bohus76 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Pěkné jich máš Tome,a s originálním řemenem.Zajímavé jsou ty načervenalé pouzdra,zajímalo by mne kolik typů primek se do nich dávalo,jsou taková raritka.
financ Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Venku je hnusně, zamračeno a prší, ale na mém zápěstí svítí takové malé sluníčko no jooo, fullgold. GratulujuŠrotovalo mi, co to může být za přírůstek a tohle mě nenapadlo.
stanik73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Venku je hnusně, zamračeno a prší, ale na mém zápěstí svítí takové malé sluníčko Ááááá, pán je labužník. Gratuluji, zlatých primek je málo a tento model je nejvzácnější
bohus76 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Byly tyto pouzdra i pozlacené?Myslím,že jsem pár kousků už někde viděl.
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Ááááá, pán je labužník. Gratuluji, zlatých primek je málo a tento model je nejvzácnější Díky, Mistře. Mám z nich takovou opatrnou, ostýchavou, tichounkou radost...
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Byly tyto pouzdra i pozlacené?Myslím,že jsem pár kousků už někde viděl.já ne.
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 no jooo, fullgold. GratulujuŠrotovalo mi, co to může být za přírůstek a tohle mě nenapadlo.Dík
Jeronimo Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Moc hezké, navíc v parádním stavu. Gratuluji. Tady se asi oplatí zainvestovat do pořádného řemenu. Hodinky by víc prokoukly. A vůbec, prdni nám víc fotek.
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Moc hezké, navíc v parádním stavu. Gratuluji. Tady se asi oplatí zainvestovat do pořádného řemenu. Hodinky by víc prokoukly. A vůbec, prdni nám víc fotek. Poprosím moji drahou polovičku o
bohus76 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 já ne.Zcela jistě je má Biges,já tu fotku nemohu najít.
bohus76 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 (upraveno) TAkže jsem je našel,jsou to tyto.Měly by být jen pozlacené.Fotka je kolegy Bigese. Upraveno 15. března 2014 uživatelem bohus76
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 (upraveno) To koukám- já takové ještě neviděl. I když při poctivosti, s jakou jsem to tady procházel, jsem je zahlídnout musel. Asi se mi to vykouřilo z hlavy. Nojo, myslím že vidím jak je to zlacení na Tvých fotkách setřené. Upraveno 15. března 2014 uživatelem straspol
bohus76 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Fotky jsou Bigesovy ne moje,myslím by zasloužily ty Tvé do vlákna o zlatých primkách ,někde tu také je.
Georgeisin Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Více foto :-)Moc pěkné! Můžu poprosit do SZ info, za kolik se dá takový kousek slovit. Díky
stanik73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Moc pěkné! Můžu poprosit do SZ info, za kolik se dá takový kousek slovit. Díky Pokud si to pamatuji dobře, šel do toho Biges prsama - domníval se totiž, že jsou zlaté. A až po aukci zjistil, že jsou jen pozlacené , přestože to v popisu bylo jasně napsané a na fotkách hodinek logicky chyběl punc.Až historie ukázala, že to je vlastně docela vzácný kousek a že za ty peníze stál.
bohus76 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Vidím staniku,že informace máš přesné,nějaké značky tam jsou,ale puncy to nejsou.U kamaráda jsem viděl podobné,také zlacené takovým zlatem do červeného odstínu.Snad by nám to mohl objasnit accutron,jaké typy,nebo kolik bylo zlaceno tímto červeným odstínem.
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Vidím staniku,že informace máš přesné,nějaké značky tam jsou,ale puncy to nejsou.U kamaráda jsem viděl podobné,také zlacené takovým zlatem do červeného odstínu.Snad by nám to mohl objasnit accutron,jaké typy,nebo kolik bylo zlaceno tímto červeným odstínem. já to věděl já to věděl JÁ TO PŘECE VĚDĚL!!!!!!! PŘESNĚ TAKHLE JE TO VŽDYCKY .Koupím si nějaký nevinný pěkný hodinky a najednou musím shánět patery další a minimálně ještě dvoje, který jsem neznal...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 já to věděl já to věděl JÁ TO PŘECE VĚDĚL!!!!!!! PŘESNĚ TAKHLE JE TO VŽDYCKY .Koupím si nějaký nevinný pěkný hodinky a najednou musím shánět patery další a minimálně ještě dvoje, který jsem neznal...Sám jsis začal!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se