Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Paní v Oriose mně tvrdila, že je to limitka k nějakému běžeckému závodu. Proto je ta vteřinovka udělaná jako tři nohy, které utíkají. Tak doufám, že si to nevymyslela. :-)

To me rozesmalo :D
Odesláno

Paní v Oriose mně tvrdila, že je to limitka k nějakému běžeckému závodu. Proto je ta vteřinovka udělaná jako tři nohy, které utíkají. Tak doufám, že si to nevymyslela. :-)

ty vado, to je vrchol blbosti. Když nevím tak to přiznám. Tahle blbost je ale k pos**ní

Odesláno

Na to může přijít jen paní, na co jen hned nemyslí, tři nohy :lol2: :lol2: :lol2: a hned běžecké. Musím zvážit, jestli bych si je neměl pořídit. Vycházím na všech frontách z formy  :lol2:  ;).

Odesláno (upraveno)

To je fakt dobre, ale neprekvapuje....u Fortis v predajni mi predavacka tvrdila a myslienky sa nechcela vzdat, ze Fortisky boli prve hodinky vo vesmire, lebo ich mal Gagarin...tiez ma to rozosmialo.

edit: pricom v katalogu, co mala pred nosom, o tom nie je ani zmienka...ani to nepomohlo len sa divila, Ako to? :-)) mozno predtym si zapamatal akurat Gagarinovo vycvikove stredisko - ha - Gagarin a uz to je...

ku Graham: inak ten symbol trojnozia je myslim v zaklade z trojrozia = Trinacria, Triskelion. Objavovalo sa to prave v starych heraldickych znakoch.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

<br />To je fakt dobre, ale neprekvapuje....u Fortis v predajni mi predavacka tvrdila a myslienky sa nechcela vzdat, ze Fortisky boli prve hodinky vo vesmire, lebo ich mal Gagarin...tiez ma to rozosmialo..

Kluci, tohle mi nedelejte :D
Odesláno

Tak " pani v Oriose " je fakt kvalitni kousek, nevedela naprosto nic, neumela to nic ani najit v katalogu a jeste se tvarila jak mura, hotova zena za pultem ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...