Chocholusik Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Preto je dobre jazdit v aute ktore si mozete dovolit z jednej vyplaty - da sa pouzit ako vyrazovy prostriedok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Plivat v letadle na podlahu? To jako fakt??? No ty vole...to bych asi fakt nedal. To je zlej sen toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Člověk co získá bakalářský titul v cuku letu, pak nám z televizní obrazovky s ledovým klidem říká, že tam kde měl být, vůbec nebyl. Pak s ledovým klidem napráší lidi, s kterými tam byl i když tam vlastně nebyl. A jeho obliba je zatím pěkných 40,3%. Někdy umíme i druhé potěšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 dřu jak kůň.. a to mě těší..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Poslouchám audiozáznam pořadu Osudy, díl s restaurátorem Františkem Makešem. Moc potěšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Že na ČT2 právě dávají starej dobrej Le Mans se Steve McQueenem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Dnešní dřevem luxusně vytopená sauna a následná koupel ve vysekané díře v ledu, při měsíčku a při -11C. To opravdu nemělo chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Že na ČT2 právě dávají starej dobrej Le Mans se Steve McQueenem...Ta auta... to byl hardcore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 http://www.novinky.cz/koktejl/392668-sokujici-svatebni-vystoupeni-se-stalo-hitem-internetu.html ...respect... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Big Lebowski. Musel jsem si jít udělat jeden White Russian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Dnešní cestování po okolí autem. Totální odvaz . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) Ne potěšilo, ale rozesmálo. SLušná přestřelka v KHL hvězd :-). http://www.livesport.cz/zapas/vgjWLpu1/#sestavy;1 aneb jak rozhodit z formy nejlepší golmany:-)) Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Dnešní cestování po okolí autem. Totální odvaz . Stálo to za to, malém jsem dvakrát trefil patník ale to jen protože jsem dělal pi!oviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 zato dnes to je mazec. Silničáři z toho udělali NHL. Kdyby radši seděli doma a nedělali nic, bylo by to lepší. V noci stoupla teplota a oni ten rozměklý sníh hezky rozmázli po promrzlém povrchu. Je to vyleštěný jak od rolby na stadioně, jeden kus ledu. S pohonem na dvě kola by se asi nedalo hnout z místa, čtyři kola se trošku chytají, baletí to ze strany na stranu podle toho kde který kolo zrovna zabírá. Z kopce na dvojku bez plynu, jak soutěž v krasobruslení. Někde na plácku by to byla sranda ale zmítat se od příkopu k příkopu, od patníku k patníku a nevědět co to udělá, nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 a to té potěšilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 no vlastně jo, člověk si tak nějak zkusí co všechno jde. Horší už to asi nemůže být a ono se po tom pořád dá jet. Celkem je to i zábava. Ale chápu že někteří to nemají rádi a kdybych musel jezdit pracovně, na čas, asi bych z toho taky nadšený nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Po roce a něco hry na kytaru jsem si pořídil v pátek vysněný akustický kousek od České značky z masivu. :-) Je to nádherný výrobek. Potěšilo mě, že v podnikové prodejně mi paní dala ke kytaře i kufr za hrozný peníze který dávají jen k top modelům a vůbec celý nákup byl zážitek kdy jsem si pohrál s 10 nástroji a vybral ten, který mi padl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Včera jsem se taky solidně vyblbnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Po roce a něco hry na kytaru jsem si pořídil v pátek vysněný akustický kousek od České značky z masivu. :-) Je to nádherný výrobek. Potěšilo mě, že v podnikové prodejně mi paní dala ke kytaře i kufr za hrozný peníze který dávají jen k top modelům a vůbec celý nákup byl zážitek kdy jsem si pohrál s 10 nástroji a vybral ten, který mi padl. A foto nebude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Po roce a něco hry na kytaru jsem si pořídil v pátek vysněný akustický kousek od České značky z masivu. :-) Je to nádherný výrobek. Potěšilo mě, že v podnikové prodejně mi paní dala ke kytaře i kufr za hrozný peníze který dávají jen k top modelům a vůbec celý nákup byl zážitek kdy jsem si pohrál s 10 nástroji a vybral ten, který mi padl. Furch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky