Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]


Doporučené příspěvky

Kluci díky, potřeboval jsem to slyšet (tu pochvalu) protože jsem u třetí už trochu pochyboval, zda na to ještě mám (mám).

Pro Vojtu a podobně, upozorňuji, že na svůj věk jsem ve formě a když mám "motivaci" tak se i mnohem mladší napadnik zapoti :-), až u té třetí bude potřeba ta brokovnice :-).

Díky.

Mám teď chvilku volná, všechny jsou ještě venku a nakupujou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kuncák7: Rešpekt a obdiv! Nič iné momentálne asi neviem napísať. No a samozrejme veľa radosti!

 

Ostatným ďakujem za gratulácie a slová podpory, veľmi si toho cením. Keby tu bol niekto, kto o osvojení (teda adopcii) uvažuje a chcel by sa o tom porozprávať a zdeliť čerstvé dojmy/informácie, tak rád poslúžim - stačí napísať správu. Viem, aké je to rozhodovanie ťažké a ako je relevantných informácií pomálu...

Upraveno uživatelem Peto86
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuncáku, smekám !

 

Pamatuju si, že nápadníka je nejlepší pozvat domů, uvařit mu kafe, nechat ho potěžkat tu perkusku v ráži .50 co mám doma, ukázat mu s nepředstíraným zaujetím, jak velké olověné  knedlíčky to papá a je celkem klid...ani není potřeba být nepříjemný, kluci jsou dneska vzdělaní, inteligentní a mají se rádi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To všechno tam bylo. Famózní byla především ta prdelačka, úžasně ochucená, hodně krup... S chlebem jsem se mírnil, borec tam totiž na pokyn ?z kotla chcu od každýho trochu? nahodil 600 g masa :)

Příští rok to tam zopakuju, kvalita je prý dlouhodobě na vysoké úrovni a ty fronty tomu asi odpovídaly. Organizace ale super, řada mizela rychle. Jenom mě mrzí, že jsem nekoupil něco ze studeného na test domů.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...