Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?


Doporučené příspěvky

To Dafra: Koukam, ze dvoji metr ti jde slusne. Strudla zjebes a pak sem prdnes svoji soukromou zpravu.

Kemo,Štrůdla jsem tady zaregistroval popré a napsal jsem pouze,že tady ty hodinky mají být na ruce a ne na stole.Připadá ti,že bych ho nejak zjebal?Nebyl na koncu věty nejaké smajlík?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu,že mi nejde poslat SZ Jurdovi,nevím proč,jestli nějaká chyba na Chronomagu nebo jestli mě zablokoval,dám dotaz na něho sem a předem se všem omlouvám.

Zdar,nechci otravovat,ale si představ.V prosincu jsem poslal ing Kov.... dvoje sportky na přechromování a dodneška je nemám.Když mu volám,akorát mě krmí uši,že je u vás moc sněhu,pak zas,že moc mrzne,pak že je zrovna chřipková epidemie,pak mu volám,co novýho a že pouzdra jsou už hotový,že odpoledne pošle fotky ,to už slíbil 2x a fotky nikde.To už je asi na trestní oznámení,myslím si,že ty moje hodinky už nosí někdo jinej...Ty toho pána znáš? Vím,žes to měl u něho celkem rychle hotový a kvalitně a já čekám 4 měsíce a nic. Ještě jednou se všem omlouvám.

 

Čau, až teď to tady čtu a nestačím se divit. Toho hodináře nějak extra zvlášť neznám. Je to jeden ze tří hodinářů, které tady v Karviné máme. Měl jsem u něj jen jedny svoje sporty na servis a renovaci. Je pravda, že místo původních 4 týdnů, jsem je tam měl spíš těch 6, ale nakonec jsem byl s výsledkem celkem spokojený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...