenim sedaku. Sezeni za volantem pecka. Ergo taky. V lete se chystame na road trip s kempovanim tak to poradne proverim. S vykonem ja problem nemam. Jezdim uplne na pohodu a kdyz prijdou zatacky tak 2-3-4 kvalt me dava co potrebuju. Libi se me projev, jak se ta atmo necha vytacet. Na presuny je to pecka. Nic to nezere. Nakladove pohoda. Male pneu,spotrebak z beznych modelu znacky. Udelal sem olej a filtry a olej v diffu. Nechal osetrit spodek a cekam na zimaky. Ve ct mam v planu vypadnout zase do Alp. Vezmu to na Silvrettu pak do Italie neco pojezdit kolem Cortiny a v nedeli doms. Tak se strasne tesime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steke_m Posted October 6, 2023 Report Share Posted October 6, 2023 Krásný! Já se svezl s BRZ v Bělé (jako spolujezdec, řídil frajer od Subaru) a spadla mi čelist. Zblízka mě dostalo jak je to fakt nízký, celkově moc hezký auto. Interiér se mi vyloženě trefil do vkusu. A pak tedy ta jízda, to bylo super. Samozřejmě řidič to měl najeté a očividně v ruce, ale to auto drželo jak přibitý, přes díry letělo jakoby tam nebyly, současně mi to všechno přišlo hrozně přirozený, jednoduchý, poslat do bokem do zatáčky, projet šikanu z balíků v neskutečný rychlosti atd. Takže se nedivím, že se těšíš na další poježdění. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamo Posted October 6, 2023 Report Share Posted October 6, 2023 před 1 hodinou, TLD napsal: Cau. No, to me povidej :). Moc. Resp ja vedel co a proc kupuju,takze sem hodne spokojenej. Mame to jako treti auto,takze velikost netrapi. Bral sem to misto moto,abych si ty vejlety mohl uzit vzdy s nekym z rodiny. Kufr je Ok v ramci tridy a da se zvetsit sklopenim sedaku. Sezeni za volantem pecka. Ergo taky. V lete se chystame na road trip s kempovanim tak to poradne proverim. S vykonem ja problem nemam. Jezdim uplne na pohodu a kdyz prijdou zatacky tak 2-3-4 kvalt me dava co potrebuju. Libi se me projev, jak se ta atmo necha vytacet. Na presuny je to pecka. Nic to nezere. Nakladove pohoda. Male pneu,spotrebak z beznych modelu znacky. Udelal sem olej a filtry a olej v diffu. Nechal osetrit spodek a cekam na zimaky. Ve ct mam v planu vypadnout zase do Alp. Vezmu to na Silvrettu pak do Italie neco pojezdit kolem Cortiny a v nedeli doms. Tak se strasne tesime Super! Za mě nejlepší průsmyky asi Švýcarsko. Furkapass, Sustenpass, Klausenpass. Hochalpenstrasse samosebou taky super, ale chce tam jet s noclehem a pojezdit večer kolem zavíračky Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted October 6, 2023 Report Share Posted October 6, 2023 Souhlas. Na fotku s hotelem se chystam pristi rok. Ja mam rad Italii. Cesty nejsou treba tak top,ale svezeni je takove svobodnejsi nebo jak to rict. My spali v Heiligenblutu a vyrazili brzo rano a cesta nahoru byla uplne prazdna. Dolu uz nejaka auta jezdila,ale nic strasneho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted October 6, 2023 Report Share Posted October 6, 2023 Rok co mám BMW F11 mě sere, že nejde nastavit opěrka hlavy blíž k hlavě. Že si ji musím opřít pro mne nepříjemně. A dneska zjistím, že na čudliku kterým se nastavuje operka hlavy nahoru dolu je další čudlík který dokáže tu horní část opěradla naklonit dopředu a dozadu mám radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uff Posted October 7, 2023 Report Share Posted October 7, 2023 Diky za super recenzi TypeR. Uz jsem se bal, ze to zapadne v ramci noveho Kodiaqa. Ten me sice ceka jako novej sluzebak, ale je mi ten jeho design tak nak volnej. Ja se ted zbavil MR2 a sice jsem posledni dobou desne spokojenej s ND miatou (udelal jsem na ni v lete par uprav), ale stejne porad cumim, co bych zase poridil. BRZo kazdej chvali a hodne me bavila Alpine, ale jak to ma strechu, tak me to