Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Me potesilo, ze jsem zpatky v civilizaci /temer/ a muzu si trochu prolezt forum :-} Krasny pozdrav z Kathmandu kluci a holky. Jsme v poradku, dokazali jsme to a uz se moc tesim az postnu nejake fotecky ze zazitky. Jinak kramky tu maji narvany Rolexkami, Omegami, Brejtlingeny, no plny pytle jich tu maji za par supu, hold Nepalci, ty se maji dobre :-}

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě by docela zajímalo, kolik hejtmanů na dnešek doopravdy dobře spalo, aniž by se každou chvíli nebáli, že uslyší zvonek a spoustu kroků za dveřma :)

Mimochodem Jayi, to že Ti někdo dá čokoládu (plnou peněz) ještě neznamená, že jde o úplatek! Třeba Ti slečna kolegyně chtěla jen přidat na hodinky a nevěděla jak na to :oD

edit: překlep jako hrom

Upraveno uživatelem JPS
Odkaz ke komentáři

Me potesilo, ze jsem zpatky v civilizaci /temer/ a muzu si trochu prolezt forum :-} Krasny pozdrav z Kathmandu kluci a holky. Jsme v poradku, dokazali jsme to a uz se moc tesim az postnu nejake fotecky ze zazitky. Jinak kramky tu maji narvany Rolexkami, Omegami, Brejtlingeny, no plny pytle jich tu maji za par supu, hold Nepalci, ty se maji dobre :-}

Ho ho šéfe.tak večer tě čekáme ve virthospě

Odkaz ke komentáři

Tado a tys u toho byl? 30minut a pár korun a je z Tebe prznič malých štěňátek - i nějakou reportáž o "neohrožené st. zástupkyni, bojovnici za lid", co vzápětí předhodím ovčanům, zvládnu ;)

Já mám pořád nemilý pocit, že to bohužel není ten vysněný začátek padání hlav, ale jen divadlo dle scénáře Kubiceho chlapců (či jiného nádeníka).

Je to totiž všechno až moc hezké a dobře zvládnuté, že to vůbec neodpovídá standardu boje proti korupci u nás, kéž bych se mýlil.

Já si jen vzpomínám,že když před volbami unikly tajné materiály o Paroubkovi a jeho provázanosti s organizovaným zločinem, / což se nikdy neprokázalo i když Paroubka nesnáším /že ministem vnitra byl zase Kubice a nepochybně to trochu volební výsledky ovlivnilo.Jinak i kdyř Rátha nemusím,je mi divné,že při své chytrosti a vychcanosti by se zachoval takto jako naprostý idiot,kdyby na něj prasklo konto v daňových rájích nebo Švýcarsku :sad01_anim: - ale pod podlahou v ložnici jako babička pod slamníkem a nosit si uplatky v krabici?

BTW Jinak co Řebíček,Vondra , Open card, IZIP, Dvořák v Dopravní podniku Reitig atd?   

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Já si jen vzpomínám,že když před volbami unikly tajné materiály o Paroubkovi a jeho provázanosti s organizovaným zločinem, / což se nikdy neprokázalo i když Paroubka nesnáším /že ministem vnitra byl zase Kubice a nepochybně to trochu volební výsledky ovlivnilo.Jinak i kdyř Rátha nemusím,je mi divné,že při své chytrosti a vychcanosti by se zachoval takto jako naprostý idiot,kdyby na něj prasklo konto v daňových rájích nebo Švýcarsku :sad01_anim: - ale pod podlahou v ložnici jako babička pod slamníkem a nosit si uplatky v krabici?

BTW Jinak co Řebíček,Vondra , Open card, IZIP, Dvořák v Dopravní podniku Reitig atd?

Do toho Švýcarska asi nemůže jezdit každej tejden.
Odkaz ke komentáři

Mě dnes potěšil souboj hodinářství a jejich Billboard(ů) na Jížní spojce. Když jedete směrem ze Smíchova na Černý most, tak první (kousek od OMV s McDonalds) je Carollinum a Rolex Submariner, pak Koscom a nějaké Festina, následuje Carollinum a Rolex Yacht Master II a u Štěrbohol to zakončuje Koscom a Festiny :D.

Jojo, tuhle trasu jezdím každý den a taky se mi líbí, že na půlce billboardů jsou hodinky a na třetině Rolexy :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...