vojt Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2010 Koupil jsem si od Bigese krásné zelené Primky. Vše proběhlo perfektně a velice rychle. Navíc Biges vůči mně projevil velkou důvěru. Takže mu děkuji i takto "veřejně", před nastoupenou jednotkou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Díky za takové ocenění :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 S bigesem stejná zkušenost, taky jsem kupoval primky a přinesl rovnou náhradní díly - novou korunku a lunetu, na výměnu a lunetu na ps ii mi věnoval gratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Prodal jsem Bigesovi Primky, nebyl to obchod století, ale chtěl bych vyzdvihnout super komunikaci a rychlost platby. Za mě palec nahoru a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Jeden den domluveno, druhý den předáno. Obchod bez ztráty kytičky! Ať hodinky dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Jeden PRIMa obchůdek. Všechno přesně dle domluvy, rád Bigese doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Výborná domluva, blesková platba Prima obchod. Zamne palec nahoru. Škarohlíd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 (upraveno) Rychlá domluva a platba. Zkrátka vše Prima a tak jak má být. Upraveno 20. srpna 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Díky za bezproblémový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Pridavam taky jeden palec nahoru. No problemo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Super komunikace, prijemny pokec, rychlá platba, co vic si prat. Doporucuju a dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Bez problému, všechno super. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Perfektní domluva, rychla platba, bez zbytečných štráchů. Značka ideál. Díky za obchod a za mě lze jedině doporučit. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Rychlý a bezproblémový obchod, spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Pridavam sa k pozitivam vyssie uvedenym, srdecne odporucam a dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Bleskový obchod. Velká spokojenost jak s Bigesovým přístupem, tak s kvalitou zboží. Děkuji a doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se