Bullet Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Co je na tom tak zábavnýho cikinku? Stříká suprově!Chtel jsem citovat jeste Horheho, ale nejak se mi to nepovedlo, mam pocit, ze Horhe nemluvil o zahradni hadici....:-), ale kdyz uz jsme u toho, tak moje hadice od Gardeny se me ponechana na slunci tak nafoukla na nekolika mistech jako had kdyz sezere kralika, ze budu muset koupit novou....:-) takze tak, no....
GSIA79 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Pochopeno od začátku a všechny zahradní hadice a že jsem jich už vyzkoušel stojí za..., horhe jen machruje, Dalibor je asi unikát.
Bullet Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Pochopeno od začátku a všechny zahradní hadice a že jsem jich už vyzkoušel stojí za..., horhe jen machruje, Dalibor je asi unikát.:-) jasny ....ale opravdu k tem hadicim, jsem si myslem ze kupuju kvalitu a stacilo trochu tlaku a horko jako krava a hadice je v haji....:-(
GSIA79 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Já zas řeším 1/2 nebo 3/4. No, řeším už pár let. Zalejvat půlkou 1400m2, to znamená v osm začít a v půl desátý končit. S 3/4 se zas nechci tahat a automat. zavlažování nejde. To sem do vlákna, ale vůbec nepatří. Co mě dnes potěšilo? Že jsem se vrátil v pořádku domů.
Návštěvník Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Ja byl na boku na takove cesticce a videl jsem paradne. Navic tam byli i moji dalsi milackove Flogging Molly, takze parada to jsi kuwa nemoh říct. Stál jsem tam vedle zvukaře sám jak trotl
El Nano Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 to jsi kuwa nemoh říct. Stál jsem tam vedle zvukaře sám jak trotlže tys byl ten, kdo tam za mnou máchal vlasama a jebal mě rukama do hlavy... ne to asi ne, ale museli jsme byt kousek vod sebe
Návštěvník Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 že tys byl ten, kdo tam za mnou máchal vlasama a jebal mě rukama do hlavy... ne to asi ne, ale museli jsme byt kousek vod sebeMůžu máchat ledasčím, ale vlasama ne ....
El Nano Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Můžu máchat ledasčím, ale vlasama ne .......no jo no, tak to jsme na tom už stejně...ale ne byl to dobrej koncert
zrno Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Me dnes potesilo to , ze jsem s tim zase pohnul
Frantik Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Sakra Otiku, to vypadá skvěle!!!!!! :-)
Frantik Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Ja byl na boku na takove cesticce a videl jsem paradne. Navic tam byli i moji dalsi milackove Flogging Molly, takze parada to jsi kuwa nemoh říct. Stál jsem tam vedle zvukaře sám jak trotl Sem netušil, ze tohle poslouchas :-) Ja te tipoval na nejakej agrorock :-)
Návštěvník Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Sem netušil, ze tohle poslouchas :-) Ja te tipoval na nejakej agrorock :-)Fanoušku; když jsi chodil do divadla Spejbla a Hurvínka na vánoční besídku pro kolekci čokoládových figurek a skotačil s Dádou a Julií, já vnitřně rozerván poletoval mezi Ramones, Einstürzende Neubauten, Young Gods, Phillipem Glassem, Nickem Cavem a Goranem Bregovičem, hledal hudební integritu na antidiskotékách Jiřího Černého a ty, dacane nevycválanej, si tady budeš vo mě votírat hubu. A vůbec, nemám čas s tebou tady pindat, v Úhřeticích hraje Argema, jedu
Frantik Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Sem netušil, ze tohle poslouchas :-) Ja te tipoval na nejakej agrorock :-) Fanoušku; když jsi chodil do divadla Spejbla a Hurvínka na vánoční besídku pro kolekci čokoládových figurek a skotačil s Dádou a Julií, já vnitřně rozerván poletoval mezi Ramones, Einstürzende Neubauten, Young Gods, Phillipem Glassem, Nickem Cavem a Goranem Bregovičem, hledal hudební integritu na antidiskotékách Jiřího Černého a ty, dacane nevycválanej, si tady budeš vo mě votírat hubu. A vůbec, nemám čas s tebou tady pindat, v Úhřeticích hraje Argema, jedu Jarooosovskyyyyy pivoooovaaaaar :-)
bohus76 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Jarooosovskyyyyy pivoooovaaaaar :-)Jarošovský pivovar je v pr....li Bejvávalo.......
shag Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Me dnes potesilo to , ze jsem s tim zase pohnul Velka pecka velka. To je parada.
quest987 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Velka pecka velka. To je parada. jj je to paradni prace, dnes jsem drzel botu v ruce a na prvni pokus je to hodne dobre
nAscA Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Zkus nekdy vyfotit i neslusnym fotakem, rad se mrknu Vim, neni to nejjednodussi, mne se to nikdy nepovedlo
Doporučené příspěvky