DavidLC Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Pár let z5 jsme tam docela chodili a spokojenost (měli občas dobrý ochutnávkový meníčka).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Kecat kuchaři do receptu a ještě se rozčilovat... Troufám si říct že jsem expert na Carbonara. Ano v původní podobě se někde nedávala smetana a v restauraci Carbonara který tvrdi ze je vymysleli se taky nedává ale taky se to nedá jist. V dnešní moderní italske kuchyni tam smetana patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Covece to je odvazny tvrzeni ne, s tou moderni italskou kuchyni.. fakt? Dej nejakej odkaz nebo neco, me tam ta smetana v hospodach taky rozciluje a rad zjistim, ze blbe:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Toť otázka. Do carbonara někdo dá smetanu, někdo použije trochu vody ze špaget. Někdo dá česnek, někdo bez. Já dělal carbonara zrovna včera, dávám česnek a trochu vody ze špaget, tu jsem si už po několikáté omylem vylil. Takže smetana a všem chutnalo. Je to vše na kuchaři. Hlavně se nebát a umět si to obhájit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Pokud zajdu dokvalitní italské restaurace, tak v Carbonara smetana nemá co dělat, řekne to Ramsey, Pohlreich i Ridi, stejný jako dát do salátu Caesar maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Covece to je odvazny tvrzeni ne, s tou moderni italskou kuchyni.. fakt? Dej nejakej odkaz nebo neco, me tam ta smetana v hospodach taky rozciluje a rad zjistim, ze blbe:) +1 Smetana tam nemá co dělat. Stejně jako hlávkovej salát nemá co dělat v Caesar salátu nebo niva v pizze quattro formaggi. Jsou prostě některý základní receptury, které by se měly dodržovat. Neříkám, že to s tou smetanou nemůže být dobrý, ale už je blbost to nazývat Carbonara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Naprostý souhlas, stejný jako když dostaneš svíčkovou s knedlíkem a steak, nebo řízek, knedlíky a zelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 (upraveno) Rizek,knedlik a zeli je normalni,spousta let stara tradice v podkrkonosi.A vyborna. Upraveno 27. září 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Tenhle Ital vaří už asi šedesát let a kdybyste před ním do spaghetti carbonara přidali smetanu, tak vám přerazí ruce natřikrát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 To je jak bavit se co patří do bram salátu. Já se učil Carbonara v Sieně. To že tam nepatří panceta ale boca , to ze puvodne to byly vždycky tagliatele a smetana v bohatších rodinách. Josef když už se ohanis kucharema tak Pohlreich, Ramsei i Oliver tam smetanu dávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 pohlreich a ramsay asi ne... ale par receptu ji uvadi, namatkou: http://www.foodnetwork.com/recipes/nigella-lawson/spaghetti-alla-carbonara-recipe.html http://www.taste.com.au/recipes/19537/the+best+spaghetti+carbonara http://www.marthastewart.com/338686/spaghetti-carbonara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Když se to umí, tak ten rozpuštěný parmazán a vajíčko vytvoří skoro konzistetní omáčku, která připomíná smetanu a tak si někdo řekl, na co se s tím budu srá.t, dám tam smetanu a posypu to nějakou náhražkou parmazánu a bude to taky vypadat dobře. Když se vrátím k Prosecco, kuchař mi ukázal kdo je tady pánem (budeš žrát suchý špagety s opečenou slaninou) a jistě z toho měl dobrý pocit, to že mě tam už nikdy neuvidí je ale fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Rizek,knedlik a zeli je normalni,spousta let stara tradice v podkrkonosi.A vyborna.Poněvadž jste divný. Smetana do špaget mi nevadí, jenže pak tomu nemůžu říkat carbonara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Kamil-nee vy jste divny:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Dnes mířím na večeři sem.... http://www.nejenbistro.cz/kontakt ....na polední oběd to bylo super, tak očekávám zázraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Ahoj, nemáte prosím tip na kvalitní restauraci na Šumavě. Nejlépe v okolí Modravy. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Je to sice tak 30 kilaku, ale je to asi to nejlepsi, co tam je http://www.biofarmavojetice.cz/hospudka.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Je to sice tak 30 kilaku, ale je to asi to nejlepsi, co tam je http://www.biofarmavojetice.cz/hospudka.html Díky, tam jsem byl chvíli po tom poprasku v televizi a mám to jako záložní variantu. Možná bych ale potřeboval ještě něco o kousek slavnostnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Rizek,knedlik a zeli je normalni,spousta let stara tradice v podkrkonosi.A vyborna. říká se tam tomu "Paulišovský jídlo"já jsem srab, nikdy jsem to nedal, ani u babičky, ani u tety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Já byl minulý týden znovu v restauraci u tunelu. Super pivo, jasný koncept a ceny hodně dole na Prahu. Byli jsme ve dvou, dali jsme si vývar z oháňky, pivo, kachnu na pomerančích a platil jsem 300,-. Začínám to tam mít rád, jen snad trošku moc solí. Vyplatí se i jen na pivo, mají stabilně 7 piv na čepu a celé to má skvělou atmosféru.http://www.utunelu.cz/fotogalerie.html Upraveno 29. září 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se