Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

cestujem si vlakom a v slabej chvíľke som zabudol vystúpiť na správnej stanici. keďže som nebol miestny, zájdem za průvodčím, že kdeže to najbližšie zastaví. nojo, IC, takže za 50 km chlapče. ale nevadí, daj sem jízdenku, dopíšem poznámku, potom vystúp a odvez sa naspäť, kolegovi dám echo, nič viac nemusíš platiť. ako povedal, tak bolo. síce zabitá hodina času, ale mohlo byť aj horšie, že?

Odesláno

Že jedu za malou chvíli s partou kamarádů na "plachty" :-)

Krásné to budete mít, přeji velké zážitky a pak sem hoď nějaké fotky :-) Máte to dobrý, že se vám nedělá blivno, já na lodi max tak den a to ještě pod práškama :-)

Odesláno (upraveno)

Dnes mě rozesmál syn,šli se školou na nějaké dětské představení do divadla a čtvrt hodiny po tom co zhasli,tak zhasl taky /normálně usnul/.Normální kulturní buran /po kom to dítě je ? :-) /.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Dnes mě rozesmál syn,šli se školou na nějaké dětské představení do divadla a čtvrt hodiny po tom co zhasli,tak zhasl taky /normálně usnul/.Normální kulturní buran /po kom to dítě je ? :-) /.

Po mamince!  :cheers:

Odesláno

jak poslední ? víš co jich ještě letos bude.............

Tak nějak jsme se shodli, že léto už asi skončilo a večer už nebude k tomu, abychom seděli venku u ohně...

post-33556-0-94586800-1506713189_thumb.jpg

Odesláno

Jako kluk jsem hledal u nás na poli pazourky do mušket, tak jsem tam vzal děti a naštěstí aspoň dva jsme našli. Všichni chodí po lese a my jak blázni chodili po poli.

post-24237-0-92609600-1506713222_thumb.jpg

Návštěvník qoyi
Odesláno

http://www.regionzapad.cz/zpravodajstvi/karlovarsko-minuly-tyden-probehla-bezpecnostni-akce-zamerena-na-cyklisty-139778/

Potěšil mě závěr článku, zlí cyklisti nedostali ani bramboru. Hodní cyklisti dostali reflexní vestu a leták. Placeno taknějak z našich povinných ručení, ale to nevadí protože já mám pro cyklisty peněz dost, ale jen pro ty hodný. Na ty zlý by si měli fízlové pořídit policejní special bike aspoň za stodvacet litrů. 

Tak něco .. třeba .. 

Odesláno

Jsme dostali k svatbě slivovici, kterou strejc každému zakopal v 79" Tři roky jsem ji hledal, teď tady uklízím barák a hurá, je zpět u tatínka :-) Kurňa nebýt na práškách, tak si hned cvaknu a razím na kolo. Ach jo, těžký život pacienta, ale holka nikam už neuteče, budu ji střežit jak oko v hlavě, hlavně že se našla ;-)

post-364-0-62501000-1506760951_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...