Přejít na obsah

Rare vintages

Erro

Doporučené příspěvky

No nevím moc tomu nerozumím, ale nechal by jsme si je všechny a za mrzkých 10 až 20 litrů by jsem je jistě neprodával-.

Vyčistit u Mechana a budou dělat hodně parády, ale soudit Zodiac vintage dle toho kam se ubírá nyní je scestné.

Mrkněte na historii značky. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím moc tomu nerozumím, ale nechal by jsme si je všechny a za mrzkých 10 až 20 litrů by jsem je jistě neprodával-.

Vyčistit u Mechana a budou dělat hodně parády, ale soudit Zodiac vintage dle toho kam se ubírá nyní je scestné.

Mrkněte na historii značky. :-)

Už chápu. Nevím proč, ale měl jsem pocit, že jste myslel, že ta cena je jinde, ale směrem dolů. Proto jsem i tu otázku ohledně ručiček chápal, nevím proč, jako že myslíte, že nějaká chybí. Asi bych měl trénovat porozumění českému textu...

Co se Zodiac týče, tak já těm starým rozhodně fandím. Sám mám dvoje (no, asi spíš jedny, ty druhé byly asi ztraceny v rámci pošty :crying_anim: ). Asi jsem se trochu nešťastně vyjádřil, ale jen jsem myslel, že nepatřila mezi úplné top. Ale kvality určitě měla a třeba starší američtí vojáci na staré Sea Wolf nedají dopustit...

Odkaz ke komentáři

Už chápu. Nevím proč, ale měl jsem pocit, že jste myslel, že ta cena je jinde, ale směrem dolů. Proto jsem i tu otázku ohledně ručiček chápal, nevím proč, jako že myslíte, že nějaká chybí. Asi bych měl trénovat porozumění českému textu...

Co se Zodiac týče, tak já těm starým rozhodně fandím. Sám mám dvoje (no, asi spíš jedny, ty druhé byly asi ztraceny v rámci pošty :crying_anim: ). Asi jsem se trochu nešťastně vyjádřil, ale jen jsem myslel, že nepatřila mezi úplné top. Ale kvality určitě měla a třeba starší američtí vojáci na staré Sea Wolf nedají dopustit...

Ok nic se neděje.

Také občas napíši blbost.

NAPÍŠI TO JASNĚ ČESKY : ty hodinky jsou jako celek docela dost prda a jistě by jsme si je nechal vyčistit a zrenovovat !

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak jsem si vybral hodinky. Myslel jsem si, ze si zjistim ceny/"vzacnost" a vyberu si... ale dopadlo to tak, ze jsem si akorat vzal ty co se mi libi (btw. jsou to temer ty same ktere jsem fotil uplne na zacatku.)

...

obca sjizdim ebay... ale z toho ce jsem postreh - tyhle speedmaster profesional podle stavu $600-2000, tisoty se střdovou datumovkou - asi řídký kus, ještě jsem je nezahlídl, omegy konstalace "piepan" - to je fakt pekný model, ciferník je moc zajímavý, z vintage omeg patri taky mezi moje nejoblibenejsi, cena v podobnym stavu od $250, zlaty 18K v superstavu potom vylezou i na $1500.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...