Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

No ono je to ještě o tom, že za cenu renovace můžu koupit pár pytlů cementu, lepenku na izolaci a kdo ví co ještě.A navíc do hodinek po renovaci se neschovám před deštěm, i když jsou vodotěsný. :cheers:

Jinak s tebou souhlasím, že kdyby to bylo jen o rozhodnutí, tak s těmi starými díly se to dá tak udělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono je to ještě o tom, že za cenu renovace můžu koupit pár pytlů cementu, lepenku na izolaci a kdo ví co ještě.A navíc do hodinek po renovaci se neschovám před deštěm, i když jsou vodotěsný. :cheers:

Jinak s tebou souhlasím, že kdyby to bylo jen o rozhodnutí, tak s těmi starými díly se to dá tak udělat.

Nojó, já ten příběh neznal celej  :cigar:  tak to je jiná...

Odkaz ke komentáři

Konečně se zadařilo a zmilitarizoval jsem

attachicon.gifP1000800 2.jpg

Mám jiné ručky. Špatné?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Na ruce včerejší úlovek, tak je zkouším. Jen přeblejsknu sklíčko a budou apartní.A koukám, že se před chvílí přehodil datum...

Odkaz ke komentáři

:eek:

Kde jsem byl předevčírem?

Odkaz ke komentáři

:eek:

Kde jsem byl předevčírem?

attachicon.gifP1000807 2.jpg

attachicon.gifP1000808 2.jpg

Asi by to šlo. Počkal bych si na Tebe někde v tmavých hradních zákoutích, omráčil Tě palcátem, useknul Ti ruku (asi jednodušší než rozepínat pásek) a rychlými kroky bych se ztratil v podhradí. Měl bych hodinky a Tvojí ruku. Tu bych dal do prodejního vlákna, ještě bych na tom vydělal.

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odkaz ke komentáři

Nejdřív jsem venčil našich retrívra s Igenama

a pak s tátou na Kozlíkovi s Prim sport II

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...