Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Elegantné automaty, veľmi sa podobajú na sovietsle Poljoty, len neviem kto od koho kopíroval ten design.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska, po delší době, zase nějaká ta těžší technika...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Dneska modré, včera černé..

Odkaz ke komentáři

Československá klasika

Odkaz ke komentáři

tvl, kde máš indexy a logo výrobce? :-)

Zbytečnosti musely pryč, aby to jelo rychleji :D

A ty odlesky, to není blesk, ale světýlka mondénní kavárny.

No řekněte, nejsou to fešandy (samozřejmě ne v očích sběratele).

U vedlejšího stolu seděl gentleman v dobře padnoucím obleku a zpod manžety mu koukaly G-shocky. Fintil jeden. Libovej.

Odkaz ke komentáři

To je nějaká renovace ciferníku? :eek:

No, bylo by asi odvážné na tomto místě tvrdit, že je ciferník původní a netknutý, že ano :) .

Ano, ciferník je skutečně jen sprostý bastl. Dědovi ty hodinky spadly v roce 1960 do piva, načež se zastavily. Od té doby ležely v dílně v šuplíku, kde jsem je loni našel, když jsem hledal kus drátu.

Oklepal jsem je o svěrák, hodinář vyčistil, namazal a seřídil motor, pouzdro jsem přechromoval a z ciferníku stáhl plíseň a zbytky barvy a napatlal ho na bílo. Možná si časem v eltonu objednám nový ciferník, ale zatím se mi líbí tak, jak to je.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...