Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tomuhle bastlu říkám Prim Letecké Omega :) Ale ta červená sekundovka je asi příliš výrazná :-/

Posted

A čo tak niečo na baterku? Aj keď ešte len na "lakovanom hajzláku" na skúšku, no a čo , veď som celý deň doma, ale zaslúžia si lepší. Asi skončia tak isto pri bežnom nosení.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 2
Posted (edited)

<BR>Zrovinka jsem dostal od pošťáka tyhle krasotinky,tak je budu dneska nosit ....

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by hejdik
  • Upvote 2
Posted

Už několik dní nosím primky po tátovi .. Že se trochu předcházejí? To mi vadí nejméně :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pre mňa je úžasné hlavne to že ešte existujú ľudia ktorý nosia prim aj napriek tomu že im nieje hlboko po sedemdesiatke :wheelchair: , a že to robia z radosťou a láskou a že patrím aj ja medzi týchto nadšencov :thumbsup_anim: .

Posted

Sorry za OT.

Možná jsem to špatně pochopil, ale v roce 73´ se tyhle ještě nedělaly.

...možná to byly 18tiny - a stály 580Kč, pokud si aspoň tohle správně pamatuji :-)
Posted

Dneska mám v práci tyto krásky :)

Ty teda jsou.....jednou snad taky budu mít. Primky mi totiž učarovaly docela nedávno,takže k tomuhle se snad taky jednou prokoušu.Zatím mám jedny sportky od MPM(bez komentáře prosím :) ) jedny PS 2 se mi připravují k odeslání na renovaci a poslední přírůstek je vyfocen výše.