Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co je na tom tak zábavnýho cikinku? Stříká suprově!

Chtel jsem citovat jeste Horheho, ale nejak se mi to nepovedlo, mam pocit, ze Horhe nemluvil o zahradni hadici....:-), ale kdyz uz jsme u toho, tak moje hadice od Gardeny se me ponechana na slunci tak nafoukla na nekolika mistech jako had kdyz sezere kralika, ze budu muset koupit novou....:-) takze tak, no....

Odesláno

Pochopeno od začátku a všechny zahradní hadice a že jsem jich už vyzkoušel stojí za..., horhe jen machruje, Dalibor je asi unikát.

Odesláno

Pochopeno od začátku a všechny zahradní hadice a že jsem jich už vyzkoušel stojí za..., horhe jen machruje, Dalibor je asi unikát.

:-) jasny :cheers: ....ale opravdu k tem hadicim, jsem si myslem ze kupuju kvalitu a stacilo trochu tlaku a horko jako krava a hadice je v haji....:-(

Odesláno

Já zas řeším 1/2 nebo 3/4. No, řeším už pár let. Zalejvat půlkou 1400m2, to znamená v osm začít a v půl desátý končit. S 3/4 se zas nechci tahat a automat. zavlažování nejde. To sem do vlákna, ale vůbec nepatří. Co mě dnes potěšilo? Že jsem se vrátil v pořádku domů. :)

Odesláno

Ja byl na boku na takove cesticce a videl jsem paradne. Navic tam byli i moji dalsi milackove Flogging Molly, takze parada  :photo:

to jsi kuwa nemoh říct. Stál jsem tam vedle zvukaře sám jak trotl

Odesláno

že tys byl ten, kdo tam za mnou máchal vlasama a jebal mě rukama do hlavy... :lol2: ne to asi ne, ale museli jsme byt kousek vod sebe

Odesláno

že tys byl ten, kdo tam za mnou máchal vlasama a jebal mě rukama do hlavy... :lol2: ne to asi ne, ale museli jsme byt kousek vod sebe

Můžu máchat ledasčím, ale vlasama ne ....

Odesláno

Ja byl na boku na takove cesticce a videl jsem paradne. Navic tam byli i moji dalsi milackove Flogging Molly, takze parada :photo:

Sem netušil, ze tohle poslouchas :-) Ja te tipoval na nejakej agrorock :-)

Odesláno

Fanoušku; když jsi chodil do divadla Spejbla a Hurvínka na vánoční besídku pro kolekci čokoládových figurek a skotačil s Dádou a Julií, já vnitřně rozerván poletoval mezi Ramones, Einstürzende Neubauten, Young Gods, Phillipem Glassem, Nickem Cavem a Goranem Bregovičem, hledal hudební integritu na antidiskotékách Jiřího Černého a ty, dacane nevycválanej, si tady budeš vo mě votírat hubu. A vůbec, nemám čas s tebou tady pindat, v Úhřeticích hraje Argema, jedu

Odesláno

Fanoušku; když jsi chodil do divadla Spejbla a Hurvínka na vánoční besídku pro kolekci čokoládových figurek a skotačil s Dádou a Julií, já vnitřně rozerván poletoval mezi Ramones, Einstürzende Neubauten, Young Gods, Phillipem Glassem, Nickem Cavem a Goranem Bregovičem, hledal hudební integritu na antidiskotékách Jiřího Černého a ty, dacane nevycválanej, si tady budeš vo mě votírat hubu. A vůbec, nemám čas s tebou tady pindat, v Úhřeticích hraje Argema, jedu

Jarooosovskyyyyy pivoooovaaaaar :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...