Beet Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Nová vložka lunety a nový řemínek.Takže už se s nima můžu chlubit. Teď už z nich mám velkou radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin79 Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Vzal jsem traktory na vejlet do USA. Hoover dam Nevada, fotka z víkendu, teď už zase v kanceláři na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 (upraveno) Na zdraví já dnes taky tak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. dubna 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 (upraveno) Tak nějak přemýšlím se kterou lunetou vypadají líp... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2013 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Nádherné jsou s oběma, ale ta červená je výraznější, mě se líbí víc. Blahopřeji. Fantastický je ten inverzní datum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Tak nějak přemýšlím se kterou lunetou vypadají líp... Ještě jednou, paráda. Jak dlouho ti trvá přehodit lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Ještě jednou, paráda. Jak dlouho ti trvá přehodit lunety?Děkuju moc. Ta bílá jde dost blbě, musím více naohýbat ten drátek, protože jsem ji tam dával hodně dlouho, tak červená jde lehce - pár vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Hm tak to je těžká machrovinka.Ne vážně, vypadají suprově obě dvě. Holt kdo umí ten umí.Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Vypadají svěle obě kombinace, ale kdybych si měl vybrat, tak šáhnu po červené. Ale je to paráda, tohle tu nikdo nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Dneska motovýlet na Osičinu, tak jsem provětral automaty :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 (upraveno) Dneska mi automaticky všechno půjde Mně také. Upraveno 21. dubna 2013 uživatelem brhel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Furt - nějak se mně držej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Az na ten datum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Furt - nějak se mně držej P1000673.JPGNojo, úplně se Ti zakously do ruky a nechtějí se pustit, žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Po měsíci zase v práci - tak trochu slavnostněji... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Myslel jsem si, že ty pískové Igeny vůbec nebudu nosit, a hle vysvitlo sluníčko a baví mě velmi.Myslím, že ladí i k dnešnímu obědu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Ladí, jen škoda té parexo lunety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 A toho popelníku. Není Parexo i cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 A toho popelníku. Není Parexo i cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 A toho popelníku. Není Parexo i cifr? Popelník se mi hodil do kompozice. Ano je to Parexo. takhle jsem je koupil.Chlubící Igeny jsou o pár postů výše.Tyhle jsou jen na lítačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se