Přejít na obsah

Čím se holíte?


Doporučené příspěvky

slábé to rozhodně není, také jsem se obával, že za pětset žádná sláva. Ale opak je pravdou. Strojků jsem už pár měl a nedá se to srovnat. Ideální je si ho někde vzít do ruky, Je to kus strojku.

 

A jak jsem psal, oproti kasikám jako je např. philips tohle má magnetickej výkyv.

Upraveno uživatelem patriknapr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

kdyby někdo sháněl lowcost misku na pěnu, tak tohle není úplně marný... http://www.ebay.com/itm/201046566505?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Tu mám, ale je zde jedna podstatná vada, a to při použití na klasický holící mýdlo (např. taylor of old bond street soap), který se do ní nevejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miska má sloužit k rozdělání pěny z mýdla, které je už na štětce. Případně na plcnutí krému. Dělat zároveň pěnu v misce s mýdlem se mi nikdy neosvědčilo, nejde udržet poměr mýdlo/voda a pořád přibývá mýdla v téhle rovnici s každým šm.dnutím štětky.

K misce z odkazu, pokud je velikost taková, jakou ukazují na fotce s rukou, tak je to fakt dobré tak akorát jako miska na mýdlo a ještě ne moc dobrá, protože je uvnitř hladká, takže se mýdlo bude protáčet a utíkat. Na pěnu mi to přijde nepoužitelně malé.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak žádný hódobóžo to není, ale aspoň to nepatlám na ruce... rozměry mi přišly taky malý, ale na upravse je to samý... mühle je větší 8,5-10 cm to už asi půjde poznat

 

http://www.upravse.cz/vyrobek/miska-na-holeni-focus-chromovana

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěna je v pohodě, což o to. Ale celkově ten produkt nefunguje dobře. Na fóra tak trochu kašlu, protože jsem zažil, jak na fóru týpek píše, jak je Barbus super. Pak z něj vyleze, že vlastně nic jiného nezkoušel a nakonec až vyzkoušel něco jiného, tak se přiznal, že konečně nemá zarudnutý krk a že ho to nepálí, což si myslel, že pálit má! a je to normální. Sám mám tohle balení ve skříni, abych si čas od času připoměl, jak jsou jiné produkty fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Akkersson : Z vlastní zkušenosti můžu doporučit Klar Kabinett (nevím, které písmenka jsou v názvu dvakrát). Jenže myslím, že už se nevyrábí a sehnat ho je trochu problém. Takže z běžně sehnatelných mám rád Mühle mýdlo.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...