Peta-Biker Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 (upraveno) Huhu, tady bude veselo - jdu si nalít. Upraveno 27. září 2010 uživatelem Peta-Biker
Murphy97 Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 YPO: Při vší úctě, PetroviG je úplně u zádele Tvoje patologická nenávist ke Kibimu. A propos; proč již letos 4. flame na toto téma, když je teprve třetí kvartál?A Biermann by si od Tebe také zasloužil normální odpovědˇ, když byl jeho dotaz "relevantní".Zase si začínám připadat jako na "mazácké vojně"...
vraby Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 kibi ať si na svých stránkách prezentuje co chce,tobě je do to úplný hov.o.YPO na co si tu pořád hraješ,myslíš že si z tebe všichni sednou naprdel? 4 1
Biermann Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 YPO: Abych pravdu rekl, tak jsem si Kibiho odkazu ani nevsiml. Osobne nejsem zadnym velkym priznivcem podpisu, takze je nejak nesleduji a v naproste vetsine na odkazy v podpisech ani neklikam (to by me musel joo, zaujmout). U primeho prispevku si toho vsimnu a myslim si, ze je skoda to davat nekomu jako odkaz, kdyz on to muze vzit jako vazne minenou radu (beznemu clovekovi asi dojde, ze kdyz to je na stranky s replika watches, tak to originaly nebudou, ale co ja vim, treba muj tchan by to na 99% nepobral).
Petr G. Odesláno 27. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2010 No každopádně něco, co splňuje všechny požadavky v dané cenové kategorii budeš hledat horko těžko, ale můžeš začít třeba tady@Horhe: Na eBayi jsem ještě nenakupoval, každopádně v aukční servery jsem ztratil důvěru poté, co jsem na Aukru vydražil Victorinox Classic Chrono a teď nemám ani hodinky, ani těch 5.000, které jsem za ně dal. Jinak ty GLYCINE na mě působí celkem archaicky, ale jsou hodně blízko tomu, co hledám. Díky za tip! Přímo v centru Ostravy na Masarykáči je prodejna luxusních hodinek (Braitling, Omega apod.). Je to v místě bývalého Safíru, jak se to jmenuje teď už si nepamatuju. Jednou jsem tam vlezl a připadal jsem si tak trochu jako bezdomovec v obchodě s obleky Armani . No je pravda, že hodinek kolem 10 tK tam moc není, ale od 30 nahoru je tam slušný výběr.@tombas: Je to zvláštní, ale připadal jsem si tam stejně, ačkoliv je teda pravda, že od vitríny s Omegami mě museli pomalu seškrabovat. Výběr slušný, ale jak píšeš, od 30.000 nahoru... Jinak, chápu-li dobře, v Ostravě nic slušnějšího není? Požadavky, které máš splňují hodinky za cca 20000-30000. Budeš muset udělat kompromis, ale ten děláme v podstatě pořád my všichni. Což takhle Hamilton Jazmasster Viewmatic.@Snow: S tím kompromisem je mi to jasný. To, co jsem napsal, je samozřejmě ideální stav. Trochu to poupravím: Určení: Práce (sako)/volný časStrojek: Mechanický, švýcarský (není podmínkou)Sklíčko: Safírové (není podmínkou), antireflexní (není podmínkou)Vodotěsnost: 5 a více ATMŘemínek: Černý, kožený, v šířce kolem 22mmPouzdro: Stříbrné, kombinace broušené a leštěné oceliDýnko: Průhledné (není podmínkou)Ciferník: Černý, jednoduchý, dobře čitelný, s datumemVelikost: Kolem 42mmFluorescence: Indexy a ručičkyProč nezkusit ruský, do 10k by sis mohl pro začátek vybrat, ale jak řekl Snížek stále to bude o kompromisu http://www.poljot24.de@Jaryn: Hmm... Ty Poljot mě celkem zaujaly, zejména tyhle: http://finn.homeip.n...rdpress/?p=2228. Je to už sice chronograph, ale ciferník je čistý a celkově působí velmi příjemně. Nevíš, kde by se o nich dalo zjistit více informací (cena apod.)? Obávám se, že už budou krapet přes rozpočet... Při troše štěstí se dají sehnat starší něco málo přes deset.@Pavel K.: Chci nové, tyhle se mi navíc příliš nelíbí, ale i tak dík moc za tip! Hlavne ta fotka nevypada na amatersky vycvak ze srazu paneristi. Petre G., odkud je, prosim, tak fotografie? Nad je hodinkovy fenomen, takovy chronomagor patriarcha .@skalis: www.iwc.com (2. slide) Jinak nedostal jsem odpověď na otázku ohledně původu pilotek. Kdo s nimi jako první přišel? Jaký byl původní tvar? Víte někdo? Jde mi o to, že své peníze nehodlám vyhazovat za napodobeniny.
