RadekKod Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Nemylím, že to mám od Sportů, spíš by to chtělo novou košili. Asi už únava materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Fajkusi bomba, jako malej parchant jsem ji na školním výletě obdivoval někdy v roce 1983 a naposledy jsem ji očumoval vloni v létě po x letech. Ta mašina si tu renovaci zaslouží. Jinak dnes takto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Dnes volnočasově.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Dnes volnočasově.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) RadekKod. Aha, chapem. No ja to mam od sportov. Mam to na kazdej i novej, starej, softshelke, svetroch, vzdy len na lavej ruke a od cias co nosim sporty. Uvidim co spravi zahadne puzdro, co nema az take ostre hrany. Mosadzovky som odlozil, no mylsim si, ze to robi hrana lunety u mna Upraveno 18. října 2018 uživatelem CsabaC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Tak zas elegantní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Dnes mé oblíbené Orlíky. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Dneska poprvé v hokně po znovuzrození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Orlik Postelni:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 To jsou ty nenošený z inzerce, nebo máš dvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 To jsou oni.Na ruce parkrat od vcerejska;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Ony:-)Nekolikrat myslim presne trikrat;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Ty hodinky, tedy ONY! Aspoň okolo těch hodinek pište hezky česky. Prosím .... EDIT: Ha, stihl jsi to, než jsem dopsal glosu. Máš štěstí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 v původním inzerátu je uvedeno párkrát na ruce, ty máš ve svým inzerátu napsaný nikdy nenošený.Tady už máš několikátou fotku na ruce a ještě jsi vyměnil gumu. Tak buď máš dvoje, nebo to nesedí (slušně řečeno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Bylo mi receno ze nenosene.Diky moc ze jsi me na to upozornil.Nevsiml sem si toho v puvodnim inzeratu.V inzeratu to zmenim na "hodinky parkrat na ruce" at to sedi(slusne receno) ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 guma je k nim šedá, nebo černá? V inzerátu fotky nemáš a podle toho co vidím na fotkách, tak tam máš nasazený obě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Guma je na nich seda.Ta fotka na ktere se ti zda ze je cerna je cernobila:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Inzerat sem pridaval v noci a proto sem je nefotil.Po nekolika dotazech jestli jsou to ty nove co maji hlinikovou vlozku lunety prestoze je v inzeratu ze jsou rok stare sem tam fotky nahodil ale Bert mi je smazal.Nevedel sem ze tim porusuju pravidla a priste si na to dam pozor.Tot vse.Pokud jeste ohledne toho chces neco vedet napis mi SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se