Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...


Doporučené příspěvky

Řeším to tak, že si o zaplacení řeknu ještě, když máme ještě co pít nebo objednávám poslední drink...a když pak člověk čeká na placení jak idiot, tak se to projeví na výšce toho dýška a na takové místo se pak vracím jedině po delší době...jinak mi desky nevadí, člověk si připadá po tom vymetání čtvrtých cenových tak nějak jako Světák :)

 

 

post-20351-0-81705300-1564388061_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

žena Hejlík marný - asi tak :D

 

Mohu se tě jako odborníka na pohostinství optat, proč má uvedená rovnice platit? Gastromapu používám už dlouho a i když se ne vždy trefí, dokáže myslím do značné míry oddělit zrno od plev a ušetřit v pro mě neznámých končinách čas a nervy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je v pořádku, váže se k tomu jedna úsměvná historka z jedné hospody. Někteří tady ji znají, ale co se v hospodě uvaří, to se tam také sní, takže to veřejně psát nebudu :)

Jinak s tou odborností bych to nepřeháněl a už vůbec ne v pohostinství, to vždy jen problémová část mého oboru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem byl v Mastné krámě a popravdě nic moc. Ochutnal jsem Budvar kroužek i 33, oba slušný, dosti nákladaly.

 

Jídlo byl průměr, dokonce i trochu podprůměr za tu cenu.Já jsem měl žebra a stejně jako jeden recenzent na Google Reviews "Porce dost malé, aby se najedl jeden chlap" a byly docela bez chutí. Servírky mě uvítaly slovem "Je to opravdu vaše rezervace?", ale jinak byly docela v poho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Nějaký tip na podnik v Praze, kde mají lepší nabídku long drinků, fajné vajno a pitné pivo? Ideálně, aby se tam dala vést i konverzace, ale nebylo to na periferii. Když tam budou i dobře vařit, beru to spíš jako bonus než nutnost ;) dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A až pomažeš po D11, vem to do Kolína a navštiv řeznictví Kasardovi. Můj novej templ. Před mostem přes Labe doprava 50 m. ulice U kostelíčka.. Vyníkající držkovka (v takovým kondomu s sebou), paštika s medvědím česnekem, vykoštěné grilované koleno....

 

 

Dneska to byl celkem plodnej den. Měl jsem služebku se třema zastávkama - Poděbrady, Koulín, Kutná Hora. Zastávka v Koulíně byla zhruba 200 metrů od Kasardovic řeznictví o kterym psal RomanI. Takže ranní dršťkovka mezi dělňasama byla vynikající. Na oběd jsem se se stavil na Kaňku u Kutný Hory Na Pašince. Jelení ragů s bramborovejma plackama bylo úplně luxusní. Jen tak dál..fakt dobrý tipy.

 Tak jsem zase po pár letech zaskočil ke Kasardům. Jsem rád, když se věci nemění. Zase jedinej v obleku mezi lopatama :D

Každopádně furt stejný, stejně dobrý...

post-8501-0-74081100-1571317618_thumb.jpg

post-8501-0-51220600-1571317627_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to já Petrovi vyřídím, že vám chutná :) Já mám rád jejich šunkové klobásy, na oheň jako přílohu ke špekáčkům :D
 
Jinak já dnes velké zklamání http://www.hotelnafarme.cz/cs/ . Někde z5 jsem chválil, ale jak dokáže nepříjemná obsluha zkurvit večer, to jsem už dlouho nezažil...? Číšník v kraťasech, košilí navrch a ponožky do půl lýtek, to bere chuť, ale když nám servírka diktovala, v jakém pořadí si musíme objednat a že můžeme být rádi že máme místo (obsazeno cca30% stolů), byl jsem cca milimetr od toho, že odejdeme. Fakt strašný a to mám relativně i pochopení ?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...