warann Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Hele a myslis, že ten nárok na placani mi zůstane nebo je to dočasný?:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Než se dáš dokupy, samozřejmě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Škoda, docela mě to baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Nevim kam to napsat, tak to dam sem. Kdyz se nam podelala ta Malajsie, tak mi par lidi reklo/napsalo, ze všechno ma svůj duvod, ze to tak melo byt atd. Proste karma. Trochu jsem se ofrnoval, nicmene ted lezim v nemocnici po urgentnim zakroku. Kdybych odjel do Malajsie, tak jsem mozna v pr*eli. A co z toho plyne? S ohledem na svou situaci si dovolim trochu patosu a mudrovani. Takze - fakt nikdy nepodcenujte jakykoli signaly, ktery vase telo vysila a taky nic neokladejte, a to ani o den. Drzte mi palce a ten patos mi odpustte ;-), ale co jsem napsal 100%plati.Držím palce! Je dobře, že to bereš takto. To znamená, že budeš o to dřív v cajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Potěšila mě až sluníčkově moje choť sehnavši čtyřkilovou husičku. Pánové, v Kulináriu do neděle přibydou fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 balíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Hele a myslis, že ten nárok na placani mi zůstane nebo je to dočasný?:-).To uz mas nafurt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Potěšila mě až sluníčkově moje choť sehnavši čtyřkilovou husičku. Pánové, v Kulináriu do neděle přibydou fotky To je skvelé, tešíme sa. Mimochodom, nejaké hodinky k tej husi máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Warane, přeju negativní výsledy ze stagingu. A držím palce!(Sám tomu vděčím za moc (je to už 12 let), jednak jsem se psychicky dal víc do pohody, což by snad mohli potvrdit kolegové v práci - zkrátka člověk si přeházel priority, druhak jsem se přestal zanedbávat po fyzické stránce, řekl jsem si, že se fyzicky dostanu do lepší fazony než zazdrava. Nebýt Ca, nezaběhl jsem si x Jizerských 50, neodjel závody na bajku a nezaběhl půlmaratony a maraton. A nepoznal spoustu přátel.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Chlapi díky. Humor a optimismus je samozřejmě třeba. Jinak na to nahlížím, jak psal sery.vlk. Ty priority se pak mění velmi rychle. Snad bude šance tyto změny realizovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Mě potěšil místní člen Long Občas je dobré zjistit, že u někoho je Svět ještě v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Mě potěšil místní člen Long Občas je dobré zjistit, že u někoho je Svět ještě v pořádku...Jojo, Míra to má srovnaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Mini chronosraz s váženým členem fóra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Hodinky pěkný, kolik jsi navážil členovi fóra? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 běžte s těma váženýma členama už do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Jsem čekal kdo bude chtít vážit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Vy máte tedy náladu v pátek v podvečer a řekl bych, že ty Steinharty budou originální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Krtek se snaží bejt ironickej. Protože je sám má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Mini chronosraz s váženým členem fóra :-)že by to byly moje ex Ocean One. spojení bronz pilotek a oceanu by tomu mohlo tak být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Ze me dnes pusti domu, byt jeste neni vyhrano:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky