Přejít na obsah

Kočka?


pete

Doporučené příspěvky

Chlapi, prosím o radu. Sestěhovali jsme se s přítelkyní ke mně. Přítelkyně má kocoura a dlouho jsem se tomu bránil, ale nakonec jsem si řekl, že to nějak zvládnu - k těm radostem i všechny ty starosti a omezení (velké větrání, okna dokořán...).

Už jsem polevil z ledasčeho, ale furt nám ten malej ďáblík morduje žaluzie. Nějaká rada, jak ho to odnaučit? Samozřejmě další hračky s provázky a chrastítka dostal, ale víte jak to je, zkoušeli jsme ho okřikovat, rozprašovač vody... Má necelé 2 roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Okna zasíťovat, ať je můžete otevírat a kočka může na parapet a čumět ven. Žaluzie roztáhnout, Ideální je trochu povytáhnout ať tam má kukatko. Kočka většinu času chrápe, čumí z okna neboj si hraje. Když bude mít moc energie nebo nebude mít možnost čumět z okna, bude vám mordovat žaluzie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, to bude těžká věc. Naše kočka ničí žaluzie taky a roztáhnutí nepomůže, když to udělám, aspoň překouše ty vodicí vlákna. Docela vážně uvažuju o venkovních. A jinak sítě do oken jsou určitě nutnost, jinak si v klidu nevyvětráš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci tě děsit, ale u nás nepomohlo nic. Náš kocour stále hryzal silonová vodící vlákna a dělal to od malička skoro celý život. Na stáří sice přestal, ale to už bylo tím, že na to okno pak zkrátka nevyskočil. Normálně si na ty vlákna brnkal jako na strunu. Naštěstí si vybral jen jedno okno, na které takto brnkal 😃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, Vit napsal:

Fešáci oba.

Vidím, že se pes propašoval i mezi kočky.

Jojo, pes se fotí rád, manželka mu dokonce zřídila instagram :) https://www.instagram.com/hugovonmelnik/

Každopádně na to, že už spolu soužijí asi 6 let s kocourem, tak to nejsou zrovna kámoši na život a na smrt. Spíš jen tu smrt :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...