Přejít na obsah

Kočka?


pete

Doporučené příspěvky

To je dobrej, jak to dává. Můj kocour je na obě holky dost přísnej.. když jsme u toho tak jakž takž drží, ale jak má pocit, že ho nikdo nevidí, hned sekne. Pak nevim jestli má cenu bejt na něj hnusnej, každopádně rozumná domluva kupodivu nepomohla:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oni Ragdollové netahaj drápy tak jí občas jen plácne packou. Naposledy když už ho štvala fakt moc, tak jí kousnul. Ale to bylo takový to "kousnutí" spíš jako štípnutí. Prostě upozornění na překročení meze. 

 

Máme 2 kočky a kocoura a jenom kocour se takhle nechá mordovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, sem měkkota...

A toho svýho blbouna si rozpatlávám ...

Ale poslední dobou, má tendenci útočit na nohy, někdy při možnosti, když ležím na gauči i na ruce ( seká drápky a kouše ). Někdy až do krve ... Útočí spíš jen za účelem na sebe upozornit - sekne/kousne a je za nim žíznivá čára, tudíž žádná agresivita. Hraček má 3 prdele, a věnuji se mu i osobně, aby vybil energii, ale asi jak vidno málo ...

 

Nějaké nápady na výchovný potrestáni ??? Jak mu ukázat, že nesmí ...

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A dělá to jen tobě, nebo i ostatním členům rodiny. Tohle nebude o energii, ale o boji o postavení ve smečce ( rodině). Náš to samé dělal nejmladší dceři, vybral si ji asi jako nejslabšího člena. Nechtěl být pravděpodobně ten poslední. Šel ji po nohách, ale já mu stříhám drápy tak to nebylo do krve a nekousal. Pokaždé když to udělal, pokud jsem byl nablízku, jsem na něj syknul, to je moje znamení směrem k němu, že se mi jedno chování nelíbí a mrskul jsem po něm molitanový míček. On moc dobře věděl, že to nesmí. Bohužel u koček, protože to jsou osobnosti trvá všechno déle, takže odnaučit ho toto trvalo asi 3 měsíce a ještě občas to udělá, i když jen v náznaku. Občas s ním "bojuji", mám tedy navlečenou dlouhou silnou rukavici a nechám ho "vyhrát". On odejde hrdý a spokojený že nad někým zvítězil (nad rukavicí). Je to lovec a občas musí něco ulovit, když je jen indoorový.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děla to jen mě,

I přes to, že jsem jedinej u kterého usne, schoulí se mi u/na nohou a do par minut je tuhej.

 

V klíně, nebo na hrudníku to samé. Vyleze nahoru lehne chvilku má tedy tendenci na sebe upozorňovat stylem otíráním čumáku o obličej, pak ale lehne a chápe - do obličeje neútoči, jen se prostě otírá nebo peckou občas ?pohladí? to je vše ( asi ví, že za to bych ho asi i přes sebevětší lásku zabil )

 

Syknutí má už u zadele, to na něj působilo, když byl kotě. A třeba drápal gauč ... Teď bych se spíš usykal k smrti dřív, než by mě on stihl rozdrást k smrti :0D

 

Jinak jak říkám : miliarda hraček : míčky (tvrdý/měkký) jak klasické tak s rolničkou, mám i některé provázané na gumičce jak ve vzduchu, tak na zemi. Pak sem si udělal jeden míček pro sebe a házim mu ho na gumě já . Myšky, peříčka volné i na pérku atd....

laser taky, ten teda funguje nejlépe. To by se mohl vždycky posrat :0D . Tudíž vyblbnutej je i když zrovna nemám čas, nebo náladu se mu věnovat já... Tím to nebude

 

Útočí spíš spontánně, leží na křesle, najednou seskočí jde mě nasrat kousnutím, nebo zaseknutím drápu a majestátně zas zmizí na to same místo a děla jako by nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Líbí se mi, že ve zvířecí říši ještě funguje nadřazenost pohlaví. Kocour kočku uzurpuje, týrá, až sexuálně zneužívá, kouše jí a vůbec všemožně dominuje a ona za nim stejně přileze a líže ho a tulí se k němu. To je život. Paráda.

post-38973-0-03737400-1546964699_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...