Přejít na obsah

Martin Brož


Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

a nemusíš to protahovat gůglem :-) , stačí když "protáhneš svý nohy" a zajdeš do pasáže před bývalé kino ALFA , pan Martin Brož,hodinář , má uprostředka pasáže velmi zajímavý obchod ve tvaru elipsy  tam si jeho kousky můžeš prohlédnout...byl jsem sám překvapen , že je tam měl....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Za mě velká pochvala za přístup i servis. V pátek jsem po méně než měsíc (a to bylo prosím přes vánoce) dostal svoje Seamastery po kompletní generálce strojku (+ stržený závit u korunky).

Komunikace přímo s panem Brožem na jedničku a hodinky po třech a půl dnech dělají 2 vteřiny do mínusu. Doklady z vibrografu, o tlakovce a vyměněné díly samozřejmě součástí. Vše za velmi příznivou cenu.

Určitě se vrátím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Ahojte,

 

zajímalo by mě, jestli jsou zde na fóru nějací majitelé hodinek pana Brože? Prohlížel jsem si jeho weby a má tam neuvěřitelně krásné kousky. Je zde tolik hodinkových fajnšmekrů, že věřím, že je někdo má a pošle i fotky.

 

Hezký den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem měl u Brože asi před pěti lety v opravě Longines a Rado a všechno absolutně v pořádku za dobrou cenu. A pokud se týká jeho vlastních hodinek .., to jsou jako opravdu špatné? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...