Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]


Doporučené příspěvky

S tou naftou je to podle mě zásadní problém čerpacích stanic, když se snaží ušetřit za každou cenu... Zimní nafta by určitě v teplotách do -20 zmrznout neměla. Teď nám stojí u baráku asi 5 aut, všechny chytaj a nic nezamrzlo. Baterka je věc druhá, spousta lidí jezdí 4km do práce a 4 z práce a startují tak dlouho až nenastartují. Baterku je třeba v tomto režimu jízdy krátkých tras sem tam dobít. Z aut se kterými se v zimě nejezdí baterku vykopu ven a jednou za měsíc ji dobiju. A mít 44Ah baterku v naftovém mondeu chce velké koule  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Kerkonoších Tatranský čaj,ještě že ty prázdniny končí :-)

Tak vo tom mi nemluv, jednou jsme se švagrem sjeli celou sadu, že prej čajíček ( stačilo od každýho po dvou panácích) a bylo vymalováno, tak dlouho mě žáha ještě nepálila. A jak mi bylo to radši ani nepíšu..... :wacko: :sick01: :yucky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v gročku na zahřátí,při těch mrazech, si nemůžu stěžovat;-)

Včera jsem se zahříval už od rána, k večeři pár pivek na doplnění tekutiny,pak pár hruškovic na slehnutí...

Jak říkám,ještě že ty prázdniny končí ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu naštvalo, ale víc potěšilo.

Objednal jsem si včera na Alze zánovní telefon.

Ráno jsem ho vzvedl v boxu, robalil a zjistil, že je škráblej/bouchlej.

Okamžitě na pobočku, vrátit a peníze zpátky.

Vyřízeno bez komplikací, tak jsem rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluk mi říká, nevrátíme se na hory, vždyť tam bylo tak dobře :-) Říkám, rád bych ale bojím se že bude kosa a hlavně bez šance najít ubytování. Mrknu na počasí, hlásí kolem nuly, yes, pak na booking a v mé oblíbené lokalitě volnej penzion. Tak tam ještě volám, někdo prý onemocněl a ták už balíme baťoh :-) Holka bohužel celý týden horečky, dnes poprvé ok, ale i tak musíme rozdělit partu, jediná škoda....ale sami chlapi to myslím také zvládneme, hlavně se neožrat a neudělat průšvih :-) Hurá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych tomu říkal rozpoluplnej pocit.

Bobánek nám roste jak z vody a přerostl ten bazmek do auta.  Pak jsem zjistil,  že na plnou pilotní sedací soupravu je ještě malá.  Takže jsme museli pořídit takový mezitip do dvou let.  No úplnej hi- tech.  Otočný atd.  Za mě nebyli ani pásy vzadu.  Usnula hned jak sem se rozjel.  Tudíž dobrá volba.

Druhej pocit je ten,  že se mi zase vzdálili ty OWG hodinky.  Ale radost mi to udělalo, jak kdybych si pořídil štajny na léto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...