Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

Přesně tak, byl jsem v Aromi 2x a  2x to stálo za prdlačku. Zabookoval jsem Oblaca v žižkovský věži. Je hezky, bude pěknej výhled a mají tam výborné gnocchi s lanýžema.

oblaca jsou super už jen kvůli výhledu. my tam chodili dříve spíše do baru, někdy musím zase navštívit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Tak to je ještě divnější, než kdyby stál to pětikilo :D

to sa tak dost casto vo svete robi, ze ked mas nejaky novy produkt, tak spravis pre zakaznika nejaku akciu, aby si im to pre nich vyhodne predstavil

myslim, ze to uz bude aj tu celkom bezne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Občas se motám v této části Karlína, a beru sestru na oběd.

Škoda, že je akce od 15:30...( i když je mi důvod naprosto jasný :)  ), takže budu chodit na obědové burgery dál do Peters burger pubu..... :lol2:

a to koho sestru?!
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Občas se motám v této části Karlína, a beru sestru na oběd.

Škoda, že je akce od 15:30...( i když je mi důvod naprosto jasný :)  ), takže budu chodit na obědové burgery dál do Peters burger pubu..... :lol2:

Peters burger je super, jeste mam rad mozaiku bistro crystal a spousta lidi mi uz doporucovalo vele peters nejakou hospodu u tunelu. Nevim jak se jmenuje, ale byva tam porad plno. Udajne lepsi nez lokal jeste na zacatku.

Odkaz ke komentáři

Po dnešní návštěvě mohu srdečně doporučit nově otevřené bistro s hotdogy Hot God, v ulici Čestmírova 8 kousek od synkáče. Zkrátka žádnej párek v rohlíku nebo hot dog jako z Ikey, ale naprosto vymazlený hotdogy, který jsou lahoda pro ústa. Nabídku myslím že točejí (nevím zda každý den) ale dnes měli BBQ dog, Thai style dog a TexMex dog. Byl jsem s přítelkyní a nakoenc jsme museli zkusit všechny a všechny parádní. Neshodli jsme se na tom, který byl nejlepší. Prostě všechny a každý jinak. Na zapití pivo ze Zemského akciového pivovaru. Obsluha moc příjemná. Jsou otevření asi 14 dní, tak doufám že jím to vydrží, fandím jim. 

post-32970-0-38132700-1431548903_thumb.jpg

post-32970-0-45698000-1431548915_thumb.jpg

post-32970-0-27673100-1431548925_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Byl jsem zvyklej,když jsem byl v Hradci ve městě dát si oběd v Šatlavě.Teď jsem tam teda nebyl cca půl roku,ale po včerejšku to bylo naposled.Asi jinej majitel-obsluha ospinkaná,pomalá,jídlo za 45 min,úplně jiný než co jsme si objednali.Bez chuti,nedosolený,suchý....katastrofa.A tak to tam bejvalo dobrý.Takže kdyby mi někdo z hradeckejch dal tip na pěknou restauraci,kde dobře vařej,budu rád.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...