Přejít na obsah

Seiko 5 Divers Automatic SKZ207

Tomasak

Doporučené příspěvky

Ahoj rad ti poradim. Nejdrive te ale necham trochu vycukat a odkazu na funkci hledani tady na foru. Safir se tu resil vicekrat - i jeho prodejce. Ale nevim jak je to se safirem konkretne na tento typ - osobne jsem si zjistoval jine modely.

Ohledne fotek na remenu ci jinem pridrzovadle te odkazu na google... jeden priklad:

post-6982-1269595617.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K těmto hodinkám jsem někde četl kritiku na vnitřní lunetu s kompasem, resp. na její ovládání. Tím, že na těchto hodinkách není korunka na ovládání kompasu šroubovací, se prý ta vnitřní luneta docela volně pohybuje sem a tam jak zápěstí pohybuje korunkou. Je to tak?

Odkaz ke komentáři

Dantechno: tak trochu som to cakal (odkaz na funckiu hladania) :guiltysmiley:, no nic, idem hladat predajcu zafiru

Co sa tyka toho remena, samozrejme google som samozrejme skusal no pravdu povediac nenasiel som nic co by sa blizilo mojej predstave - nejaky hrubsi cierny remen s bielym obsitim, nasiel som len nejake na gumenom pasku (co nechcem, nejaky 22mm silikonovy pasik z watchbandcenter mam, povodne som ho kupil na Citizeny ale nieje moc vhodny na denne nosenie, moc sa na neho chyta prach a spina a vyzera to cudne... mozno tak k vode) a tusim jeden hnedy kozeny. Tak som trochu dufal ze by tu tie hodinky mohol niekto mat na kozi.

V kazdom pripade dik, dam vediet ako som dopadol.

Odkaz ke komentáři

K těmto hodinkám jsem někde četl kritiku na vnitřní lunetu s kompasem, resp. na její ovládání. Tím, že na těchto hodinkách není korunka na ovládání kompasu šroubovací, se prý ta vnitřní luneta docela volně pohybuje sem a tam jak zápěstí pohybuje korunkou. Je to tak?

Ano, je to tak, korunka ktora ovlada kompas (ta vlavo) nieje srubovacia, a aj ked je zapustena toci sa uplne volne. Nevidim v tom problem, ten kompas je aj tak viac designovy doplnok nez funkcna vec, akurat si viem predstavit ze nejakeho perfekcionistu by stvalo ze N (sever) nieje stale na pozicii 12. Mna to hnevalo asi tak prvy den, no aspon si najdem zamienku pozerat sa na hodinky (a opravovat stale poziciu kompasu na 12 :D).

Odkaz ke komentáři

Ano, je to tak, ....... Mna to hnevalo asi tak prvy den,.........

Ja mam v modre, a je to presne tak jak rikas za par dni mi to bylo uplne jedno a je to hracka obcas to honim po ciferniku.

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

Já mám černé /SKZ211/, jsem snima nadmíru spokojen, seřizuji je jen pri změně datumu, nebo času, sise se při nošení předbíhají ale když je dám přes noc na bok tak se zase zpomalí, safír jsem na ně nesehnal, a po malé kolizi jsemsi sklíčko oblednával přes ALTRO.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak som to nevydrzal a objednal cierny shark remen so sponou a bielym sitim... som zvedavy ako sadne, zajtra - najneskor v stredu - by mal byt doma. Pristihol som sa ze nanho cakam viac nez som cakal na hodinky :crutch:

A keby nesedel na Seikach tak sa asi nepriznam a dam ho na Citizeny, tam bude pasovat (o tom som presvedceny) :).

PS: Btw, ako tak citam a citam a citam a citam toto forum, zistil som ze okrem dvoch potapiek potrebujem surne pilotky. Momentalne vo vybere vedu Archimede Pilot W, s bielym cifernikom. Povodne sa mi pacila moznost priobjednat original tah no zistujem ze na pilotky ho asi nebudem potrebovat. Ale ten original tiez nieje bohvieco, tie cvocky mi tam vobec nepasuju.

PPS: vyzera to tak ze uz som strateny :hang:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...