Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny, nějak jsem nestíhal, tak přidávám svůj dva měsíce starý přírůstek. Někteří jste je mohli vidět na posledním pražském srazu naživo. Glycine Combat 6 automat, pokud se nepletu, tak model z loňského roku. Foceno mobilem, odtud případná nižší kvalita. Až budu mít doma foťák, tak to třeba ještě zkusím nafotit jednou.

Pokud jde o hodinky, tak absolutní spokojenost. :smile_anim:

post-10987-128156045702.jpg

post-10987-128156047805.jpg

Edit: dva smajlíky za sebou opravdu nejsou třeba.

Upraveno uživatelem Honza K.
Odesláno (upraveno)

Takový nenápadný, ale něco na nich je, páč už jsem tu podruhé...už vim, všechno akorát :) Gratuluju!

Přesně takové hodinky jsem hledal. :)

Vypouklé sklíčko nevypadá špatně, i když jsem ze všech fotk získával dojem, že je ploché.

Jinak budou další srazy. :) A pokud by byl nějaký Glycin-sraz, tak jsem v Praze k dispozici skoro kdykoliv.

Edit: díky za pochvaly

Upraveno uživatelem Honza K.
Odesláno

Velmi citlivo navrhnute hodinky, aky maju priemer? Vyzeraju dost velke (44?).

Nieco mi silne pripominaju, zeby nejake IWC... :unsure:

Podle údajů výrobce: http://www.glycine.ch/e/collection/detail.e.jsp?ID_Group=100003&ID_Display=10002X mají 43 mm, zřejmě bez koruky. Nemám šupleru, abych dodal další údaje. :(

Já na ně narazil zde: http://hn.ihned.cz/c1-39401590-armadni-special Dodávám to jako takovou minirecenzi od povolanějšího, než jsem já. Nevyznám se v hodinkách natolik, abych případnou inspiraci dokázal najít.

Jak jsem uváděl, mě oslovily právě jednoduchostí a čistotou designu. Pro mě čím jednodušší, tím lepší. Výjimky ovšem vždy existují. :)

Když ale někdo budete mít nějaké info k případné inspiraci apod., tak budu jen rád, když se o nich dozvím víc.

Odesláno

Když jsem se odcmrndával někdy v roce 2007 na chronomagu, nebyly tady myslím Glyciny ani jedny a teď taková úroda. Pěkné, Glycine sraz by byl poučný, sice jsem žádné neměl, nemám a myslím, že ani mít nebudu, ale rád bych se přišel podívat.

Odesláno

Jo, tyhle jsem měl v hledáčku dlouho, jednoduchost, elegance..nakonec mě odradila absence safíru. No každopádně na cestě jsou jiný Combaty a snad brzo se připojím do Glycine klubu.

Odesláno

Na druhý, třetí a další pohled mě tyto hodinky čim dál tím více oslovují. Líbí se mi čisté linky zakončené velmi decentními čísly stupnice, hlavně 24 hodinová, korunovaná červenou 24. Škoda jen, že není možné posunout okénko datumu více k vnějšímu okraji.

Gratuluji nemohu mít všechno:crying_anim:

Odesláno

Nemám, zatím. Mám jen foťák na mobilu a tím to fakt nejde. Uvidím ještě zítra za denního světla, co zvládne. Jinak to zkusím kompaktem někdy v půlce týdne.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...