Honza.manta Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Každopádně hezky "napatlané". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Cifr mi přijde takový neúplný a to mhouřím obě oči.. Každopádně lepší oblekovky než Géčka...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Každopádně hezky "napatlané". ... pěkně děkuji, takhle vypadaly ještě relativně nedávno (ty nalevo, aby bylo úplně jasno) ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 (upraveno) Teď se mi díky několika nutným servisům zmenšil výběr, tak se víc dostane na starší kousky. Upraveno 24. června 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 No, bylo by asi odvážné na tomto místě tvrdit, že je ciferník původní a netknutý, že ano . Ano, ciferník je skutečně jen sprostý bastl. Dědovi ty hodinky spadly v roce 1960 do piva, načež se zastavily. Od té doby ležely v dílně v šuplíku, kde jsem je loni našel, když jsem hledal kus drátu. Oklepal jsem je o svěrák, hodinář vyčistil, namazal a seřídil motor, pouzdro jsem přechromoval a z ciferníku stáhl plíseň a zbytky barvy a napatlal ho na bílo. Možná si časem v eltonu objednám nový ciferník, ale zatím se mi líbí tak, jak to je.V podobném stavu jsem měl kdysi jedny Eleganty - po vyčištění zbyl holý kov. Pořád lepší než trosky původní barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 ... pěkně děkuji, takhle vypadaly ještě relativně nedávno (ty nalevo, aby bylo úplně jasno) ...post-29245-0-76502300-1366661187.jpgŠkoda, že jsi je tak nenechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Dnes u oběda ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Tak tady jsou Orlíky v pozadí s Tatraplánem...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Tak tady jsou Orlíky v pozadí s Tatraplánem...... tatraplan.jpg To je bomba toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Tak tady jsou Orlíky v pozadí s Tatraplánem...... tatraplan.jpgrovněž zůstávám v němém úžasu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Dobré ráno s PSII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Včera v Poděbradech, ty velké bych nedostal ani na náklaďák, ale i s datumovkou jdou úplně přesně .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 V pátek ve Varech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Klasika s dobovým čínským pérákem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Moje první Igeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Dnes něco postaršího. TYP 101, číslo na dýnku 92150. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Foto je starší, ale to nemění nic na tom, že na ruce jsou stále. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 (upraveno) klasika je klasika.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. července 2013 uživatelem booker007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Dneska nejen na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 (upraveno) Dneska nejen na ruce...Supr, hodinky i tričko, v jakém shopu se dá tričko koupit ?????? Nebo je to home made? Edit: Dovedu se to představit i v červené barvě. Tak s pravdou ven panáčku... Upraveno 11. července 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se