Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já potřeboval rok, než jsem se nechal ukecat na dalšího, o kterým jsem stejně věděl, že už nebude takovej. Ale nakonec je. Někdy si říkám, že se k nám vrátil si to dožít. Kór když první roky s oblibou hřadoval na hrobě svého předchůdce.

Odesláno

Straspole, tak to mi je líto. Pochoval jsem postupně dva kocoury a doposud jsem se z toho trochu vedle. Jeden kocour odešel před pár lety na ledviny asi ve věku deseti let, druhý, asi tříletý, někde sežral přiotrávenou myš a odešel na játra, nešlo mu pomoci, ačkoli jsem s ním jezdil dvakrát denně na kapačku. Doma mám pět koček, nejstarší má patnáct let a bojím se toho, až to s ní jednou bude špatné. Tím vším jsem jenom chtěl říct, že Ti rozumím. Jdu si dát toho panáka.   

Odesláno

Tak jsme prisli o nasi Maggie, loni na jare auto prejelo jejiho kocourka a ted i ji.

Znama nasi pani doktorky ji v noci nasla na silnici, tak se ji pokouseli zachranit, ale mela pry rozdrcenou panev a pater, takze ji musely uspat :crying_anim:

post-25651-0-62248700-1467071564_thumb.jpgpost-25651-0-11124100-1467071594_thumb.jpg

Odesláno

Vsem moc dekuju za moralni podporu!

Ja si na ty kocici odchody nikdy nezvyknu, vzdycky je to jako rana palici do hlavy :(

Kocicky mame jeste dve a casem urcite zase nejaka pribude....

Odesláno

Díky Ondro :). Mají hodně podobný kukuč , jen asi kožíšek bude mít kratší. Maminka je údajně Britka a Angora, otec neznámý :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...