Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

narození druhé dcerky....ja ty svoje holky miluju...

tak aj ja sa pripajam!

:cheers:

Odesláno

Velká gratulace Gustafko, jakože poslední dobou nepiju, jdu si do sklepa pro nějaké to lepší vínko, to se musí oslavit. Jak se jmenuje?

Odesláno

Gustovi velká gratulace, moje téma je přízemní:

Mne potěšilo, že jsem přežil noc z pondělí na úterý.....V pěti lidech jsme dali 52 panáků (Zapata a 10 let stará Jameson?, ca 50:50, všichni pili oboje....) a 38 Guinessů.......Ve 3 ráno v posteli, v 10 ještě 0,5 promile...

Ale jinak dost OK, čekal bych - schválně nepíšu jsem neb jsem to nečekal vůbec :-) - to zpětně horší :-)

P.S.: Ty kluci z Brna umí ale chlastat, ještě že jsme netáhli potom do night klubů :-)

Odesláno

Gustovi velká gratulace, moje téma je přízemní:

Mne potěšilo, že jsem přežil noc z pondělí na úterý.....V pěti lidech jsme dali 52 panáků (Zapata a 10 let stará Jameson?, ca 50:50, všichni pili oboje....) a 38 Guinessů.......Ve 3 ráno v posteli, v 10 ještě 0,5 promile...

Ale jinak dost OK, čekal bych - schválně nepíšu jsem neb jsem to nečekal vůbec :-) - to zpětně horší :-)

P.S.: Ty kluci z Brna umí ale chlastat, ještě že jsme netáhli potom do night klubů :-)

Tys byl se Sibiřem atd ???

Odesláno (upraveno)

I za me gratulace.

My předevčírem oslavili 5 měsíců naší princezny :) tak mám v živé paměti tu radost

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

díky chlapi vám všem  :cheers:  hodinky jsem jí ještě nevybral, na to si musí počkat  :lol2:  

Afri: Zuzanka ;-)

joooo věno...to budu muset teda kua šetřit. Obstarám jim oběma prasátka a bude to  :clap:  :clap:

Odesláno

I za me gratulace.

My předevčírem oslavili 5 měsíců naší princezny :) tak mám v živé paměti tu radost

Gratuluji oběma tvým ženským. !

Odesláno

booknuta letenka na december do Kuala Lumpur a spat vo First Class za 1100? :) ...uvidime ci to British Airways nechaju tak alebo to zrusia kvoli chybe v rezervacnom systeme :) 

Odesláno

tak mám v živé paměti tu radost

Dle mého nejhezčí zážitek v životě, aspoň pro mě určitě. Nic to nepřekonalo. Nikdy nezapomenu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...