Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Aktuálně tohle (ruku neukážu, každý má mít tajemství :-D ).

Dáváme se do kupy. Zatím jsem sehnal dýnko nové(staré bylo rozrejpané) a pásek. Čeká nás ještě cesta k hodináři pro sklíčko které je popraskané na 2 místech.

A závěrem kdyby někdo náhodou prohrábl šuplík a našel a nabídnul pěkně zachovalý cifr, nezlobil bych se(jsou na něm nějaké nevyčistitelní černé asi oškrábaniny). Nechci špinit inzertní sekci každou hloupostí, kterou potřebuji.

Baví mě, jsou hrozně placaté a decentní a pak je tu ještě nějaká ta citová vazba......

Zm%C4%9Bnit%20velikost%20z%20PICT0031.JP

Kvalita fotky večerní, mobilní :-(

Upraveno uživatelem Chobot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje první PRIM s 20mm roztečí, zároveň asi nejmasivnější...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

nejsou moc velké,spíš malé a tak hahradili náramek,ty na levé normálně střídám,takže jsou na ruce téměř furt :bag:

Odkaz ke komentáři

Svoje Hulk (příznačný název, Honzo) klidně vyměním za nějaké PSII. Kdyžtak foto do SZ. Těmhle Hulk zespodu na hranách už vylézá mosaz, ale nic tragického. Ze shora jsou v dobrém stavu. Hodináře májí už za sebou, akorát je mám otevřené a ladím odchylku :).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...