RebelYell Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Na opravu je kratší záruční lhůta (3 měsíce ?). Pokuď Ti ho i měnili, jediné co je možné pořadovat je rozepsání na materiál + práce. No právě, že neměnili. Prostě jsem si objednal řemínek a na lístku o koupi jsem si (bohužel až doma) všiml, že je napsáno hodinářská práce. Tak jsem se ptal jestli to je normální, když si jdu do hodinářství koupit řemínek a oni mi na doklad napíšou servis. Jinak principielní souhlas s Vlkem - originální řemínek sundat, schovat na prodej, pro sebe si pořídit mnohokrát kvalitnější neorigo .... No až tento odejde, tak už se příště zařídím jinak. Snad nějakou "chvíli" poslouží.
jartop Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Nejsem daňák, ale není náhodou u opravy jiná sazba DPH? Je to služba - 20%
Vit Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Je to pěkná sprosťárna. Ze zákona máme snad nárok na to, aby na paragonu bylo napsáno zakoupené zboží a ne takový nesmysl.Toto chování je podobné tak na nějaké podvodníky z tržnice a ne na firmu, která by měla budovat svou prestiž, aby lidi kupovali nesmyslně drahé k životu nepotřebné věci (hodinky).Správný obchodník by si snad měl zákazníky předcházet a ne z nich dělat blbce a nutit je k tomu aby si kontrolovali, zda je na účtence nepodfoukl.Takto se podle mě chová jen podvodník.
jartop Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Také si myslím, že je to příslušenství a ne díl...
Mirek Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Tak jsem včera nabyl další zkušenost s tímto servisem. A opět mám smíšené pocity. Asi týden před Vánocema jsem dal k Hanákům svoje Breitling Chronomatic na opravu pohlé vnitřní lunety, která po pádu hodinek na zem vyskočila z převodu a přestala se otáčet. Hodinky mi spadly z nočního stolku na koberec, takže žádná velká rana, jen se prostě nárazem luneta pohla. Při předávání hodinek do servisu mi bylo řečeno, že bude třeba oddělat sklo, lunetu vrátit do správné polohy, sklo pak přetěsnit, těsnění že budou muset objednat, protože ho nemají skladem, že by ale měly hodinky být po Novém roce opraveny. Moc jsem tomu nevěřil, přes svátky to asi tak rychle nepůjde, včera jsem si teda jen tak pro informaci k Hanákům zavolal, v jakým stavu zakázka je, k mému překvapení mi slečna sdělila, že hodinky jsou hotový a že si pro ně můžu přijít. Termín tedy kupodivu dodrželi. Hned jsem se pro hodinky vydal, při jejich přebírání jsem ale zjistil, že vnější lunetou jde otáčet jen velmi těžce, což předtím nebylo, vnější lunetou šlo otáčet v pohodě i po tom nárazu, jen vnitřní se neotáčela. Tak jsem si nechal zavolat pana hodináře, abych to s ním prodiskutoval. Ten mi sdělil, že je to naraženou vnější lunetou, která je do "osmice" a že by se musela vyměnit, pak že s ní zas půjde otáčet lehce, že to ale bude drahý. Tak jsem s ním chvilku polemizoval, že se mi to nezdá, že luneta naražená není, že s ní šlo lehce otáčet i po tom pádu, on ale trval na svém, že to vyřeší jen výměna vnější lunety. Tak jsem hodinky převzal s tím, že lunetu zatím měnit nebudu, že se to třeba rozchodí, logaritmický pravítko stejně nepoužívám každej den, vlastně skoro vůbec, takže mi to až tak nevadí, hlavně že je vnitřní luneta na svým místě. Doma mi to pak ale stejně nedalo a lunetu jsem rozšrouboval. Po jejím oddělání se mi hned odhalil onen problém: ó-kroužek, který je pod vnější lunetou, byl mimo drážku, asi z ní vypadl, když hodinář lunetu nasazoval, takže o ni pak drhl při otáčení a ta šla ztuha. Stačilo jen ó-kroužek srovnat, trochu propružit a vsadit zpět do drážky, při našroubování lunety už nebyl problém, jde s ní hladce otáčet a vše je ok. Teď se jen musím smát tomu, co si pan hodinář vymyslel, luneta je tak masivní, že si nedákžu představit náraz, při kterém by se zkroutila do osmice. I kdybych ji dal do svěráku a záměrně ji chtěl deformovat, musel bych vyvinout hodně síly. No ale s mým finálním domácím servisem vlastně dopadlo všechno dobře
gougy Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 No ale s mým finálním domácím servisem vlastně dopadlo všechno dobře LoL, tak to by si mohli dát do sloganu: "co zmršíme, doma si doděláte sami a vše dopadne dobře"
Návštěvník pitrs182 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 LoL, tak to by si mohli dát do sloganu: "co zmršíme, doma si doděláte sami a vše dopadne dobře" A ještě k tomu- domácí práce zdarma:-)
pavča Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Já se jen modlím, aby Altman dostal konečně certifikaci od TAG Heuer na provádění servisu, protože si nedovedu představit, že bych takovým fušerům, o jakých se tady v souvislosti s Hanákem píše, dal hodinky do servisu.
