Přejít na obsah

Typické hodinky top managera


Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

tak u nas ma riaditel velmi silnu zbierku...IWC grande complication v platine..Patek Philiphe...JLC Squadrata zlte zlato...Brequet biele zlato...Vacheron constantin biele zlato...a svoje prve zlate Breitling nejaky starsi typ.zbierka ktoru ked som videl som sa jej ani neodvazil dotknut...pesne typy hodiniek ani len netusim v tej cenovej kategorii sa v hodinkach nevyznam ale tak hodinky pod 30000eur ani neriesi..takze on je taky netypicky riaditel ktory si na hodinkach potrpi a aj na mnohych dalsich veciach :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bohuzial nie...tak neviem ci ma taku zbierku Tkac alebo Jakabovic ale dost o tom pochybujem..fakt si neviem predstavit vacsi masaker ako bolo toto..skoda ze som nenabral odvahu to odfotit ale zdalo sa mi to velmi sedlacke vzhladom na spolocnost ale repiticiu na IWC grande complication som si musel vyskusat :evil:cudoval by si sa odkial su taky chronomagori..pre mna skor labuznici :king:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsem "menedžr" ve špatné firmě ;)

Prej Caltravy v Pt, nebo Lange....

Jsem jen obyčejný prostý OŘ, GŘ nosí LV, viceprezidentka Chanel a Movado a třeba takový týpek z vedení IT má cca 20 limitek od Breitlí a IWC plus k tomu 6-8 Rolád, nějaké Cartiery a další...

 

určitě je to o pokročilosti chronomagořiny a taky volných finančních zdrojích :D náš GŘ má Grand Seiko, ale klidně by mohl nosit třeba JLC nebo AP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono je asi důležité si vůbec říct co je to manager :-)) Ale vážně, moje matka manager je a má, a cigi bude asi udiven, quarzové PRIM od Eltonu. Takové ala bauhauz.. Moc si je oblíbila především kvůli čitelnosti, byť díky materiálům už začínají vypadat značně nemanagersky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je také důležité, v jaké oblasti působí. Poznal jsem vrcholové managery IT společností, kteří měli většinou, celkem pochopitelně :), digitálky. Naše společnost je, vedle svého podnikání, činná také v oblasti umění a šéfové mají Rolex, Rolex, JLC. Jinak obecně- hledat v dnešním podnikatelském prostředí nějakou kulturu nebo tradice je naprostá hovadina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No šéf jsem ve firmě já, a nosím většinou divery-Schaumburg,Orient-300m, výjimečně IWC a samozřejmně Citizeny s hloubkoměrem či počítačem. Mojí kolegové rovněž v chvílích volna potápěči veskrze Promastery a Orienty či Seika vše ryze účelové pod vodu.Nic vyjímečně drahého ale rozhodně ani levného.Jsem toho názoru že hodinky nosím takové jaké potřebuji primárně ale k obleku samozřejmně lepší zvolit něco střízlivějšího než mamutí divery nebo pilotky např. Nomos se mi moc líbí ale já mám problém se silným zápěstím tudíž ještě pořád hledám oblekovky trochu přijatelného diametru na mou pracku.

post-1779-010348900 1288519120.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník Ondra

Dnes nám byl oznámen nový generální ředitel. Vzhledově je to archetypální typ současného úspěšného mladého top managera (Roman, Lešák...). Samozřejmě mě jako chronomagora napadlo jaké má asi hodinky. A vzpomněl jsem si, že jsem asi před 2 lety s takovýmto typem managera letěl a samozřejmě jsem mu mrknul na ruku - byla to nějaká středně velká quartzová chrona moderního vzhledu. Tak mě napadá, jaké jsou typické hodinky, které si kupují mladí a úspěšní top manageři. Jaká je vaše zkušennost? Co nosí vaši kolegové, šéfové, či podřízení (záleží z jaké pozice se díváte)?

 

PS: Klidně postujte i fotky :)

 

Tak, když už jsem toto téma otevřel, tak se patří dát sem i rozřešení položené otázky. Takže náš nový CEO nosí TH Carrera chrono na tahu (automaty). Myslím, že to není až tak špatná volba ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...