Jarda_Prim Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Po ruce mi dnes leze pavouk jakýsi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 (upraveno) Aktuálně tohle (ruku neukážu, každý má mít tajemství :-D ).Dáváme se do kupy. Zatím jsem sehnal dýnko nové(staré bylo rozrejpané) a pásek. Čeká nás ještě cesta k hodináři pro sklíčko které je popraskané na 2 místech.A závěrem kdyby někdo náhodou prohrábl šuplík a našel a nabídnul pěkně zachovalý cifr, nezlobil bych se(jsou na něm nějaké nevyčistitelní černé asi oškrábaniny). Nechci špinit inzertní sekci každou hloupostí, kterou potřebuji.Baví mě, jsou hrozně placaté a decentní a pak je tu ještě nějaká ta citová vazba...... Kvalita fotky večerní, mobilní :-( Upraveno 24. května 2013 uživatelem Chobot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Moje první PRIM s 20mm roztečí, zároveň asi nejmasivnější... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Dneska PRIMa měření ve Velkých Karlovicích. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Moje první PRIM s 20mm roztečí, zároveň asi nejmasivnější...Prim Hulk?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Prim Hulk?? Jsem pro! Zelená tam je, jsou velké, tak proč ne? A máme nový název Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 nejsou moc velké,spíš malé a tak hahradili náramek,ty na levé normálně střídám,takže jsou na ruce téměř furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Moje první PRIM s 20mm roztečí, zároveň asi nejmasivnější... Prim Hulk?? Jsem pro! Zelená tam je, jsou velké, tak proč ne? A máme nový název Hmmm ....To abych je teda začal shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Už cca 2 týdny jsem je neměl na ruce a fakt mi chyběly....orlik.jpgmně chybí i bez toho že bych je kdy měl na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 mně chybí i bez toho že bych je kdy měl na ruce Mně taky- jenže ty dlouhý peníze za ně prostě nedám kdyby mi na to doma přišli, tak my mě exemplárně vykostili. Za tohle bych asi fakt trpěl dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Mně taky- jenže ty dlouhý peníze za ně prostě nedám kdyby mi na to doma přišli, tak my mě exemplárně vykostili. Za tohle bych asi fakt trpěl dlouho.Jenže bez nich trpim taky. Je to peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Hmmm ....To abych je teda začal shánět já věděl že jejich čas přijde, už je tahám z krabičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 já věděl že jejich čas přijde, už je tahám z krabičky...zděl mi cenu,určitě se dohodnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Svoje Hulk (příznačný název, Honzo) klidně vyměním za nějaké PSII. Kdyžtak foto do SZ. Těmhle Hulk zespodu na hranách už vylézá mosaz, ale nic tragického. Ze shora jsou v dobrém stavu. Hodináře májí už za sebou, akorát je mám otevřené a ladím odchylku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 konečně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 (upraveno) konečně Já věděl že jsi to byl zase Ty to zase zacinkalo !! No- ale sežeň je, žejo... No a číslo? Upraveno 1. června 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Podle aukra "1296" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Marku gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Po dlouhé době Sporty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Přesně tyhle oranžády v překrásném stavu jsem dal před rokem kámošovi ke 30-ti nám, nesundá je z ruky, Občas mu je závidím a říkám si, že sem mu měl dát radší Humberta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 (upraveno) Sport II Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. června 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se