skalis Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 (upraveno) @skalis: www.iwc.com (2. slide) Dik. Jeste tu nezaznelo doporuceni hodinek Steinhart. Maji dost podobny font jako BP a splnuji Tva kriteria snad jen s vyjimkou lunety, ktera je brousena jako zbytek pouzdra. Kdybych ja vybiral klasicke pilotky, sahl bych nejspis po nich. Z Ostravy to mas kousek do Havirova do Chronoshopu, treba je ma kubson na sklade a mohl by sis je omrknout. Prijde mi to jako lepsi alternativa nez ruske hodinky, ke kterym nemam prilis duveru. Na nalakani prikladam jednu svoji oblibenou fotku EDIT: Nejsem sice nejpovolanejsi k odpovedi na puvod pilotek, ale byly to hodinky vyrabene na zaklade armadni specifikace (nekolik typu ciselniku) s urcitymi pozadavky na stroj (presnost, centralni vterinovka, myslim i hacking). Dodavatelu bylo nekolik, mezi nimi prave i IWC. zdroj/source: www.chronoshop.cz Upraveno 28. září 2010 uživatelem skalis
Horhe Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 (upraveno) Veškeré podstatné informace k B-UHR najdeš TADY Dotaz na moderátory: Jak dlouho tady ještě bude ten Ypův odkaz na fejky? A proč se YPO zase chová jak kretén? (to už není dotaz na moderátory, nýbrž řečnická otázka) Upraveno 28. září 2010 uživatelem Horhe 2 1
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 (upraveno) Buran, kretén - samá lepčí společnost PetrG tady máš 18 stránek o B uhren = http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14249-b-uhren/ Upraveno 28. září 2010 uživatelem YPO 2 5
Horhe Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 kretén - samá lepčí společnost Když si zrekapituluješ své příspěvky v tomto vlákně, napadá Tě lepší slovo? 3 2
Ludek Richter Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Chrona se u Steinhartu dělají s leštěnou lunetou, pokud je broušená luneta jedním (ne jediným) z problémů, možná bych směřoval dotaz na Kubsona, zda by se dala luneta (samozřejmě ta poplatek) z nechrono pilotek vyměnit za tu leštěnou z chrona... Tedy samozřejmě za předpokladu, že se jedná o totožný díl... 1
Gryll16 Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Aby to bolo pestrejšie, čo tak Orient? Je jasné, že nespĺňajú podmienku švajčiarskeho strojčeku, ale zase v tejto cenovej relácii majú power reserve indicator, čím sa aspoň funkciami podobajú IWC BP. Zafír hore, kryštál dole, 50m... Klik.
Jaryn Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Poljoty http://www.chrono24.com/cz/search/browse-p.htm ,ale zkus Kubsona http://www.chronoshop.cz ( jak jsem na něj mohl zapomenout )
lefty Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 ačkoliv to nesplňuje tvoje požadavky, doporučil bych ke zvážení Tissot Le Locle - mám tyhle (ale fotka není moje, je z netu). Jsou to krásný oblekovky a za velmi příznivou cenu i v kamenných obchodech. sám se plánuju zbavit svých černých "jakopilotek" Revue Thommen s manuálním nátahem, musím je už o víkendu nafotit, herdek. Jsou sice nošený a je to vidět, ale zase by ti zbylo ještě na slušný druhý :-)
vraby Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Dotaz na moderátory: Jak dlouho tady ještě bude ten Ypův odkaz na fejky? A proč se YPO zase chová jak kretén? (to už není dotaz na moderátory, nýbrž řečnická otázka) Připadá mi že když tu byl "spajdy" tak to trochu fungovalo,sem tam promazával.A ten odkaz na fejky? To si tu dovolí snad jen největší máza YPO.Proč se chová YPO jako kretén?Je to jen o tom co mu tady všechno dovolí. 3 3
kubson Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 mě se nejvíc líbí, když nově příchozí chce poradit hodinky za 10 litrů a dostane se mu X zaručených tipů na hodinky za 30 ale to už je asi takový chronofolklór.. a abych nebyl úplně offtopic, z mého chlívku bych poradil Archimede Vintage - dělají se i s leštěným pouzdrem (broušenou kombinaci časem vytvoříš sám ), mají retro look a přitom v pohodě k saku..
tombas Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Prodejen v Ostravě asi zase tak moc není, kromě těch, které jsou plné fashion hodinek nevalné kvality. Já jsem nakonec kopil jedny automaty v Chronosu v Hrabůvce, mají ještě jednu prodejnu v Zábřehu v Kotvě. Výběr nic moc, ale pár zajímavých kousků se tam najde. Jinak je ještě docela slušný výběr v Shoping Parku v Rybiček, Quick Time, nebo jak se to jmenuje, tam najdeš i Oris, Doxa, Tissot, Citizen apod.
cernysip Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Podívej se na Wardy, ceny příznivé, hodinky skvělé, služby vynikající, http://www.christopherward.co.uk/men/dress.html
Návštěvník Snow Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Pokud se elegantní Jazzmastery nelíbily, mohu nabídnout neméně pěkné Vailanty. zdroj - http://image.rakuten.co.jp/katsuboya/cabinet/hamilton/img56842015.jpg
Juraj11 Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 asi pravidelne (kazdodenne) navstevujes moji galerii... mam rad verne fanousky... ale k tematu - co treba trochu jine Glycine? nove se delaji i se vterinovkou na pozici "6" - moc pekne... http://www.photowatches.eu/albums/kibi/glycine/incursore/DSC_1055.jpg ty Glycine vypadaj fakt pěkně-co je to za model???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se