Otakar P. Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 O tomto víkendu sraz Škodovek s motorem ve předu a náhonem na zadek, na ruce poprvé moje první IGENy (tímto díky Honzovi Mantovi za origo korunku) a můj oblíbený kal. 50 typ 011 rok 1962 (dle vlakna výrobní čísla strojků) stejně jako moje Octavie. a nakonec PRI(í)Mové startovní foto s kamarády Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Nádhera!!! Prďácký a stylový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 O tomto víkendu sraz Škodovek s motorem ve předu a náhonem na zadek, na ruce poprvé moje první IGENy (tímto díky Honzovi Mantovi za origo korunku) a můj oblíbený kal. 50 typ 011 rok 1962 (dle vlakna výrobní čísla strojků) stejně jako moje Octavie. a nakonec PRI(í)Mové startovní foto s kamarády To je vážně nádhera chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Stylovka, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Měl jsem je na ruce v pondělí, ale dělají mi asi největší radost ze všech, dokonce i když je na ruce zrovna nemám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Black&White Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Měl jsem je na ruce v pondělí, ale dělají mi asi největší radost ze všech, dokonce i když je na ruce zrovna nemám. Ty byly moje první (viděl jsem je v televizi v pořadku Retro a usmyslel si, že je prostě musím mít). Kvůli nim mne chytla prima vášeň pro hodinky a od té doby se mi to už trochu rozrostlo... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Ty byly moje první (viděl jsem je v televizi v pořadku Retro a usmyslel si, že je prostě musím mít). Kvůli nim mne chytla prima vášeň pro hodinky a od té doby se mi to už trochu rozrostlo... ;-)Náhodou odkaz na ten pořad z nějakého Čt archivu by nebyl? Rád bych se na to podíval, jsem takovej nevyléčitelnej nostalgik, a k tomu už asi i chronopacient, tak bych to rád viděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Tak jsem si dal tu práci a našel to video. http://www.ceskatelevize.cz/porady/10176269182-retro/209411000360037/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Ty byly moje první (viděl jsem je v televizi v pořadku Retro a usmyslel si, že je prostě musím mít). Kvůli nim mne chytla prima vášeň pro hodinky a od té doby se mi to už trochu rozrostlo... ;-) Tak to jsme na tom stejně Já jsem nedlouho po oné reportáži byl navíc ještě na dovolené v Novém Městě nad Metují. Jen k těm černým televizím jsem se ještě nepropracoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Tak to jsme na tom stejně Já jsem nedlouho po oné reportáži byl navíc ještě na dovolené v Novém Městě nad Metují. Jen k těm černým televizím jsem se ještě nepropracoval... Já se do NMN zase teprve chystám... Tak doufám, že to stihnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 není dne bez nich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 Dnes nové televize. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2013 Málo vídaná chvilka, kdy je synek vklidu:). Pavoukům se u nás daří. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Tyhlehezkej remen... to je rucni prace nebo nejaky eshop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 není dne bez nich DSCN6329.jpgto je novy chrom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 hezkej remen... to je rucni prace nebo nejaky eshop?HIRSCH Liberty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 to je novy chrom?ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StK323f Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Tyhle chciMěl jsem je na ruce v pondělí, ale dělají mi asi největší radost ze všech, dokonce i když je na ruce zrovna nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se