Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]


Doporučené příspěvky

Tak toho já se naopak bojím. Kdyby nedej Bože nějakou chytrou hlavu napadlo ponechat letní čas po celý rok - jak je to, tuším, v Rusku - začne se kolem Vánoc rozednívat až v 9?

No, chytrou hlavu... Evropská komise udělala anketu a ten trvalý letní čas si tam prý s velkou převahou nasázeli lidi sami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to teda nepatří do tohohle vlákna, ale podle mě je to v pořádku: Když se podívám na naši politickou reprezentaci i to, jak se chovají lidi v téhle zemi, tak mi přijde, že do té ruské časové zóny fakt patříme (nevím, jakej dát smajlík).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych se drzel tematu vlakna a zaroven si prisadil do tyhle diskuze, tak chci rict, ze me dnes potesilo, ze je tu dost zastancu nechat cas podle "prirody". Treba to kdysi davno ty nasi predkove blbe "nastavili", ale mne to smysl dava, ja bych je nepodcenoval.

No a abych nemusel prepinat vlakna, tak tu druhou myslenku vybleju taky sem, byt je nagativni, sorry. Serou me obecne vsichni lidi, co si myslej, ze jsou "chytrejsi" nez priroda. Vono totiz hovno panove. Lidska cinnost snazici se "regulovat" prirodu ve vsech moznych oborech se az prilis casto ukazuje jako vytvareni velkejch pruseru. Zdar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz to nikdy nebude jako pred prvnima zeleznicema, ze kazde mesto melo svuj cas tak, aby v poledne bylo slunce nejvyse :) Holt v Santiagu de Compostela slunce vychazi jindy nez v Bialystoku :) CET (zimni cas) sice minimalizuje tuto odchylku, ale znamena to neco, kdyz napriklad v Praze se chodi do prace na cca 9 a v nasich mensich mestech podstatne drive?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A takový za to mohly bejt pěkný hodinky :-)

Vzpomínáš? :-) A to už je sedm let, tenkrát vyhrál Rolex a nové krásné zuby ne a ne vyrůst. Je čas...pane zubař, je čas :-)

 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42717-rolex-nebo-zuby/?hl=%2Bzuby+%2Brolex

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...