kadakii Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 No to je moje krevní skupina, vínové PS2. A věřím, že od Nirmality je i pouzdro v pěkném stavu. Na čem to máš ? Nějaký silikon nebo guma ? Vypadá to nezvykle, takové řemeny se dávají na nové potápky, třeba oranžová Monstra od Seika. Ale je to zajímavé. Užívej si je, blahopřeji !!!Tak to jsi mne dostal, nejsem si jist, vypada to na silikon. Nirmalita tyhle pouziva, vcera z Aukra zmizely Ancer surf na okrovym ze stejnyho materialu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 (upraveno) Tak to jsi mne dostal, nejsem si jist, vypada to na silikon. Nirmalita tyhle pouziva, vcera z Aukra zmizely Ancer surf na okrovym ze stejnyho materialu.Jo- to je nynější oblíbený styl...aukce se nevyhrávají, aukce mizejí. Jen je třeba mít dobrý odhad Ba ne- tuhle opravdu někdo vyhrál. Upraveno 5. dubna 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Spartaky spartaky5.jpgtak ty jsou paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Tak nějak nevím. Komunikoval jsem to s Accutronem - luneteta se dá nechat dát nová z LE 45 a starou schovat, ale prostě nevím. Mám čím dál tím větší pocit, že je nechám tak jak jsou. Je to historický originál v kompletně původním stavu - kromě korunky, ta tam byla kdoví z čeho, tak jsem ji nahradil a obědnám z Eltonu tu správnou. Na strojku se taky podepsal hodinář výměnou dílů za nepůvodní(je podepsán zevnitř na dýnku), ale to už jsem nahradil zpět správnými díly a asi to fakt nechám v původním stavu. I když červíček stále hlodá - novou lunetu a nové sklo a ty původní zakonzervovat, tak kdo ví - dej mi čas, zatím se kochám.Honzo, napsal jsi to mezi řádky vlastně sám- Ty víš co máš dělat- vyčistit, opečovat a nechat je jak jsou. Nové díly klidně objednej a zaplať, stejně je zase sundáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Tak ještě dodávám fotku lumi mých l.e. 45 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 To vypadá moc dobře, vydrží celou noc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 (upraveno) . Upraveno 6. dubna 2013 uživatelem krystekomega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Dnes výběr z Traktorů.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Tak jedna motivační Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Kez by Ceske drahy fungovaly presne jako moje Igeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 To vypadá moc dobře, vydrží celou noc?Dnes to zkusím změřit jak dlouho vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Eleganty po tatovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svkfan Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Dnes prvykrat na ruke po renovaci........nove pracovne...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Dnes tyto sporty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 včera, dnes, a asi i zítra, s Pavoukem, sundávám jen na mytí sebe a nádobí . Když tak pěkně tikají Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 ještě chybí výplň ručiček a čekám na nový rally strap, co se šije, ale jinak jsou ready a navíc vše originál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Co jineho..? :-)<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. <br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Primky mám jen jedny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Dnes jsem v rámci čekaní na řemen zvolil trochu netypickou kombinaci. Mě se docela líbí, ale nekamenujte mě . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 ještě chybí výplň ručiček a čekám na nový rally strap, co se šije, ale jinak jsou ready a navíc vše originál Moc pěkné! Ten ciferníček je krásný :-) Jen, nechybí ti tam ještě armovací kroužek? Nebo se mi to jen zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se