Přejít na obsah

Navitimer World vs. Superocean


jezekjaromir

Doporučené příspěvky

Tak jsem si před dvěma dny šel pro Navitimery. Měl jsem je v mysli již vybrané asi 3 měsíce. Když jsem dorazil k hodináři, prohlížel si pro zajímavost modely, tak mi oči zůstaly na Superoceane Heritage s chronografem. Prostě ta systě modrá barva ciferníku, ocelový pásek z jemných částí a byl jsem hotovej. Následovala půl hodina zkoušení navitimeru world a superoceanu. Upřímně se mi víc líbily superoceany, ale rozhodl rozum- chtěl jsem klasiku, tak jsem šel do navitimeru w. Obchodník mi ještě nabídl možnost slevy při odběru obou modelů :-) ehm, na což jsem jen s úsměvem parkrát potočil halvou do boku a spokojeně odešel s klasikou. Tím chci jen varovat před nebezpečnou nakažlivostí superoceanu.... Štastný výběr všem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak je to s nápisem Swiss made na breitlingách. četl jsem o tom v jiné diskuzi týkající se jiného modelu a je tam vtipkování na téma swiss made. na mých navitimerech world ten nápis není. byl jsem trochu leknutý, tak jsem se podíval na ofiko web breitlnigu a tam na obrázku taky není. A přitom na jiných modelech ten nápis je...??? díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, jsem tu velice novy a tema "poradne" hodinky, znaly velice kratce... trochu jsem propadl prave tomuto modelu od Brejtlí :) ... na bussiness ceste do Shanghie ... me je primo vrazili do ruky za pouhych 600kc.. a tak jsem neodolal...

Po dvou dnech nosen tohoto padelkyi..jsem se zamiloval a ted zacinam snit a zkoumat jak je to krasne hobby ... uz mam plan na prvni koupi originalu... Tesim se az se zde pochlubim.

Zdravim vsechny ve spolek a vse dobre!

 

Dominik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám taky někde v šupleti fejky Breitlingů, ani nevím, jaký model. Dostal jsem ho kdysi s tím, že to fejk je. prostě jen tak pro legraci. taky jsem je měl na ruce den nebo dva a pak je sundal. Nebudu ze sebe dělat něco, co nejsem, říkal jsem si. Podobný názor mám na kočeny s kabelkami LV.

Fejk ti nepřinese ždáný příjemný pocit.

Už jen to samotné procházeníá webu a hledání pěkného modelu a pak hlavně ta samotná hodinka v shopu, kde si je zkoušíš a fakt víš, že si nějaké odneseš je nejlepší. Stojí to za to. A pak aspoň před lidmi, kteří se v ˇhodinkách vyznají nevypadáš jak magor a ostatně i před lidmi, kteří něco dokázali a dokáží podle tvého vystupování a věcí kolem tebe usoudit, zdato fejk je nebo není (pokud je to vůbec zajímá)nebudeš ze sebe dělat hlupáka. tak ty fejky sundej, prodej chytrákovi v hospodě za 800 a máš dvě kila na orig.breitling :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...