neba. Na Alpine navic nemam, je vlastne za cenu Porsche. Co byste poradili jako fun winter karu za par penez? Miatu zazimuju, nechci ji trapit v soli a breckach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted October 7, 2023 Report Share Posted October 7, 2023 Impreza/Lego s turbem?:) Předpokládám, ze aspoň ve winterkáře se smiluješ nad střechou:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exBURN Posted October 7, 2023 Report Share Posted October 7, 2023 Já koukal na TT první generace v quattru a 165 kw, ale asi by byla lepší nějaká full time 4x4. Reza WRX atd už je celkem raketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Nechal jsem na to naplácat NANO Koch, výsledek překvapivě za mě dobrý Měl jsem to i na černém Superbu a nevypadalo to tak fajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekSTI Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Letos 4 x Italie a uz mam 15.000 km. Zatim nejzabavnejsi auto co jsem kdy mnel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekSTI Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Právě teď, MarekSTI napsal: Letos 4 x Italie a uz mam 15.000 km. Zatim nejzabavnejsi auto co jsem kdy mnel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekSTI Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Právě teď, MarekSTI napsal: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 V 6. 10. 2023 v 13:43, adamo napsal: Díky. Alpy stojí za to a rozhodně doporučuji. Jak jsi spokojený s BRZ? Pro mě to byl také favorit, ale nějak jsem nemohl překousnout, že je to menší a méně výkonný motor než jsem měl v Caymanu. Srovnat Cayman (2010) a Type-R jako daily je těžké. Záleží na co se člověk dívá. Civic je nové auto, takže perfektně funguje handsfree, carplay, adaptivní tempomat, má lehčí spojku, automatické meziplyny, takže není problém ani poskakovat v zácpách a obecně jezdit plynule bez větší námahy. I když je Type-R jenom 4 místný, tak je to pořád o 2 víc, než cayman. Negativa vidím zatím absence vyhřívání sedaček, což mi tedy připadá u auta za ty peníze fakt přešlap. Pak hliníková řadička umí pěkně studit. Mám ale nachystanou rukavičku A pak ta malá nádrž je fakt otrava. Reálný dojezd je oproti caymanu o 200-250km méně. Obojí jezdí na 98+. Cayman je ale cayman. Prostě sporťák (dnes už bych řekl oldshool sporťák) a ten feel nenahradí žádné technologie. U motoru cítíš jemné vibrace na volnoběh, zvuk je od výfuku a ne nějaký neurčitý skoro umělý podle zvoleného režimu. Žádné jízdní režimy a blbosti. Jenom volant, řadička a pedály. Auto s duší. Civic je prostě jenom technicky bezchybný skvěle naladěný stroj. A jak se říká, lidi člověk miluje pro jejich chyby a ne pro to, co umí oki,diky rozhodování je těžký Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 @MarekSTI Husty.. jak se s tim takhle “normalne” zije? Kdyz uz ses tam v nejakym passu, urcite super:) Spis ta cesta tam, nicmoc silnice v CZ, dlouha dalnice, mytny brany a tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekSTI Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 před 8 minutami, Micey napsal: @MarekSTI Husty.. jak se s tim takhle “normalne” zije? Kdyz uz ses tam v nejakym passu, urcite super:) Spis ta cesta tam, nicmoc silnice v CZ, dlouha dalnice, mytny brany a tak? Zije se s tim kupodivu uplne hladce. Pokud nezapnes jizni mod “corsu” , tak to ma neuveritelne zehlici podvozek. Zvysenou pozornost pak musim venovat vsem obrubnikum, najezdum atd. To ale vyresi zvedaci podvozek. Na dalnici auta z leveho pruhu celkem rychle uhybaji, to me vlastne velmi mile prekvapilo . A hrdost Italu na “jejich” vyrobek, je nejvetsi odmena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Tak parada, at to jezdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts