Návštěvník Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Přesně tak, byl jsem v Aromi 2x a 2x to stálo za prdlačku. Zabookoval jsem Oblaca v žižkovský věži. Je hezky, bude pěknej výhled a mají tam výborné gnocchi s lanýžema.oblaca jsou super už jen kvůli výhledu. my tam chodili dříve spíše do baru, někdy musím zase navštívit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Kluci kde se da najist na jistotu v Praze pobliz Narodniho divadla? Nechci TOP ale nejakou zlatou stredni cestu. Prijedeme do Prahy okolo pate a v sedm zacina divadlo. Moc dekuju za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Treba slavie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Ostrovni v Ostrovni, nebo vedle Jama, pripadne ten novej argentinskej steakhouse ve Vorsilsky.. Vsechno do sto metru. Z malicko drazsiho soudku Renomme, taky hned vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 U Pinkasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 super akcia!One Cafe KarlinDáš si hamburger a druhy máš uz zadarmo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 No jestli je ten hambac za petikilo tak se nedivim ze druhy je zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 No jestli je ten hambac za petikilo tak se nedivim ze druhy je zadarmo nie, cca od 150 korun, max je asi 175 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Tak to je ještě divnější, než kdyby stál to pětikilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Tak to je ještě divnější, než kdyby stál to pětikilo to sa tak dost casto vo svete robi, ze ked mas nejaky novy produkt, tak spravis pre zakaznika nejaku akciu, aby si im to pre nich vyhodne predstavilmyslim, ze to uz bude aj tu celkom bezne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Občas se motám v této části Karlína, a beru sestru na oběd.Škoda, že je akce od 15:30...( i když je mi důvod naprosto jasný ), takže budu chodit na obědové burgery dál do Peters burger pubu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Občas se motám v této části Karlína, a beru sestru na oběd.Škoda, že je akce od 15:30...( i když je mi důvod naprosto jasný ), takže budu chodit na obědové burgery dál do Peters burger pubu..... a to koho sestru?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Mou sestru....pracuje tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 to sa tak dost casto vo svete robi, ze ked mas nejaky novy produkt, tak spravis pre zakaznika nejaku akciu, aby si im to pre nich vyhodne predstavilmyslim, ze to uz bude aj tu celkom bezne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 dnes po dlhsej dobe Grosseto Pruhonice a celkom dobre to dopadlo.....obcas zajdem aj k Slepickam alebo za roh k Babisovi do Sokolovne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Občas se motám v této části Karlína, a beru sestru na oběd.Škoda, že je akce od 15:30...( i když je mi důvod naprosto jasný ), takže budu chodit na obědové burgery dál do Peters burger pubu..... Peters burger je super, jeste mam rad mozaiku bistro crystal a spousta lidi mi uz doporucovalo vele peters nejakou hospodu u tunelu. Nevim jak se jmenuje, ale byva tam porad plno. Udajne lepsi nez lokal jeste na zacatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Butcher's v Brně, ideální, pokud se chcete vážně a docela dobře přecpat, i to sushi co mají o víkendu docela šlo, ale to pravý ořechový to není no?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Po dnešní návštěvě mohu srdečně doporučit nově otevřené bistro s hotdogy Hot God, v ulici Čestmírova 8 kousek od synkáče. Zkrátka žádnej párek v rohlíku nebo hot dog jako z Ikey, ale naprosto vymazlený hotdogy, který jsou lahoda pro ústa. Nabídku myslím že točejí (nevím zda každý den) ale dnes měli BBQ dog, Thai style dog a TexMex dog. Byl jsem s přítelkyní a nakoenc jsme museli zkusit všechny a všechny parádní. Neshodli jsme se na tom, který byl nejlepší. Prostě všechny a každý jinak. Na zapití pivo ze Zemského akciového pivovaru. Obsluha moc příjemná. Jsou otevření asi 14 dní, tak doufám že jím to vydrží, fandím jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 to je celkom zaujimave.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Byl jsem zvyklej,když jsem byl v Hradci ve městě dát si oběd v Šatlavě.Teď jsem tam teda nebyl cca půl roku,ale po včerejšku to bylo naposled.Asi jinej majitel-obsluha ospinkaná,pomalá,jídlo za 45 min,úplně jiný než co jsme si objednali.Bez chuti,nedosolený,suchý....katastrofa.A tak to tam bejvalo dobrý.Takže kdyby mi někdo z hradeckejch dal tip na pěknou restauraci,kde dobře vařej,budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se