Dantechno Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Paní v Oriose mně tvrdila, že je to limitka k nějakému běžeckému závodu. Proto je ta vteřinovka udělaná jako tři nohy, které utíkají. Tak doufám, že si to nevymyslela. :-) To me rozesmalo
mt01 Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Paní v Oriose mně tvrdila, že je to limitka k nějakému běžeckému závodu. Proto je ta vteřinovka udělaná jako tři nohy, které utíkají. Tak doufám, že si to nevymyslela. :-) ty vado, to je vrchol blbosti. Když nevím tak to přiznám. Tahle blbost je ale k pos**ní
Columbus Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Na to může přijít jen paní, na co jen hned nemyslí, tři nohy a hned běžecké. Musím zvážit, jestli bych si je neměl pořídit. Vycházím na všech frontách z formy .
StanoBare Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 (upraveno) To je fakt dobre, ale neprekvapuje....u Fortis v predajni mi predavacka tvrdila a myslienky sa nechcela vzdat, ze Fortisky boli prve hodinky vo vesmire, lebo ich mal Gagarin...tiez ma to rozosmialo. edit: pricom v katalogu, co mala pred nosom, o tom nie je ani zmienka...ani to nepomohlo len sa divila, Ako to? :-)) mozno predtym si zapamatal akurat Gagarinovo vycvikove stredisko - ha - Gagarin a uz to je... ku Graham: inak ten symbol trojnozia je myslim v zaklade z trojrozia = Trinacria, Triskelion. Objavovalo sa to prave v starych heraldickych znakoch. Upraveno 24. září 2010 uživatelem StanoBare
Dantechno Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 <br />To je fakt dobre, ale neprekvapuje....u Fortis v predajni mi predavacka tvrdila a myslienky sa nechcela vzdat, ze Fortisky boli prve hodinky vo vesmire, lebo ich mal Gagarin...tiez ma to rozosmialo.. Kluci, tohle mi nedelejte
bandicoot Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Tohle je paralelní vlákno humor ne? Super.
vraby Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Asi nesmí běžet víc jak 30tkou podle té značky.
gas Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Tak " pani v Oriose " je fakt kvalitni kousek, nevedela naprosto nic, neumela to nic ani najit v katalogu a jeste se tvarila jak mura, hotova zena za pultem ...
Jumbo Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 No jo, no, tak se paní s těma Grahamama trochu sekla, ale to snad nevadí, je to "jenom" vedoucí prodejny. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se