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Tak jsem včera nabyl další zkušenost s tímto servisem. A opět mám smíšené pocity. Asi týden před Vánocema jsem dal k Hanákům svoje Breitling Chronomatic na opravu pohlé vnitřní lunety, která po pádu hodinek na zem vyskočila z převodu a přestala se otáčet. Hodinky mi spadly z nočního stolku na koberec, takže žádná velká rana, jen se prostě nárazem luneta pohla. Při předávání hodinek do servisu mi bylo řečeno, že bude třeba oddělat sklo, lunetu vrátit do správné polohy, sklo pak přetěsnit, těsnění že budou muset objednat, protože ho nemají skladem, že by ale měly hodinky být po Novém roce opraveny. Moc jsem tomu nevěřil, přes svátky to asi tak rychle nepůjde, včera jsem si teda jen tak pro informaci k Hanákům zavolal, v jakým stavu zakázka je, k mému překvapení mi slečna sdělila, že hodinky jsou hotový a že si pro ně můžu přijít. Termín tedy kupodivu dodrželi. Hned jsem se pro hodinky vydal, při jejich přebírání jsem ale zjistil, že vnější lunetou jde otáčet jen velmi těžce, což předtím nebylo, vnější lunetou šlo otáčet v pohodě i po tom nárazu, jen vnitřní se neotáčela. Tak jsem si nechal zavolat pana hodináře, abych to s ním prodiskutoval. Ten mi sdělil, že je to naraženou vnější lunetou, která je do "osmice" a že by se musela vyměnit, pak že s ní zas půjde otáčet lehce, že to ale bude drahý. Tak jsem s ním chvilku polemizoval, že se mi to nezdá, že luneta naražená není, že s ní šlo lehce otáčet i po tom pádu, on ale trval na svém, že to vyřeší jen výměna vnější lunety. Tak jsem hodinky převzal s tím, že lunetu zatím měnit nebudu, že se to třeba rozchodí, logaritmický pravítko stejně nepoužívám každej den, vlastně skoro vůbec, takže mi to až tak nevadí, hlavně že je vnitřní luneta na svým místě. Doma mi to pak ale stejně nedalo a lunetu jsem rozšrouboval. Po jejím oddělání se mi hned odhalil onen problém: ó-kroužek, který je pod vnější lunetou, byl mimo drážku, asi z ní vypadl, když hodinář lunetu nasazoval, takže o ni pak drhl při otáčení a ta šla ztuha. Stačilo jen ó-kroužek srovnat, trochu propružit a vsadit zpět do drážky, při našroubování lunety už nebyl problém, jde s ní hladce otáčet a vše je ok. Teď se jen musím smát tomu, co si pan hodinář vymyslel, luneta je tak masivní, že si nedákžu představit náraz, při kterém by se zkroutila do osmice. I kdybych ji dal do svěráku a záměrně ji chtěl deformovat, musel bych vyvinout hodně síly. No ale s mým finálním domácím servisem vlastně dopadlo všechno dobře No tak na co si vlastně stěžuješ Si to umis udelat sám a jeste s tim obtezujes slusneho servismana
Mirek Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 No tak na co si vlastně stěžuješ Si to umis udelat sám a jeste s tim obtezujes slusneho servismana Do toho skla jsem se radši nepouštěl, ale na dodělávky už jsem machr
baza Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 To je další smutný příběh. Alespoň s dobrým koncem.Jinak velká ostuda pro toho hodináře...bylo by dobré mu to sdělit. Ale asi by mu to stejně bylo jedno.A to by pak byl zase smutný konec příběhu.
RebelYell Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Zdarec, tak chtěl bych se zde opět vyjádřit k mému problému s dokladem k řemínku Fortis (viz výše). Napsal jsem mail do servisu Hanák ohledně mého problému s tím jestli by to mohli řešit vydáním nového dokladu o koupi. No a asi po týdnu mi přišla odpověď s přiloženou naskenovanou kopií nového dokladu, kde bylo již vše v pořádku. Takže, když se chce, tak to jde
diode Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Mám u pana Hanáka zatím dobré zkušenosti, jen mě překvapila jedna reklamace v servisu. Měl jsem cca 1 měsíc staré Tissot heritage automatic a při natahování mi v ruce zůstala korunka. Když jsem to donesl do servisu, tak mi oznámili, že mi to jako reklamaci neuznávají ? ale protože jsem si ty hodinky koupil u nich, tak mi to zdarma opraví. Netuším, zda tato závada je takto obhjitelná (je to jako by Vám v ruce zůstalo madlo od pánve ? vaši vinou) Vše mi v pořádku zpravili, jen mě vrtá hlavou ta jejich poznámka o neuznatelnosti reklamace.
