skodna Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 No ono je to ještě o tom, že za cenu renovace můžu koupit pár pytlů cementu, lepenku na izolaci a kdo ví co ještě.A navíc do hodinek po renovaci se neschovám před deštěm, i když jsou vodotěsný. Jinak s tebou souhlasím, že kdyby to bylo jen o rozhodnutí, tak s těmi starými díly se to dá tak udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 No ono je to ještě o tom, že za cenu renovace můžu koupit pár pytlů cementu, lepenku na izolaci a kdo ví co ještě.A navíc do hodinek po renovaci se neschovám před deštěm, i když jsou vodotěsný. Jinak s tebou souhlasím, že kdyby to bylo jen o rozhodnutí, tak s těmi starými díly se to dá tak udělat.Nojó, já ten příběh neznal celej tak to je jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 To je v pohodě.Za vším se skrývá nějaké ale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Primky "postaru" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Venku je ošklivo, takže se budu automaticky dívat na televize :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Konečně se zadařilo a zmilitarizoval jsem P1000800 2.jpg Mám jiné ručky. Špatné? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Jojo - tyhle tam nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Dnes traktor v šedé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Na ruce včerejší úlovek, tak je zkouším. Jen přeblejsknu sklíčko a budou apartní.A koukám, že se před chvílí přehodil datum... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Nová korunka. Sice není originalní, ale vypadají lépe než předtím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Kde jsem byl předevčírem? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Pernštejn.Jeden z nejhezčích hradů na moravě u Nedvědice.Oblíbené místo filmařů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Pernštejn.Jeden z nejhezčích hradů na moravě u Nedvědice.Oblíbené místo filmařů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 (upraveno) Kde jsem byl předevčírem? P1000807 2.jpg P1000808 2.jpg Asi by to šlo. Počkal bych si na Tebe někde v tmavých hradních zákoutích, omráčil Tě palcátem, useknul Ti ruku (asi jednodušší než rozepínat pásek) a rychlými kroky bych se ztratil v podhradí. Měl bych hodinky a Tvojí ruku. Tu bych dal do prodejního vlákna, ještě bych na tom vydělal. Upraveno 18. května 2013 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Správně, useknout, Manta nic proti tobě, ale závist je závist. Jo a ještě dlužíš Skodné za uhodnutou otázku. A jen tak mimochodem, co jsi měl na druhé ruce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Vždyť jsem mu zatleskal. Na druhé ruce? Já nosím jen jedny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Neboj, my ti tleskáme taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Nejdřív jsem venčil našich retrívra s Igenama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a pak s tátou na Kozlíkovi s Prim sport II Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 já dnes tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se