Přejít na obsah

Omega Planet Ocean - jak se nosí?


zed

Doporučené příspěvky

No já po počáteční skepsi k velikosti o které jsem tu psal, musím napsat, že 45,5 je v pohodě i na hubenější ruku.

Kdybych si mohl velikost vybrat, asi bych chtěl aby měly 43-44. Není to prostě druh decentních hodinek do společnosti a tak je beru. Někde jsem tu postoval i fotku na ruce, každý ať posoudí jestli je to nenositelné, ale mě to nepřijde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix

Myslím že na ruku 17cm to asi není to pravé ořechové....

 

To mas pravdu. Proto se malym koleckem dostaly moje PO az k tobe ;-) Mam 17cm a noseni moc pohodlne nebylo. Navic maji podle mne dost ostre hrany a to s velkym rozmerem a mou hubenou rukou nebylo ono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Taky již nějaký čas pokukuju po PO a včera jsem se zastavil v Brně u Hanáků je odzkoušet na ruku v obou velikostech. Velikost 45,5mm se mne zdála na mou ruku (17,5cm) opravdu na hraně. Velikost 42mm byla velikostně OK, zdálo se mne, že i na ruce mne sedí OK, ale se 100% jistotou to říci nemohu, neboť hodinky byly na tazích, které mne byly volné a ani jednu velikost neměly na kaučuku, abych si hodinky mohl otestovat "napevno". Trošku mne to mrzelo, protože právě mám primárně zájem o variantu na kaučuku.

Naprosto se ale musím přiklonit k názoru, že když jsem odzkoušel obě velikosti, že potom 42mm se mne zdály takové dětské, nicméně pokud do nich někdy půjdu (teda spíš až se mne podaří na ně našetřit) bude to asi velikost 42mm, kterou koupím. Varianta s oranžovými čísly mne neoslovila vůbec.

Ještě bch měl dotaz na znalce, je možné dát na kaučuk originální překlápěcí sponu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za info, ano myslím černej kaučuk, viz fotka ve třetím příspěvku tohoto vlákna, kterou tam dal Jarett. Ta překlápěčka mne docela mrzí.

Kibi na svém vebu má POčka vyfocený právě s nějakou překlápěčkou, ale ta není originál, bohužel tam ale není přímá fotka na tu překlápěčku, která na tom kaučuku je.

Varianta s shark mesh - vím o ni, ale prostě mám v hlavě ten černej kaučuk a vše ostaní se mne zatím tolik nelíbí. Ale třeba ještě změním názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Chlapi chci se zeptat,chtěl bych PO 45,5,na tahu.Protože to jsou moje vysněný hodinky,chtěl bych si je koupit nový někde u nás v obchodě.Psal jsem do Goldegliuse a tam mi nabídli cenu 68 tisíc hned pa mejlu,třeba by se dali ještě ukecat,nevím.Nevíte na jakou cenu se dá dostat v Praze třeba u Dušáka?Jsem z Krkonoš a spíš mě láká si pro ně zajet do Prahy,než do Zlína.A ještě jedna otázečka,teď mám potápky Oris Small second-pomůžu si těma PO,jakože aura značky mi je jasná,Omega je Omega,ale co zpracování,prostě je to jinej level než Oris?vlastně ty PO jsem viděl jen ve výloze,na ruce jsem je nikdy neměl.Ale co jsem přišel sem na fórumm tak se mi furt,stabilně opravdu moc líběj.Galerie prolejzám každej den a pokaždý se jich nemůžu nabažit.DOufám,že v reálu není něco,co by mě mělo vadit.Navíc oproti Orisu si myslím,že PO jsou mnohem univerzálnější a samozřejmě se musej líp nosit,Orisky jsou už docela dost velký a vysoký.Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

panedge: Měl jsem oboje, můžu trochu srovnat... Je pravdou, že PO byly asi moje NEJ a jednou se k nim stejně zase vrátím, ale i Orisky SS (měl jsem modré na tahu) patřily k těm oblíbenějším, na které rád vzpomínám. Kvalita zpracování mi na můj první laický pohled přišla srovnatelná, hlavní rozdíl (alespoň u mnou vlastněných kousků) byl ve střevech. Zatímco žádné mé PO nedělaly nikdy více jak 1 sec/den, tak Orisky byly nějaké "náladové" a denní odchylku si určovaly samy dle mne neznámých příčin a nezávisle na jejich poloze. To byl jediný důvod, proč jsem je nakonec prodal. PO jsou každopádně univerzálnější pro svůj vzhled a že se dají bez problémů nosit i k obleku nám dokazuje jeden místní člen při moderování zpráv na ČT ;) Líbil by se mi na nich asi více heliák jako mají B nebo R, ale tohle už je styl O a na Oriskách je vlastně taky, takže si nebudeš muset zvykat na změnu. Když tak přemýšlím, proč jsem je vlastně tolikrát měl a tolikrát prodal, napadá mě jen jediné - byl to (a na dlouho i bude) pro mne vrchol, který si mohu dovolit a chybělo mi asi to těšení se na ně, když už jsem je měl na ruce. Proto jsem si ten slastný pocit "očekávání" u nich tolikrát zopakoval. Teď už je mi jasné, že až mi zase jednou budou říkat pane, nechám si do dýnka něco vyrýt, abych si případné vrtochy s prodejem řádně ztížil... :P

Jinak cena 68k mi přijde docela v poho, ale je prodejce AD? Já co si pamatuju tak poslední cena v ČR byla něco přes 80k. TADY je máš za necelých 60k, ale Mnichov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo aha udělal jsem chybu v názvu,sorry.Jo jsou AD,upozorňoval mě na to i chlapík v mejlu.Sympatický mi na nich je je,že odpovídaj hnedka na mejly,ne že musíš čekat tejden,než se někdo ozve a hned příjemná nabídka s tím,že si je tam mám přijet vyzkoušet,nebo mi je pojištěný pošlou.Já chci ale určitě jet do kamennýho obchodu a užít si to.Jen se mi nechce trmácet do Zlína,ale radši bych si udělal cestu do Prahy,koupil si Omegy a pak se stavil na dobrým obědě a sedl si někde do dobrý kavárny na kávu,prostě klasika...

Ricous-doufal jsem že zrovna ty mi k tomu něco řekneš,protože vím,že si měl oboje,takže dík.No na mě samozřejmě působí už jenom to,že je to prostě Omega.Navíc žeru ty jejich ručky a myslím,že i ty hodinky jsou celkově krásně vyvážený.Že to nosí mladá rádoby manažerská smetánka mi je u p....e :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele tohle je taky paráda-do seznamu napíšeš Omega Planet ocean a první odkazy jsou na fejky na bazaru :D No nic zkusím napsat teda Dušákovi a jsem zvědavej jestli někdo vůbec odpoví.Kdyžtak to udělám tak,že příští tejden pojedu na autosalon do Brna,tak to vezmu nejdřív do Zlína a pak pěkně s Omegama na autosalónek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...