Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...


Doporučené příspěvky

Máš recht, čekání na volnej stůl je tam běžný. O víkendu obvzlášt.

V KH se asi nejlepší tip na dobrý jídlo.

Až pojedeš příště okolo, takmůžu doporučit v okolí ještě hospodu U Tří Pírek v Kolíně. Piva i jídlo bomba. www.utripirek.cz

 

 

Jsem tak zavzpomínal na hospodu U Groše. Bramboráčky a černej kozel. To bylo super. Kozel tenkrát ještě za 7,50. To byla snad jediná hospoda, kde mi nalili v patnácti. Pak ještě na diskotéce v Lorci. Docela zajímavý, přímo vedle pivovaru a točili tam Vratislav.

 

Ruthardka vám nevoní, pánové? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... díky za tipy. :) kastrol vypada hodne dobre.. nakonec jsem skoncil opravdu v lehke hlave, menicko za 115 bylo dobry.. a dve plznicky v kolkovne vyborny, pena jak smetana... (co me nastvalo jsou rusky hovorici skupiny, ktere blokuji celou sirku chodniku... ale to patri do jine kategorie..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O víkendu jsme se potulovali po Českým středohoří a nedaleko Milešovky, v Kocourově, jsme narazili na výbornou hospůdku při penzionu Kocourov, čímž vřele doporučuju. Výtečná obsluha, prostředí, kuchyně i pivo.

 

Edit: http://www.kocourov.cz/

Upraveno uživatelem PNS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Včera jsem šel Jindřišskou, nezkusil (dal jsem si radši thajskou polífku v Modrým zubu http://www.modryzub.com/noodle-bar/menu), ale cedule, ta se jim povedla

 

Tohle je snad proklatý místo. Nevim, kolikátá je to už restaurace, ale ať tam byli Turci nebo Indové, nidky tam není a nebyla ani noha....přitom všude okolo narváno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Před nějakym rokem a kousek mi chutnalo tady - http://www.hotelbiograf.com/gastronomie/restaurace-malkus

 Anebo je tam pí.čko, kde byl Pohlreich - to je teda spíš na after drink, ale je to tam příjemný. https://plus.google.com/101808519475115678915/about?gl=cz&hl=cs

 A mně celkem chutná i v týdle řecký.. kdo by to byl v Písku řekl. Teda prostředí je kapku.. přehnaný :) http://www.recka-restaurace.cz/

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pisek...Hotel Biograf . Top

 

Praha..Rana. Pakistani restaurant

 

Praha..Lotus in SAPA. Vietnamese restaurant . Levne a dobry.

 

Pisek. Pizzaria San Marco . Top pizza ,jako Italia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tip z Moravy.

Byli jsme onehdá na veteránské akci v Holešově a výborně jsme se najedli v restauraci přímo v zámku, u kterého se to konalo.

Baví mě, že nemají na lístku 450 jídel, ale zase to není buď kostka ve skluzu nebo ostravská klobása. Mají tam slušný průřez.

Nevěděl jsem, co si mám dát přesně z toho správného důvodu, tedy proto, že jsem se nemohl rozhodnout, které z takových 10 jídel mě láká víc, ne proto, že by na jídeláku nebylo nic, co by se dalo žrát.

Líbí se mi, že tam mají klasiku za výborné ceny pro ty, které žádná demyglasnosť nezajímá, ale rozežrané tlamky si tu své filátko z candátka z celerovým purrrrééé ovoněným pomerančovou kůrou taky najdou.

Ceny supr a jak líčka na víně, tak sous vide panenka chutnaly.

Nenechte se odradit tím, jak zámek vypadá zvenčí a až příště pojedete po dálnici do Zlína, vemte to přes Holešov a stavte se tu na oběd.

http://www.zameckarestauraceholesov.cz/restaurace/jidelni-listek/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...