Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ciwe že já vůl s tím přezutím tak dlouho otálel...

Bridgestone Potenza RE050 ani jako fungl nové (vzorek 7-8 mm) nebyly na vodě úplně stabilní, a teď se vzorkem 3-4 mm na dálnici za deště docela adrenalin.

Tak jsem dnes nazul Continental SportContact 5 a auto je jako vyměněné. Nechytá se podélných kolejí, hluk odvalování min. o třetinu nižší, lépe tlumí drobné nerovnosti (Bridgestone v rozměru 235/45 R18 byl docela kostitřas), prostě balada :-)

Odesláno

Je tu někdo kdo se vyzná v ojetinách? Potřeboval bych pár rad abych se v tom trochu orientoval, případně tip na motory atd... zejména VW, BMW, MB...
Kdyžtak do SZ, prosím, jsem ztracen... :(

Odesláno

Tohle stojí před hotelem, kde spím.

Hotel je v Praze, SPZ auta rakouská, volant vpravo (takže asi japonskej import)... hezkej internacionální mix :)

A větší průměr výfuku jsem snad ještě nikdy neviděl.

skajlajn nikdy nebyl s volantem nalevo..

Odesláno

halo lidi..je tu nejaky manik do mercedesov??? teraz mam Cecko 200cdi rok 2008....ale zvazujem kupu ten isty rocnik ale C63 AMG...pocet km 130000..je tu niekto kto by mi poradil na co si na takom aute dat pozor?? resp ci je to kazove alebo ma pripadny servis zruinuje.....

Návštěvník Radius
Odesláno

S C63 oslov kluky z autotechnologi, poradí ti, prolezou to. Pokud srovnáváš servis 200CDI a C63 pak ano, zrujnuje.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Nezrujnuje, C63 nemá vzduch takže podvozek OK jedinej vyložene unikátní díl na tom autě je motor na ten nejvíc pozor v polsku jich je sice dost ale za pusu nejsou a cokoliv tam je dost drahý na motoru ale zas je to celkem držák mám tu kolem jedno ML co má skoro 300 a motor puvodní olej skoro nežere :).

AT je v Praze a ja myslím že kolega je Slovák na slovensku ale o žadnem dobrém servisu na MB nevím :(

Odesláno

ide o to ze to auto by som si kupil k tomu C200cdi vyslovene na vikendy....to auto proste zerem a ten zvuk dovi dopo..so spotrebou kedze to 6,3 obsah pocitam ze bude viac ako 17L..jedina vazna investicia pred ktorou som bol vystrihany su brzdy...akcia predne kotuce dosky 5000eur

Odesláno

Enslow: Obávám se, že těch 130000 km se s tím předchozí majitel moc nepáral... Neliší se to jenom motorem, podvozek, pérování, brzdy, řízení to všechno je jiný, něco z CLK, něco atypické. Ceny těchto dílů jsou jinde než u 200 CDI a po těch kilometrech se skoro 500 koňmi bude ledacos na výměnu...

Máš VIN svého auta, máš VIN toho AMG, můžeš si to na netu dohledat... Hledej Mercedes EPC, po zadání VIN najdeš číslo dílů pro 200 a pro 63, na českých stránkách mercedesu ti to pak podle čísla dílu najde cenu a máš srovnání.

Pokud nenajdeš na netu EPC, napiš oba VIN sem a já ti dohledám ve svém WISu co budeš potřebovat.

• Dát hlas 1
Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Prix neni to tak hrozné pro někoho kdo má už Mercedes neni ta cena takovej masakr třeba zadní pružiny na jiné AMG co jsem řešil stojej pod litr lecos se dá sehnad od origo výrobce ale bez hvězdy chce to hoodně šikovneho dodavatele dílu stím mohu sloužit i na slovensko nesmí se vše kupovat tupě v MB 5tis eur to je buď keramika nebo tě tahaj za nos napiš vin zjistím

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

ide mi o to ci take auto niekto mal...lebo v MB v servise mi hovoria hororove scenare..ze prevodovky tam odchadzaju...taktiez ze ten motor je uplne zly...a brzdy pochybujem ze su keramika...nezda sa mi to....su tam iba ozrutne kotuce to je asi tak vsetko....

Návštěvník Radius
Odesláno

Přesto, že jsi z SK bych oslovil to Autotechnologi, Honzu Popeláře, jednu vlastní ojetou C63 tam na prodej mají a opravdu vědí, což se o některých dealerech MB říci nedá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...