hejdik Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 (upraveno) Zdravím,Chci se podělit se zkušeností u s repasí hodinek Tissot PRS 200 u "Hanáků".Předmětem renovace mělo být přetěsnení a komplet přeleštění hodinek i s tahem.Takže jsem sondoval ceny ,co kde a za kolik.Samozřejmě jsem hledal mezi autorizovanými servisy,které disponují originálními náhradními díly.Na konci výběrovky mi zbyly 2 servisy, Deal Ostrava a Hanák Brno.V Dealu v Ostravě mi dali cenovou nabídku cca 3000 Kč za přetěsnení a komplet přeleštění.U Hanáka mi nabídli 2150 Kč za přetěsnení,přeleštění vč. výměny baterie.Takže vyhrál Hanák.Mailem jsem si vše domluvil-mimochodem velice blesková domluva.Řekli mi,že vzhledem k mnoha zakázkám mají čekací termín 1 měsíc,nicméně jsem je ukecal a opravu provedli do 14 dnů.Takže hodinky putovaly pošttou do Bna.Hodinky jsem si byl včera vyzvednout osobně a musím vyjádřit spokojenost.Na to že byly poměrně dost dobité,tak přeleštění bylo provedeno v rámci možností velice pěkně.Samozřejmě mi dali k dispozici i staré vyměněné díly.Hned večer jsem je podrobil "zkoušce vodotěsnosti" v hodně horké vaně.Žádné orosení,takže i po této stránce zatím OK.Dnes jdu na bazén plavat,tak uvidímem,ale předpokládám,že by neměl být problém.Takže já mám docela pozitivní zkušednost.Hlavně,že mi vyšli vstříc s rychlejším termínem a cena oproti Dealu taky pozitivní. Upraveno 11. dubna 2012 uživatelem hejdik
NIGHTinGALE Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Chca nechca musím Hanáka pochválit.Dneska jsem tam nakoukl a asi mají nový personál, protože paní byla milá, ochotná a o hodinkám i něco věděla.Koukal jsem na řadu Maurice Lacroix Masterpiece a ty černý skeletony mě fakt lákají. A Roue Carree (s hranatýma kolečkama na ciferníku) jsou v reálu naprosto luxusní.Takže dneska má Hanák za jedna, snad jim to vydrží
Peta-Biker Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Znovu negativní zkušenost se servisem- je to naposled, co jsem tam volal. V 11 volám na servis, potřebuju něco zjistit, zda mají určitou věc skladem, případně, zda se to dá objednat. Paní mi odpovídá, ať napíšu přesný model - napíšu mail se všemi údaji, byť vůbec je nepotřebujou, protože věc se týkala boxu. Volám podruhé, zda mail dorazil. Dostalo se mi odpověďi - ano, dorazil, nemám teď čas na to koukat, jdu na oběd. Podívám se na to, až z něj přijdu a ozvu se Vám. No, trochu mě to překvapilo, jakým tónem to podala, ale v pohodě. Jsou 4 hodiny odpoledne, samozřejmě asi ještě paní obědvala, poněvadž jsem ji zavolal a slušně jí řekl, zda už doobědvala a zda je takový problém zavolat někde a zeptat se na danou věc. Zřejmě jsem ji vytočil, protože mi řekla, že do 30 minut to tedy zjistí... Každopádně podobné to bylo s řemínkem na Heuery, když jsem se musel upozorňovat asi 100x. Otázkou zůstává, zda by to bylo jiné, kdyby se jednalo o zakázku za 100k+. Upraveno 6. února 2013 uživatelem Peta-Biker
maccin Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Tak já mám v poslední době úplně jinou zkušenost než Peta-Biker. Mailem jsem poptával článek tahu na moje Speedmastery /žádná částka nad 100k, cena cca 750,-/.Odpověď na můj email přišla od Hanáků do 20 minut, pak proběhly ješte dva rychlé upřesňující emaily a bylo objednáno, vše velmi rychle a bez problémů.
JardA7 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Dnes jsem byl u Hanáků předběžně vybírat Omegy a slečna mi nabídla slevu -8% z ceny. Máte někdo zkušenosti jestli je to maximum nebo je tam ještě prostor k jednání, popřípadě jinde??
JardA7 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Víš o někom kdo má něco v ceně +/- 70 z toho Zlína jak moc se tam dá tlačit? Přece jenom je to dost peněz a každý procento je příjemný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se