Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

No, bylo by asi odvážné na tomto místě tvrdit, že je ciferník původní a netknutý, že ano :) .

Ano, ciferník je skutečně jen sprostý bastl. Dědovi ty hodinky spadly v roce 1960 do piva, načež se zastavily. Od té doby ležely v dílně v šuplíku, kde jsem je loni našel, když jsem hledal kus drátu.

Oklepal jsem je o svěrák, hodinář vyčistil, namazal a seřídil motor, pouzdro jsem přechromoval a z ciferníku stáhl plíseň a zbytky barvy a napatlal ho na bílo. Možná si časem v eltonu objednám nový ciferník, ale zatím se mi líbí tak, jak to je.

V podobném stavu jsem měl kdysi jedny Eleganty - po vyčištění zbyl holý kov. Pořád lepší než trosky původní barvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska nejen na ruce...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Dneska nejen na ruce...

Supr, hodinky i tričko, v jakém shopu se dá tričko koupit ?????? Nebo je to home made?

Edit: Dovedu se to představit i v červené barvě. Tak s pravdou ven panáčku... :D

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...