Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk

+1 Byli jsme tam se zenou par mesicu po odvysilani v TV a bylo to skvele, sice drazsi nez u nas na malomeste, ale porad v cajku. Jidlo chutove skvele, servis v pohode. Potom jsme tam jeli cca o dva roky dele a hned po otevreni jidelaku nas to trklo - gramaze masa sly dolu a ceny rapidne nahoru. Navic byl problem i s masem - mam rad hovezi pripravene celkem dost rare, ale tentokrat to bylo fakt hodne malo udelane i na muj vkus, nedalo se to upizlat. Ozval jsem se, probehla debata s kucharem ktery tvrdil, ze je to v poradku, zaplatil, odjel a uz me tam nikdo neuvidi. Tvoje posledni veta = presne moje slova. Skoda!

podepisuji

vloni výlet s kámošem na moto. 150g masa za pěti kilo , pár piv a rumu , nocleh na te loucce, ráno hladový a když jsme prosili o snídani, cokoliv vajíčka ,chleba , tak fu.k off

na to ze jsme tam večer před tim nechali ve dvou pomalu 4 tácy me to nepřijde zrovna jako úcta k hostovi

jo a živou krávu jako v TV jsem tam nezahlid, asi už sou sezrany

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

k tej fotke hore:

teraz sem celkom casto chodime na dobroty, prijemna jednoducha restika a super baby v obsluhe - U Davida

http://www.bbqudavida.cz

teda Gabo měl jsi víc zdůraznit že je to ironie. já blbec tam dnes šel.

přišla znuděná servírka jak vyšitá že 4 cenový a já si objednal neperlivou vodu a bacon burger. vodu donesla za 10 minut nalitou ve sklince tak jsem si myslel že je to kohoutková kterou jsem nechtěl ale neurazí mě to. za 42 minut (bylo tam prázdno jen u vedlejšího stolu párek) jsem dostal burgra a pochopil proč za tak dlouho.  tak pečlivě vysušit maso totiž chvíli trvá.

nikdy jsem neměl horší hambáč. maso tuhý, bez chuti a suchý jak popel. houska klasika makro a opečená jen aby se neřeklo takže skoro vůbec. natom nějaká bbq omáčka a okurky a pár listů salátu. no blbě mi je z toho ještě teď. jo ještě hranolky za příplatek který nebyly osolený.

zaplatil jsem 220, z toho 30 za tu vodu ve sklenici a odtáhl domů.

GABO proboha kam to chodíš?! přiští gurmánskej sraz bude v Dishi ať víš jak může chutnat burger

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

sem hladovej tak tam jedu hned.

tak to ma mrzi, ze si tak zle dopadol, ja som sa tam dnes zastavil o 12 len pre rebierka sebou a mne to chutilo... uz som tam par krat jedol ( viz foto hore) a vzdy kazdy bol spokojny, ale je pravda ( ako som aj osobne spominal),ze nie som velmi odbornik na burgra, ale pokial som zachytil od spolustolovnikov, tak ze fajn....

ok, dalsi zraz ideme podla tvojho do Dishi, rad sa niecomu novemu priucim,  a ako omluvu ta tam ja pozyvam!

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Protože se tu řeší burgery, musím se zeptat... Nezkoušeli jste někdo burger v Dicarlu, konkrétně na Šeberově? Já jen, že je to pro mě osobně asi ten nej burger co jsem za poslední dobu jedl... Zkoušel jsem ho i v tom Dicarlu na Pankráci, ale tam takový nebyl. Prostě Dicarlo burger na Šeberově.... bydlím kousek a chodíme tam docela často a tak rád bych si dal někdy pizzu nebo těstoviny nebo steak, ale sakra, skoro pokaždé beztak neodolám a sklouznu stejně zase k objednání toho jejich burgeru. Je to docela divný vzhledem k tomu že je to italská restaurace / pizzeria ale ten jejich burger je tam prostě jiný...sofistikovanější... Tak jestli jsem jedinej komu tam chutná. Foto jsem si půjčil od nějaké instagramky ;)

post-32970-0-09363500-1440267797_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Protože se tu řeší burgery, musím se zeptat...

dicarlo Šeberov je skoro moje domovská restaurace a burgra mají opravdu nadprumernyho ale přece jen si tam dávám radej těstoviny. I když v poslední době když se rozhoduju mezi DC Šeberov a Groseta Průhonice, tak vyhrává Groseto.

Co se týče gurmanskyho srazu tak příští týden něco vymyslím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

dicarlo Šeberov je skoro moje domovská restaurace a burgra mají opravdu nadprumernyho ale přece jen si tam dávám radej těstoviny. I když v poslední době když se rozhoduju mezi DC Šeberov a Groseta Průhonice, tak vyhrává Groseto.

Co se týče gurmanskyho srazu tak příští týden něco vymyslím.

do stredy som slovak, takze tak planuj!

uz sa tesim!

Odkaz ke komentáři

do stredy som slovak, takze tak planuj!

uz sa tesim!

...a ked nebodaj aj Bratislavcan tak vyskusaj Stryka http://www.strykoburger.net/ pripadna Najvac Palac pri Devinskom hrade. Nech si na tie burgre nastavis chutove kanaliky :)
Odkaz ke komentáři

Nemáte prosím nějaký tip na restauraci v Praze (ideálně centrum nebo Vinohrady, Vršovice a Strašnice), kde mají dobrý žebírka?

Já jsem našel zajímavé tipy zde. Všechny doporučené vypadají dobře, ale není nad osobní doporučení/zkušenost.

Odkaz ke komentáři

Nemáte prosím nějaký tip na restauraci v Praze (ideálně centrum nebo Vinohrady, Vršovice a Strašnice), kde mají dobrý žebírka?

Já jsem našel zajímavé tipy zde. Všechny doporučené vypadají dobře, ale není nad osobní doporučení/zkušenost.

Chodim hodne sem a meli jsme tam i par Chronosetkání a tudíž doporucuju Hajnovku http://www.hajnovka.cz/

Navic skvela plznicka a obsluha. Z jidla vsechno dobry (i žebra) a nejvetsi pecka je Superknedlik plneny kachnim masem  :lol2:

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

v neděli sem byl ve Slatiňanech v Krčmě krále Artuše

jídlo super, ale jinak to stálo za h@vno. Čekali sme na jídlo hodinu, snažil sem se zabavit prcka, tak mi to ani nepřišlo.  Ale naštvalo mě chování personálu, že nám ani nepřišli říct že by to mohlo tak dlouho trvat. By sme šli jinam, nebo si dali nějakej předkrm...

Odkaz ke komentáři

Před nějakou dobou jsem měl naprosto dokonalý žebra tady : http://chapadlo.com/nuselska/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...