Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]


Doporučené příspěvky

Jsem před vánocemi měl takové malé sezení s požárníky a ti mě tak vyplašili s těmi jejich story, že Ježíšek nadělil požární alarm a hasící přístroj :-) Už jsem se s tím popral, synchronizoval a snad dobré na pár let. Akorát že do našeho baráku se Ježíšek trochu plácnul přes kapsu, byli by za to třeba krásné reprobedny :-) Třeba mě překvapilo kolik požárů prý zapříčiní blbá rychlovarná konvice když se nechává v podstavci...anebo úniků plynu, třeba i z nových kotlů. No, bude se nám spát o trochu lépe.

post-364-0-53848200-1545813518_thumb.jpg

post-364-0-87430700-1545813528_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsi mě znervoznil ty :)

Jsme na svátky u rodičů a doma konvice v podstavci (jako vždy). :) Tak snad Tefal vydrží jako vždy (je to nerez, tak shoří jen podstavec) :)

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo, já už to viděl, najednou čuchání, tady něco smrdí, tady se něco pálí! A pak si všimneš že ta konvice nějak mění tvar. Bývalé kolegyni se upekla doma úplně na škvarek, naštěstí bez dalších škod a v práci jsme na to přišli náhodou, že zrovna nebyl žádný větší hluk a bylo slyšet jak v ní zběsile prská zbytek vody na dně. Pak se prskání začalo měnit v divné praskání, "héj, komu tam vaří kotel?" Nikomu. Samo. A už to smrdělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem před vánocemi měl takové malé sezení s požárníky...

Hasiči prosím. Jedině s hasiči.  :cheers:

 

Doma mám konvici v podstavci neustále, neblbněte mi hlavu. :-(

Nic se nemá přehánět, nicméně konvice je opravdu jedním z hodně velkých ( a hlavně překvapivě rychlých) startovacích elementů domácích požárů.

Hlavně ty levné, plastové, s otevřenou spirálou, to je fofr.

Dnes už, mám ten dojem, bez základních hlásičů kouře nezkolauduješ obytný prostor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

on i ten hasičák se může hodit, kupodivu i ten hasící sprej prý není úplně zbytečný. Já ho kdysi dostal a moc jsem tomu nefandil ale do auta jsem ho dal. Pak jsem to jednou ukázal záchranářům na rally, jestli to jako k něčemu je. A jeden z nich otevřel auto a vytáhl úplně stejný. Prý, padesát litrů benzinu to neuhasí ale můžeš to mít pořád po ruce a když ti něco bafne pod rukama a budou ti hořet kalhoty, může ti ten půllitr ušetřit moc nepříjemný zážitky. Takové ty domácí ohýnky od svíček, prskavek a vaření to prý zvládne v pohodě. Obsluha snadná a blbuvzdorná, je to prostě sprej, shodíš víčko a stiskneš čudlík. A tak ho dál vozím v autě, v držáku na nápoje mezi sedadlama a doufám že ho nikdy nepoužiju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...