ricous Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Google Maps? Super, to je přesně ono. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Zkusím se optat tady - nevíte o nějakém jednoduchém plánovači, kde by se dala zadat trasa s vícero body najednou (např. PHA - KV - CV - UL) a dalo by to celkovou délku v km? UTFG m EDIT: m jako mapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Hele nesměj se mu, jó? Ríša je kamarád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Super, to je přesně ono. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) UTFG m EDIT: m jako mapa Kamile mapy.cz mi házely jen dva cíle a já jsem línej zadávat další trasy (potřebuju to pro cesťák). Navigace je taky piplačka (ťukání do iPhonu) a tak jsem vážně chtěl něco jednoduchého, kde se dají přidávat místa. EDIT: dantechno - skoro, ještě že mám za zády zeď... Upraveno 2. února 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Já si dělal srandu a ty si ještě naběhneš! Podívej se někde, co znamená UTFG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Treba to zkusit vygooooooglit? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Caute soferi,potreboval bych poradit od zkusenejsich a nechci lozit na autarsky forum, kde ty lidi neznam.Mohl by mi nekdo prosim doporucit jaky auto koupit kolem 80 000 Kc?Kriteria:predokolka nebo 4kolka, manual, nafta, spolehlivost vyradil jsem Francouze, Korejce, Rumuny aj. a zbylo mi asi tohle: Fiat StiloFord Focus/MondeoNissan Almera/PrimeraMazda 3/6Opel Astra/VectraSeat Ibiza/ToledoOktavkaToyota AvensisVW Golf/PassatVolvo V40/V70 pokud by mi mohl nekdo zasveceny rict, co vybrat z hlediska spolehlivosti, moc by mi to pomohlo. Jsou tu mezi nami nejaci servisaci nebo bazaristi? Je mi jasny, ze na kazdym aute se casem neco vysype, ale chtel bych to tak nejak co nejvic eliminovat. Diky moc za konkretni nazory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 statisticky dle ne/poruchovosti rozhodně Toyota Avensis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Mazda 3 a Toyota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 mazda 3 za 80t ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Corollu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 (upraveno) Toledo....1.9TDi a bude jezdit věčně Upraveno 7. února 2012 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 mazda 3 za 80t ? Třeba tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Za ty peníze bych řekl Forda a benzín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Shodou okolnosti resim ted to same v kombiku s rozdilem ze chci benzin a vychazi mi 3 adepti:Lancia LybraFord MondeoToyota Avensis Stilo jsem zavrhnul je na muj vkus moc nemecke. A v tehle cenove vychazi s nejlepsi vybavou prave Lancia, protoze zname tupost ceskeho stada a vsecky ty kecy o italskych autech . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Toledo....1.9TDi a bude jezdit věčně Dva moji znami maji tu jeste starsi verzi a je to fakt docela nesmrtelny. S Mazdou 3 jsem jezdil jenom v benzinu a hruza. Takze uzsi vyber zatim Avensis a Toledo. Ma jeste nekdo zkusenosti s necim ze seznamu? Diky moc za vsechny odpovedi! Vazim si Vasi rychlosti a ochoty poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 ... protoze zname tupost ceskeho stada a vsecky ty kecy o italskych autech . . . A k jakému ostrému stádu ráčí přináležet pan autor??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 A k jakému ostrému stádu ráčí přináležet pan autor??? copak ty neznas ty hospodske kecy ze Franta traktorista rikal ze kamos jeho kamose mel Fiata a ten se mu rozbil? O tom byla rec v mem prispevku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se