long Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 No nevím moc tomu nerozumím, ale nechal by jsme si je všechny a za mrzkých 10 až 20 litrů by jsem je jistě neprodával-.Vyčistit u Mechana a budou dělat hodně parády, ale soudit Zodiac vintage dle toho kam se ubírá nyní je scestné.Mrkněte na historii značky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Angelus Chronodato by bol ozdobou každej zbierky, nie vždy sa objaví v dobrom stave bez potreby renovácie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Ouuuu ty speedy chrono moonwatche, luxus... tos neměl dávat z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Já teda pořád nechápu co se tady řeší, pán má, sem si vzal, sem je dal.. ? ehm? Já jsem taky mohl mít X6 BMW, zrovna dneska sem šel asi metr od něj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Angelus chrona jsou super, mají fajn komplikace a zřejmě i velmi dobrý stav.A pak se mi ještě líbí Atlantic s budíčkem. Atlantic já rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 No nevím moc tomu nerozumím, ale nechal by jsme si je všechny a za mrzkých 10 až 20 litrů by jsem je jistě neprodával-. Vyčistit u Mechana a budou dělat hodně parády, ale soudit Zodiac vintage dle toho kam se ubírá nyní je scestné. Mrkněte na historii značky. :-) Už chápu. Nevím proč, ale měl jsem pocit, že jste myslel, že ta cena je jinde, ale směrem dolů. Proto jsem i tu otázku ohledně ručiček chápal, nevím proč, jako že myslíte, že nějaká chybí. Asi bych měl trénovat porozumění českému textu... Co se Zodiac týče, tak já těm starým rozhodně fandím. Sám mám dvoje (no, asi spíš jedny, ty druhé byly asi ztraceny v rámci pošty ). Asi jsem se trochu nešťastně vyjádřil, ale jen jsem myslel, že nepatřila mezi úplné top. Ale kvality určitě měla a třeba starší američtí vojáci na staré Sea Wolf nedají dopustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Už chápu. Nevím proč, ale měl jsem pocit, že jste myslel, že ta cena je jinde, ale směrem dolů. Proto jsem i tu otázku ohledně ručiček chápal, nevím proč, jako že myslíte, že nějaká chybí. Asi bych měl trénovat porozumění českému textu... Co se Zodiac týče, tak já těm starým rozhodně fandím. Sám mám dvoje (no, asi spíš jedny, ty druhé byly asi ztraceny v rámci pošty ). Asi jsem se trochu nešťastně vyjádřil, ale jen jsem myslel, že nepatřila mezi úplné top. Ale kvality určitě měla a třeba starší američtí vojáci na staré Sea Wolf nedají dopustit... Ok nic se neděje. Také občas napíši blbost. NAPÍŠI TO JASNĚ ČESKY : ty hodinky jsou jako celek docela dost prda a jistě by jsme si je nechal vyčistit a zrenovovat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Tak jsem si vybral hodinky. Myslel jsem si, ze si zjistim ceny/"vzacnost" a vyberu si... ale dopadlo to tak, ze jsem si akorat vzal ty co se mi libi (btw. jsou to temer ty same ktere jsem fotil uplne na zacatku.) ... obca sjizdim ebay... ale z toho ce jsem postreh - tyhle speedmaster profesional podle stavu $600-2000, tisoty se střdovou datumovkou - asi řídký kus, ještě jsem je nezahlídl, omegy konstalace "piepan" - to je fakt pekný model, ciferník je moc zajímavý, z vintage omeg patri taky mezi moje nejoblibenejsi, cena v podobnym stavu od $250, zlaty 18K v superstavu potom vylezou i na $1500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se