Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tyhle fotky o právě končícím roce, některé potěšily, některé naštvaly, ale dávám je sem, půlit je nelze... lidi na světě mají i jiné starosti než řešit třeba Rytmuse...

http://www.buzzfeed....-photos-of-2011

Nevím jestli je to ve správné rubrice, na mně spiš padla depka a rozesmutnělo mě to.:crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Tož maroshku, děkuji Ti mnohokrát chlapče zlatý. ;)

Kurwaže, nemáš zač.

Nevím, jestli jsem zrovna zlatý, jakožto jsoucí z Karviné, slyším na označení Černá koule.

V létě dorazí 6 memberů autonomní oblasti OKD do Prahi na Slavku. Ha.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

tyhle fotky o právě končícím roce, některé potěšily, některé naštvaly, ale dávám je sem, půlit je nelze... lidi na světě mají i jiné starosti než řešit třeba Rytmuse...

http://www.buzzfeed.com/mjs538/the-most-powerful-photos-of-2011

skutečně vypovídající fotky o našem světě: katastrofy, násilí, hlad, pláč. to je fakt super, jakýpak obrázky budou za rok..? :crying_anim02:
Odesláno

skutečně vypovídající fotky o našem světě: katastrofy, násilí, hlad, pláč. to je fakt super, jakýpak obrázky budou za rok..? :crying_anim02:

Stejný. Tohle je výběr toho nejdojemnějšího negativního. Stejně tak můžeš udělat i pozitivní fotky, výhru Staszka v Pokeru, svatbu prince Williama atd. Jenže na tragédie lidi víc slyší
Odesláno

Ze jsem v nemecku na dalnici predjizedel jednoho zdejsiho chronomagora co vezl tchyni na nakupy :D

A nejel pomaleji, že nevěřil palubnímu PC a díval se na hodinky za jak dlouho tam dojede ?

Odesláno

A nejel pomaleji, že nevěřil palubnímu PC a díval se na hodinky za jak dlouho tam dojede ?

Jel normalne. Ja jsem jel rychleji.... urcite ho tchyne krotila :D

Odesláno

Kamarád, co nám měl dělat čerta skončil pod kudlou felčara. Na poslední chvíli jsem si splašil ohoz a improvizoval. Kamarádův kluk se z toho málem zesral.

Co vy, strašil jste někdo?

Odesláno

Kamarád, co nám měl dělat čerta skončil pod kudlou felčara. Na poslední chvíli jsem si splašil ohoz a improvizoval. Kamarádův kluk se z toho málem zesral.

Co vy, strašil jste někdo?

Tak teď chápu tu Tvoji hlášku ve vlákně Co mě dnes naštvalo...............

ten čert je brutus :eek: sám si pamatuji jak jsme vždy dopadli :cheers:

Já měl schůzi tak straším jen doma ale zase celý rok :evil:

Odesláno

Potesilo me, ze jsme konecne na jedny pruserovy zakazce rozchodili IPTV streamer.

Chvili sledovani a, jeslti to bude fungovat, tak by mohly klapnout nejaky ty premie (je to posledni kousek, kterej mi chybi do te skladacky :) ) a tudiz bych si mozna letos mohl jeste poridit nejake ty hodinky :)

Odesláno

..po hroznem dni v praci..me prave tesi vyborny tataracek.. :)

Telepatie :-) Dostal jsem jedenapůl kila svíčkový. Na svačinku vysoký steak, hříbky, francouzské brambůrky. Pozdní večeře 3 topinky a tataráček.

Fakt potěšilo :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...